Jaký tank je podle vás nejlepší z jednotlivých národů?
Prosím, potom porovnejte všechna vozidla.
Jaký tank je podle vás nejlepší z jednotlivých národů?
Prosím, potom porovnejte všechna vozidla.
Obecně vzato je nejlepší tank ten, se kterým se ti nejlíp hraje a se kterým máš nejlepší výsledky = tím pádem je i nejzábavnější
Zřejmě o žádném tanku se nedá říct, že by byl všeobecně nejlepší.
Koneckonců pamatuji, že ještě při staré dobré ještě více OP verzi Objecta 268 v4 pořád někteří říkali, že ten tank je slabý a že by potřeboval buff, protože jim to s ním nešlo...
Ja by som tiez chcel radu. Chcem kupit tier 8. Nehravam to casto, ale v poslednej dobe ma to chytilo. Poradte ktory, vopred vdaka:
Stredne: T54 alebo STG
Tazke: IS-6, Lowe, T34
Z jednotlivých národů za mně :
SSSR - Objekt 430U (všestranný )
USA - M53/55 (prostě arta)
JAP - Type 4,5 (likvidátor zakopaných tanků)
UK - Cromwell (pro zábavu)
SW - Strv 103 (pocit z přesnosti)
GER - E25 (trolítko)
FRA - Lorraine 40t (šikovný zásobník)
CZ - T50 (rychlý zásobník)
IT - Pantera/Progeto M35 (sám svým šéfem)
Z toho výběru určitě Loewe
Edited by certcz, 24 November 2018 - 04:43 PM.
A teď podle tříd:
LT - T-100 ruský
MT - OPject 907 ruský
HT - OPject 268v4 nebo OPject 430u ruský
TD - OPject 268v4 ruský
SPG - to je jedno, housky jsou zlo
Hmm kde se stala chyba?
Edited by KreuZich, 24 November 2018 - 05:52 PM.
Tak zde je můj výběr, nedávám tam odměnový tanky, ty nejde získat, dávám tam jen to co lze vyexpit a nebo se občas dá koupit.
II - T18 (stará, mikromaus
III - Pz 1C, FCM 36pak40, PzIIJ
IV - Luchs, Hetzer, T-50 (stará
V - ELC AMX, T-34, Bishop, T67, KV (stará
VI - FV304 (stará, Hellcat, Jumbo, 59-16 (stará
, KV1S (stará
VII - E25, T29, GW-Panther, Chi-Ri, M41 Buldog (starý
VIII - Strv S1, Špageta, AMX 500-100, ELC Evan, LT432
IX - Strv 103-0, T-54, E-75, T-54 lt, M53/55
X - Strv 103-B, FV4005, Waflovač na 6 ran, EBR 105, Gučina,
Vseobecne nejlepsi jsou asi tanky pouzitelne vsude se schopnosti ovlivnit bitvu. Tedy nejen random, ale i CW. Takze IMHO Obj. 907 a Chieftain. A jeste bych prihodil EBR 105.
Pokud se bavime o kreditech a FL, tak asi EBR, Progetto, LT-432 a Lorrka.
Takze pokud bychom se bavili o normalnim tanku ze stromu, tak by u mne vyhralo desitkove kolecko. Jinak jen odmenove nebo premiove tanky. Normalni tanky ze stromu nemaji smysl.
PS: Kua,nechal jsem se nachytat, baal zase obnovuje mrtva temata. Na mobilu houno vidim. OMG
Edited by Jmeno1, 15 August 2019 - 04:04 PM.
Jmeno1, on 15 August 2019 - 04:01 PM, said:
Vseobecne nejlepsi jsou asi tanky pouzitelne vsude se schopnosti ovlivnit bitvu. Tedy nejen random, ale i CW. Takze IMHO Obj. 907 a Chieftain. A jeste bych prihodil EBR 105.
Pokud se bavime o kreditech a FL, tak asi EBR, Progetto, LT-432 a Lorrka.
Takze pokud bychom se bavili o normalnim tanku ze stromu, tak by u mne vyhralo desitkove kolecko. Jinak jen odmenove nebo premiove tanky. Normalni tanky ze stromu nemaji smysl.
PS: Kua,nechal jsem se nachytat, baal zase obnovuje mrtva temata. Na mobilu houno vidim. OMG
Myslím, že jsi zapomněl na 430U, je to naprosto univerzální tank, má pohyblivost, dohled, camo, pancíř, palebnou sílu. Dokáže zastat prakticky všechny funkce všech tříd.
Já vím, že se to nesmí říkat nahlas, protože je to fuj, ale pro začínajícího hráče, co je nezná mapy , nezná weekspoty, nezná hru, nezná posádky , nechce se ani nic naučit, pořád jenom prohrává a má frustr z toho, že hned chcípe , je samozřejme ideální ARTINA Ted po odstranění teamdmg už mu ani nikdo nebude psát do garáže, snad jen kvůli stůnu, ale i tech bude výrazně méně, než dříve
navíc to jde hrát i po pěti pivech a zlomenou rukou se stejnými výsledky jako za střízliva
JÁ ŘÍKÁM BLOND! protože brunety jsou swině .
a stejné je to s tankama v této hře. nejdřív si musíš najít co ti sedne herním stylem. Pevná věž? Zásobník? Neviditelná likvidace z druhého konce mapy? Pak se bavme o tancích.
Jaroslav_Br_mmer, on 16 August 2019 - 10:03 AM, said:
Myslím, že jsi zapomněl na 430U, je to naprosto univerzální tank, má pohyblivost, dohled, camo, pancíř, palebnou sílu. Dokáže zastat prakticky všechny funkce všech tříd.
Nezapomněl, f2f proti Obj. 907 nemá šanci. Proto jej např. v CW neuvidíš, pokud se nejedná o nějaký slabší klan.
Utred007, on 16 August 2019 - 09:59 AM, said:
Já vím, že se to nesmí říkat nahlas, protože je to fuj, ale pro začínajícího hráče, co je nezná mapy , nezná weekspoty, nezná hru, nezná posádky , nechce se ani nic naučit, pořád jenom prohrává a má frustr z toho, že hned chcípe , je samozřejme ideální ARTINA Ted po odstranění teamdmg už mu ani nikdo nebude psát do garáže, snad jen kvůli stůnu, ale i tech bude výrazně méně, než dříve
navíc to jde hrát i po pěti pivech a zlomenou rukou se stejnými výsledky jako za střízliva
tak to neříkej ....
mimochodem CO se začínající hráč v SPG naučí ?
btw , top tank ve wotku ? VK 3002M ( Panter ) a jeho prémiové klony
dobrý tier kde i průměrný hráč v pohodě vydělává i bez "pomůcek" , nejlepší čelní efektivní pancíř z všech tier 6 Německých tanků , dobrý dohled , velmi dobré dělo , je to Panter !
no a když všechno selže je to pořád čtyřicetitunové beranidlo
Edited by ColonelKurtvonStrohm, 16 August 2019 - 04:46 PM.
European Community → Česká a Slovenská komunita → Fórum → Průvodce hrou → Tanky → Porovnání vozidel ze hry → M3 stuart nebo M2 mediumStarted by Pliko_sniper, 28 Aug 2018![]() |
|
|
0 members, 3 guests, 0 anonymous users