Jump to content


TEAMSPEAK 3.2.1 Sürümü Hata

ts teamspeak discord tshata bizim muhit

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

gospodar1453 #1 Posted 06 September 2018 - 10:13 PM

    Sergeant

  • Clan Commander
  • 31212 battles
  • 267
  • [SEHIT] SEHIT
  • Member since:
    06-25-2014

Her ne kadar Discord hayranı olsam da bazı gerekliliklerden ötürü ara ara Teamspeak'e girmem gerekiyor. Son sürüm yayınlandığından beri sunuculara giriş yapamıyorum. Önce ulaşabildiğim insanlarla görüştüm,sorunun lisanslı sunucuların kullanılmayışından olabileceğinden bahsettiler ve önceki sürümleri yüklememi tavsiye ettiler,birkaç bağlantı gönderdiler  ve bende önceki sürümleri yüklemeyi denedim ve yüklediğimde bu sefer de sesli konuşmanın çalışmadığını farkettim. Yani bir işe yaramadı. Son sürümdeki sorun hakkında internete biraz baktım ama kesin bir sonuç alamadım. Bende size danışmaya karar verdim.

 

Son sürümde aldığım hata şu şekilde

Spoiler

 

Denemelerime devam ettim ve ABİ klanına da uğradım

 

Denemelerime devam ederken Akıncılara da bir uğrayayım dedim

 

Emin olmak adına hostile takeoverın adresine de baktım

 

Gördüğünüz üzere rakamlı olan adlarda bir sıkıntı yok.

 


  • Aklıma ilk olarak sunucu adreslerinin harf veya rakamla yazılmış olma durumunun hatayı ortaya çıkartmış olabileceği geldi. Harflerle yazılanlara bağlanmazken rakamlılara bağlanıyor.

  • Yazıyı yazarken de aracı firmalardan kaynaklı bir sorun olup olamayacağını düşündüm.

 

Gönderiyi şu parçayla bitirmek istiyorum:(

 

 

 



ottoroket123 #2 Posted 07 September 2018 - 10:26 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 8681 battles
  • 757
  • [HESAP] HESAP
  • Member since:
    03-31-2012

Sunucu kaynaklı problem, sunucular güncellenince çözülecekmiş.

 

 

https://forum.teamsp...8391#post458391

 


Edited by ottoroket123, 07 September 2018 - 10:26 AM.


gospodar1453 #3 Posted 07 September 2018 - 10:40 AM

    Sergeant

  • Clan Commander
  • 31212 battles
  • 267
  • [SEHIT] SEHIT
  • Member since:
    06-25-2014

View Postottoroket123, on 07 September 2018 - 11:26 AM, said:

Sunucu kaynaklı problem, sunucular güncellenince çözülecekmiş.

 

 

https://forum.teamsp...8391#post458391

 

 

O zamana dek sevgili discordumla başbaşa biraz daha vakit geçireyim;)

DrTYPE5H #4 Posted 07 September 2018 - 01:12 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 55461 battles
  • 327
  • Member since:
    07-13-2012

View Postgospodar1453, on 07 September 2018 - 10:40 AM, said:

 

O zamana dek sevgili discordumla başbaşa biraz daha vakit geçireyim;)

 

https://filehippo.co...eak_client_64/ 

bunu indirip kurarsan düzelmesi gerek linux sürümünden dolayı serverlara bağlanamıyorsun.



gospodar1453 #5 Posted 07 September 2018 - 08:56 PM

    Sergeant

  • Clan Commander
  • 31212 battles
  • 267
  • [SEHIT] SEHIT
  • Member since:
    06-25-2014

View PostDrTYPE5H, on 07 September 2018 - 02:12 PM, said:

 

https://filehippo.co...eak_client_64/ 

bunu indirip kurarsan düzelmesi gerek linux sürümünden dolayı serverlara bağlanamıyorsun.

 

sayfa bulunamadı diyor:amazed:

DrTYPE5H #6 Posted 08 September 2018 - 09:28 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 55461 battles
  • 327
  • Member since:
    07-13-2012

View Postgospodar1453, on 07 September 2018 - 08:56 PM, said:

 

sayfa bulunamadı diyor:amazed:

 

3.1.10 sürümünü indirirsen problemin düzelecek :)

gospodar1453 #7 Posted 10 September 2018 - 09:43 AM

    Sergeant

  • Clan Commander
  • 31212 battles
  • 267
  • [SEHIT] SEHIT
  • Member since:
    06-25-2014

View PostDrTYPE5H, on 08 September 2018 - 10:28 AM, said:

 

3.1.10 sürümünü indirirsen problemin düzelecek :)

 

Aslında face grubunda birisi sunucular hakkında şu bilgiyi paylaştı;

 

Spoiler

 

artık sahipleri de bir şeyler yaparsa iyi olur.


Edited by gospodar1453, 10 September 2018 - 09:44 AM.






Also tagged with ts, teamspeak, discord, tshata, bizim muhit

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users