←  SSSR

Main page

»

T-54

ogloj's Photo ogloj 30 Mar 2012

Tak tu máme nový patch a tímto i nové skilly pro posádku.
Já mam zatim jen dva u T-54. Medka jsem tolik nenahrál.

Opravy pořád považuji kvůli pásum za nejdůležitější, ale dal jsem si je až na druhé misto, budu je muset dodělat.
Problém mam u řidiče, který dostat asi jako jediný vlastnosti, které se hodí všechny.
Mam to zatim takto.

Velitel: Tutor, opravy. Jako další schopnost dám všeuměla. Vidět poškozené moduly mi příjde jako zbytečnost, rozitý pás poznám, to že jsem zasáhl asi dělo mi taky dojde a zbytek je mi tak nějak jedno a nepovažuju to za tak důležité. Oznámení o spotingu mě taky moc nebere, kdyby to hlasilo, žě mě někdo zaměřil dělem, tak neřeknu ani popel, ale takhle stim počítám pořád a žárovku kvůli tomu nepotřebuju. Vzhledem k tomu, že nehraju s T-54 jako se spoterem jsem zavrhl i ostříží zrak.

Střelec: Jemné míření, opravy. Jako další si dám kanonýra, abych stimhle dělíčkem, třeba i něco poškodil.

Řidič: Tady vůbec nevim. Láká mě přesnější střelba za jízdy, ale většina mapo jsou bažiny, mokřady, písek, snih a podobně. Na nějaké louce si člověk zajezdí málokdy a proto by nebylo odvěci mít krále bažin( offroad mastera) a nedostávat zásahy jen kvůli tomu, že se zrovna nedaří rychle hnout z místa. Ovšem T-54 je asi nejagilnější medium a proto schopnost profík (ace) na lepší manévrovatelnost by se taky hodilo. Hodně přemýšlim, že řidičovi nedám ani opravy abych tohle všechno mohl umět.
Co by jste si z těhle tří vybrali vy, případně risknuli by jste u medka opravy jen u tří členu ze 4 ?

Nabíječ: Bezkontaktní ammo rack, opravy. Tady je to asi jasné volba. T-54 má hodně často poškozené ammo a občas si i ráda bouchne.

ogloj's Photo ogloj 02 Apr 2012

To dělo mi, ale už jinak leze krkem, ostatně jako všichni rusove. Dneska jsem 12x z 15 střel netrefil stojící tank. Všechno to lítá totálně někam do píči a skoro bych řekl i mimo kruh, to jak přesně už střílí těžký řady Is ani nemá smysl komentovat.
Jinak dal jsem si na řidiče tedy Ace / zvedne traverse speed) a je to frmol, mít o nějakýho toho koníka víc, tak je to síla.
Jak dlouho to vydrží jedzit bez omezovače ?

JohnTravolta's Photo JohnTravolta 02 Apr 2012

ogloj, on 30 March 2012 - 01:56 PM, said:

Hodně přemýšlim, že řidičovi nedám ani opravy abych tohle všechno mohl umět.
Co by jste si z těhle tří vybrali vy, případně risknuli by jste u medka opravy jen u tří členu ze 4?

No ja som to presne takto spravil.
Soferovi som dal krala bazin a eso. Bohuzial treti skill je v nedohladne tak mam opravy len na troch pandrlakoch.
Nedokazem zatial posudit ci je to dobra volba pretoze este nemam motor a ten tannk sa mi zda furt rovnako lenivy.

Tiez som uvazoval ze by som velitelovi dal tutora ale nakoniec som mu dal opravy a orlie zraky.
10% zo 190xp co dostavam standardne za hry ma z biedy nevytrhne a hlavne mi to v bitke priamo nepomoze.

Strelec ma opravy a jemne mierenie.
Nabijac dostal bezkontaktne naboje ako 1 a potom opravy.

Ako treti skill pojde 3xcamo, len soferovi dam opravy.

ogloj's Photo ogloj 02 Apr 2012

Ja už to měl v topu a s timhle novým skillem to bylo poměrně o velkej rozdíl.
Dneska jsme tam misto hasičáku dal i odstranění omezovače ( měl jsme ho zapnutej 15 minut v kuse a motor mi to nepoškodilo).

MorgulSK's Photo MorgulSK 07 Apr 2012

to 100 mm D-54 delo je nepresne jak prasa , za jazdy nejde skoro nic trafit a to mam stabilizator + smooth ride,snap shot ... zlaty patton  :unsure:

Crabtr33's Photo Crabtr33 10 Apr 2012

TomasOneil, on 15 March 2012 - 06:49 PM, said:

myslis, ze je kompatibilni s 7.2 klientem?

ogloj's Photo ogloj 10 Apr 2012

Ano je, já jinej skin ani nepoužívám.

JohnTravolta's Photo JohnTravolta 08 May 2012

podla changelogu upravovali model T-54

Fixed and reworked damaged models of M18 Hellcat, Т32, Т30, Ferdinand, KV-5, Т-43, Т-54.

Ma niekto blizsie informacie o co konkretne sa jedna?
T-54 som dneska este nehral a pravdupovediac sa bojim ju vytiahnut z garaze.

TomasOneil's Photo TomasOneil 08 May 2012

Když v předchozím updatu (7.2) měnili velikost věže, tak vznikl bug že šlo lehce prostřelit spodní část věže. A to by pravděpodobně mělo být teď (7.3) opraveno.
Někde jsem to takto četl, už nevím přesně.

Quickyprd's Photo Quickyprd 16 May 2012

Tak už mám T-54 v elite. Musím tedy říci, že s LB-1 jsem byl fakt jen spíše pro smých. S top dělem, to už je jiné, pohyblivost slušná, přední brnění a zejména věž i něco odrazí. Jsem vcelku spokojen. Vadí mě jen jediná věc...co dál? Jrahju už jen doubly a ani to ne, když není čas...a vadí mě, že se to nikam dál nehýbě...čili spíše rezaví v garáži. Zase tak zábavný  abych s ním hrál pro jen zábavu není (oproti Hellcatu, BT2, E-75 či VK2801...) Tak je to takový smutný splín na konci celé linie ruských medium tanků...

pampala's Photo pampala 17 May 2012

treba ja vyjizdim na posadce 4. skill, dokonce jsem si kvuli tomu poridil i Matildu :)

Silentstalker's Photo Silentstalker 18 May 2012

Tak jsem zase po dlouhé době vytáhl T-54...

Nevím, co změnili, ale příjde mi mnohem křehčí - možná je to ta inflace průraznosti, ale ještě před půl rokem zepředu všechno dingalo kromě těch nejtěžších střel, dnes mne prostřelilo KV-3 zepředu... brrr.

Packal's Photo Packal 18 May 2012

Silentstalker, on 18 May 2012 - 03:19 PM, said:

Tak jsem zase po dlouhé době vytáhl T-54...

Nevím, co změnili, ale příjde mi mnohem křehčí - možná je to ta inflace průraznosti, ale ještě před půl rokem zepředu všechno dingalo kromě těch nejtěžších střel, dnes mne prostřelilo KV-3 zepředu... brrr.
Alespoň víš, jak se cítím v E-100 nebo Mausu.

ogloj's Photo ogloj 19 May 2012

Mě T-54 pořád baví, sice už skoro nedingná ani věž, ale pořád je to se skillem Ace neuvěřitelně obratná a rychlá svině. Jen trpí stejně jako většina sovětů na skoro neexistující sklon děla.

DannySmiricky's Photo DannySmiricky 20 May 2012

T54 je bída. před rokem jsem si to dával i bez top děla, teď mám strach ji vytáhnout abych si nezku**** staty, protože s tímhle tankem nejde skoro nic ovlivnit. Ano, 1vs1 si věřím na většinu tanků, ale kolikrát na takovou přiležitost dojde. O přesnosti děla, jeho usměvné damage a ceně jednoho náboje ani nemluvím. Aspoň jednu z těch 3 věci ohledně kvéru by změnit mohli.

Silentstalker's Photo Silentstalker 20 May 2012

Ta cena za výstřel je příšerná, to jo - o třetinu víc než se 120mm americkým dělem... brrr.

DannySmiricky's Photo DannySmiricky 20 May 2012

Patton má při nižší ceně vyšší dmg... sakra i náboj v IS7 stojí míň. Chápu, že za času bety to svoje opodstatnění mělo, ale teď..

lordmystic's Photo lordmystic 31 May 2012

chybí mi kousek to T-54, nyní jezdím s T-44 a hraje se mi s ní velice dobře. je to proti T-44 posun k lepšímu nebo nikoliv? a kulatá věž dingá alespoň jako Typ59? já jen na co se mám těšit či netěšit...

mamlas's Photo mamlas 31 May 2012

No, mam špatný zprávy. Už to neni co bejvalo.

Věž je děravá, jak ji zvedli tak ti ji prostreli celkem cokoliv T 8+ v tezkejch a T9 mediak. A ty štěrbiny se daj prohodit i kamenem. Jak je to mrnavy, tak ti vetsina tanku muze s klidem strilet na vrsek veze, pokud jsi moc blizko. A ten pusti vse.

Priserny(nejhorsi ve hre v pomeru k poskozeni) ceny za munici a zadna DMG. Hlaven je zcela nemobilni dolu/nahoru. Takze na kopec ani dolu z kopce nevystrelis ani za boha, na vlnitym terenu tuplem ne. A na strelbu za pohybu/ na dalku zapomen.

Nic moc zivoty (ma tendenci vybuchnout pri zasahu zepredu do munice) a na pancir se moc spolehnout nemuzes. Predek ma nejakejch 190 naprimo, kdyz to natocis, mozna 215 (vic a ukazes bok...). Tzn. pokud proti tobe neni totalni bridil, jako bys ridil batchat. Z boku/zezadu te protluce kazdej tank od T3, T9+ te probije bez problemu i HEckem.

Rychly to je jaks-taks, ale T110ka/AMX/IS-7, stejne jako kazdej mediak te chyti.

A matchmaking jako T10 HT.
Edited by mamlas, 31 May 2012 - 11:26 AM.

lordmystic's Photo lordmystic 31 May 2012

hm díky za info, moc pozitivní není, ale uvidíme, za chvíli jsem u ní. která střední devítka je nejodolnější - nejlepší na boj z blízka, když chci někoho utočit případně ustřílet na blízko? právě jsem si říkal že T-54 by stále mohla být v tomto hodně dobrá. jak by si stála v porovnání s Typ59?
Get the IPS Communities App for iPhone now!