Jump to content


Alliance-2 is bugged ?


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

OneSock #1 Posted 09 September 2018 - 02:45 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 34576 battles
  • 1,685
  • [BBMM] BBMM
  • Member since:
    06-06-2011

 

Solved: So to be clear, if you complete primary objective, it will give you option to move to next mission, but if you do, all progress on secondary objective is reset.

 

 

Can anyone explain to me why this did not register ?

 

2018-09-09 (3).png

 

That is 3rd by experience right ? Top 3 ? I'm not going mad.

 

2018-09-09 (2).png

 

And the secondary condition is "top 3 on your team by experience earned".

 

But clearly it did not register. So ? bug or am I missing something ?

 


Edited by OneSock, 09 September 2018 - 09:00 PM.


Balc0ra #2 Posted 09 September 2018 - 02:49 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 66042 battles
  • 16,106
  • [WALL] WALL
  • Member since:
    07-10-2012
I never got top 3 when I did that. So no idea. Could be a translation error again. As I've suspected as much on a few others. As in hitting the same target twice on one did not help on one. Only counted the first one. But the explanation was hit an enemy target X amount of times. Not X different enemy targets. 

Bennie182 #3 Posted 09 September 2018 - 03:42 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 52806 battles
  • 1,529
  • [WGL-A] WGL-A
  • Member since:
    03-13-2012
had no problems to finish both missions.

speedphlux #4 Posted 09 September 2018 - 04:36 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 44067 battles
  • 1,789
  • [TZAR] TZAR
  • Member since:
    01-28-2011
I did that mission, but in a funny way - played Mediums first to get the Top 3 by XP (found it hard to try with SPGs) and then completed the Primaries with arties.

Perhaps it's translation error, because you're not Top 3 on XP if we count both teams. The E5 on the enemy team have more Base XP then you, thanks to the medal bonus on loosing side.

Homer_J #5 Posted 09 September 2018 - 04:48 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 28311 battles
  • 29,587
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View PostOneSock, on 09 September 2018 - 02:45 PM, said:

 

But clearly it did not register. So ? bug or am I missing something ?

 

 

You need to have the mission active.

 

Looks like you completed it and started another mission.



Balc0ra #6 Posted 09 September 2018 - 04:56 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 66042 battles
  • 16,106
  • [WALL] WALL
  • Member since:
    07-10-2012

View Postspeedphlux, on 09 September 2018 - 04:36 PM, said:

Perhaps it's translation error, because you're not Top 3 on XP if we count both teams. The E5 on the enemy team have more Base XP then you, thanks to the medal bonus on loosing side.

 

But courageous resistance is added based on your base XP. Not added on top of it. I doubt that the top 3 is inc bonuses etc.  

speedphlux #7 Posted 09 September 2018 - 05:54 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 44067 battles
  • 1,789
  • [TZAR] TZAR
  • Member since:
    01-28-2011

View PostBalc0ra, on 09 September 2018 - 04:56 PM, said:

 

But courageous resistance is added based on your base XP. Not added on top of it. I doubt that the top 3 is inc bonuses etc.  

 

No it is not. At least it's not shown in the teams sheet post-battle. In the post-battle, you only see the base XP everyone gets, but the loosing side gets 50% as courageous resistance added to it post-battle, and yet it seems like CR bonuses are in fact counted to that base XP you see on the teams sheet. I've had similar issues with one of the first campaign missions, where I had to be Top 3 on XP from both teams in arty or TD, and even thou I was 2nd on my winning team by XP, I was 4th overall due to CR bonuses screwing me over.

OneSock #8 Posted 09 September 2018 - 06:37 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 34576 battles
  • 1,685
  • [BBMM] BBMM
  • Member since:
    06-06-2011

View PostHomer_J, on 09 September 2018 - 04:48 PM, said:

 

You need to have the mission active.

 

Looks like you completed it and started another mission.

 

No, this battle completed the primary objective, so it was active at the close of the battle. after this battle I got a dialogue to move to the next mission.

 

It just didn't register the result, for reasons we can only speculate at this point.


You think it's worth opening a ticket ??? at least find out if there is an in correct translation or ... ?


Edited by OneSock, 09 September 2018 - 06:41 PM.


Homer_J #9 Posted 09 September 2018 - 07:16 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 28311 battles
  • 29,587
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View PostOneSock, on 09 September 2018 - 06:37 PM, said:

 

No, this battle completed the primary objective, so it was active at the close of the battle. after this battle I got a dialogue to move to the next mission.

 

It just didn't register the result,

Did you get a screenshot of the first tab of the battle results where it shows mission progress?

 

When you move to the next mission the secondaries are reset, which is what we can see from your second screenshot. 

 

So it probably did register and gave you the double progress on the primary, but you hadn't completed the secondary five times so didn't complete the mission overall with honours.  You then reset the secondary progress by activating the next mission.


Edited by Homer_J, 09 September 2018 - 07:17 PM.


OneSock #10 Posted 09 September 2018 - 08:57 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 34576 battles
  • 1,685
  • [BBMM] BBMM
  • Member since:
    06-06-2011
Ahhhh, I see what you mean... That's probably it.  I wasn't particularly paying attention to the various messages that came up.

So to be clear, if you complete primary objective, it will give you option to move to next mission, but if you do, all progress on secondary objective is reset.

Thanks all.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users