←  SSSR

Main page

»

T-54

Silentstalker's Photo Silentstalker 31 May 2012

Není to TAK zlé. Za poslední týden jsem si s T-54 zvednul poměr vítězství z příšerných 40 procent na 47 a jde to stále nahoru. To dělo je skutečně dost špatné, ale střelba za pohybu docela jde (hlavně z blízkosti).

lordmystic's Photo lordmystic 31 May 2012

tak určitě to plánuji stejně jako T-44 hlavně pro boj z blízka, scoutovat, likvidovat artyny, v četě dvou nebo tří těchto tanků nebo s typ59 lovit menší skupinky TD či heavyn... proto stále doutám že na toto bude ok.

jinak 40% je hodně málo...

Silentstalker's Photo Silentstalker 31 May 2012

View Postlordmystic, on 31 May 2012 - 11:57 AM, said:

jinak 40% je hodně málo...

Počkej až budeš mít stockovou T-54 :) Podobná chuťovka jako stock T-44

lordmystic's Photo lordmystic 31 May 2012

hm, to jsem zvědav, hodím sem pak teda taky report...

Quickyprd's Photo Quickyprd 31 May 2012

Tak jsem již trochu zajezdil elitní T-54 a musím trochu změnit názor. Poté co jsem zjistil, že epická neprůstřelnost zepředu je po posledních updatech jen báchorka a s tímto faktem se smíříte, je to fajn tank. Krásně hybný, dělo slušné (cenu munice nepočítám). Kadence také není zlá, nízký profil. Velkmi dobrý tank na podporu, jenž nemá moc problém probít cokoliv.  Ukroutit jakýkoliv heavy (snad kromě heavy-medium USA) není také problém. Před týdnem jsem si poprvé zakusil taktiku zabití Mause z blízka, krásný pocit, stát bokem a on nemůže sklopit kanon::-) 8x průraz z boku a Myš dopískala.

PCUP's Photo PCUP 10 Jul 2012

Kdyz s ni umis, tak T-54 je skvely tank. Preci neni delana na boj z dalky, tak nevim proc se vsichni divi jak je nepresna. Holt se s ni musis neustale hybat. Za hru v 90% davam min.2 killy. A az na vyjimky s T-54 nikdy neprodelavam(nebylo to tak vzdy, ze zacatku jsem byl standardne 10-15K v minusu). Kazdy kdo s ni jezdi si musi uvedomit, ze to je pruzkumny a podpurny tank, tudiz bud jet s nekym, nebo manevrovat jak o zivot.
Edited by PCUP, 10 July 2012 - 01:45 PM.

WreckoWka's Photo WreckoWka 10 Jul 2012

podla mňa je T-54 dosť "diskriminovaná" oproti ostatným IX medium ... nato že má 100mm čo dá max 400dmg ... a stalo sa mi už že som dal niečo málo cez 200.. tak je munícia drahá... a teraz trošku od témy ... keď prídu X medium tak T62A s pancierom 102mm a delom 100mm nebude mať šancu ... a keď už  dali americkému M48A1 105mm kanón ktorý ani nemal .... ( až M48A5 mal 105mm) ... tak mohli dať T62Ačku 115mm kanón .. ale to je len môj názor
Edited by WreckoWka, 10 July 2012 - 02:20 PM.

Nakell's Photo Nakell 10 Jul 2012

Ježiši ale Patton 3 má taky co za stock dělo? A udělat s 90mm laufem co má pene 173mm 80k expů, to mi věř, že Pattonů bude nejmíň ze všech medek.

ToraxSabot's Photo ToraxSabot 18 Jul 2012

tento tancik ma svojimi zero dmg niekedy pekne vytaca, napr tu zpredu:P
http://imageshack.us...01/zerodmg.jpg/

SVKromanSVK's Photo SVKromanSVK 18 Jul 2012

tak som si ju nedavno uspesne kupil a celkom som spokojny, samozrejme v stocku je to hroza, pomale, neobratne, delo slaby dmg aj pene, ale ako T44 je to lepsie takze sa stym da hocico povyvadzat, armor je citelne vacsi, dinga toho vela, az sa cudujem niekedy, proti druhej T-54 co je vo fulle nemam sancu vacsinou ak 2x penetrujem kym ma zabije som rad, ostatne IX sa daju E-50 tiez statocne dinga ale je pradsa len slabsi super ako T54. Este 100 000Xp aby bola na full......dlha cesta, ale myslim ze to stoji zato.

lordmystic's Photo lordmystic 18 Jul 2012

no jen co jí doexpíš si připrav další expy na na T-62 :)

JejKey's Photo JejKey 18 Jul 2012

View PostToraxSabot, on 18 July 2012 - 04:26 AM, said:

tento tancik ma svojimi zero dmg niekedy pekne vytaca, napr tu zpredu:P
http://imageshack.us...01/zerodmg.jpg/
Gratuluji, zničil jsi mu optiku a nedal damage. Proč proboha střílíš na průzory? Společně s pásy to dělá 90% 0dmg hitů... Bohužel to furt neřeší.

lordmystic's Photo lordmystic 18 Jul 2012

JejKey - s tou optikou jsem to nevěděl, dobrej postřeh. ty pásy je notoricky známé, když střílím na nepřítele z boku, dávám si sakra záležet abych ho netrefil přímo na přední/zadní kolo a přímo do pásů, vždy se snažím mířit těsně nad pásy na korbu, je to taková větší jistota (tedy krom případů kdy mám flusačku na lehkém tanku a ty pásy fakt chci sundat).

Faukk's Photo Faukk 08 Aug 2012

Kolegové Ahojas! Já si pořídil T-54 nedávno (tři dny) a ve stocku to je dost bída, tak jsem vymeltil tu lepčí věž a šoup jí tam a...špatně...dávalo mne to mezi samé T10 a s tím 175 penet kanonem - tragedie......hodil jsem tam teda zpátky tu základní věž a rázem se MM změnil k lepšímu. Tož tu věž tam šoupnu až bude top dělo...MM asi bere ohled na HP, tak, jak máš těch 1650 je to bída..a 1550Hp to jde a v bitvě to není moc znát. nevím samozřejmě, jestli je to pravda, co tu píšu, ale skoro to tak vypadá. Co vy na to?
E -50 ve full je  lepší, ale!!!!....uvidíme.
já ty komponenty moc nezlatím, ale to top dělo asi budu muset...nemám na to nervy

A ta T-62...to bude teprve masakr :)
Edited by Faukk, 08 August 2012 - 10:36 PM.

lordmystic's Photo lordmystic 09 Aug 2012

já si tu stěžoval že dva dny zpět nemohu dát vítěznou s T-54 ve stocku, včera třetí den trápení pokračovalo :(. opět 5 her a nedal jsem dvojnásobek. to jsem zkoušel i četu kde jsem měl tier V a VII aby mě to fakt hodilo co nejníže a měl jsem šanci, bohužel predikce výhry nešla ani jednu hru přes 30%, také to podle toho dopadlo :(. já už nevím, takhle znechucený tank jen díky losu jsem neměl už strašně dlouho!

nejvíc mě ale štve to, že jsem střídal hry s amx ac mle 1948 a tam krom jedné bitvy vše pozitivní losy. já jsem na 100% přesvědčen že MM umí rozlišovat kvalitu hráčů a určitým typům tanků dává lepší a jiným horší losy, možná kvůli úpravě globálního WR na danném typu tanku.

hluto's Photo hluto 09 Aug 2012

Jj stock t54 je utrpení. Ale odměna v podobě t62a za to stojí. A jakmile budeš mít t54 elite, už se je to relativně ok tank a dá se s ním hrát.

buh_vi's Photo buh_vi 09 Aug 2012

T-54 jsem si koupil také ve slevě a oproti E-50 to je noční můra, sice se to hýbe, ale dělo je teda děs - jenom 175mm pene a rozptyl za pohybu se dá přirovnat maximálně k nějaké artě. Zatím s tím mám jenom 10 bitev, ale double se mi podařil jen jednou.

View Postlordmystic, on 09 August 2012 - 07:30 AM, said:

já už nevím, takhle znechucený tank jen díky losu jsem neměl už strašně dlouho!
+1 :Smile_Default:

s tím základním dělem překvapivě často penetruju, vůbec se mi nezdá že to má tak malou penetraci. horší je to spíš s tím malým dmg :(.

acid23's Photo acid23 09 Aug 2012

View PostFaukk, on 08 August 2012 - 10:35 PM, said:

View Postlordmystic, on 09 August 2012 - 07:30 AM, said:

View Postbuh_vi, on 09 August 2012 - 12:16 PM, said:

taky jsem ji koupil pred par dny (ve sleve), mam s ni 16 bitev, 50% WR, vetsinu bitev az snad na dve vzdy s desitkama, takze tady nemuzu souhlasit ani s jednim z vas (taky mam stock)...

edit: spis to vidim na stesti jaky "prazdninovy team" MM nalosuje...

já jsem 100% přesvědčený že to štěstí nebude, že s T-54 mám záměrně vždy horší tým. používám MM a to jsou každou hru šoky, šance na výhru od 5 do 30% a když už mám jednou 60% tak máme útok na malinovce nebo prochorovce a stejně prosereme :(. když hraju s jiným tankem ten samý večer, losy jsou úplně jiné.

to samé kombinace čety E-75 a T-50-2 - to je pro MM vražedná kombinace, téměř každou hru top tier a v drtivé většině lepší tým. tohle platilo tak měsíc před patchem 0.7.5, se mi hodně zvednuli celé staty.
Get the IPS Communities App for iPhone now!