İngiliz Sınaması Başlıyor
#3 Posted 12 September 2018 - 02:07 PM
#4 Posted 12 September 2018 - 02:18 PM
Son dönemde çok eleştirdik Wargaming'i ama yeri geldiğinde hakkını da vermek lazım. 10 numara 5 yıldız bir maraton. Hem tank çok güzel (her açıdan) hem de görevlerin deneyimle sınırlı olması işleri kolaylaştırıyor. Yalnız cevaplarını tahmin ettiğim ama emin olmak istediğim 2 sorum var;
1- Progetto maratonundaki gibi gene saf deneyim toplamına bakılacak değil mi? Yani premium hesap olup olmaması, x2 bonuslar falan etki etmeyecek?
2- Progetto maratonundaki gibi görevleri istediğimiz gün yapabileceğiz değil mi? Yani istersek bir günde 3-4 aşama ilerleyebileceğiz veya bazı günleri boş geçebileceğiz?
#5 Posted 12 September 2018 - 02:21 PM
innocenT_deviL, on 12 September 2018 - 04:18 PM, said:
Son dönemde çok eleştirdik Wargaming'i ama yeri geldiğinde hakkını da vermek lazım. 10 numara 5 yıldız bir maraton. Hem tank çok güzel (her açıdan) hem de görevlerin deneyimle sınırlı olması işleri kolaylaştırıyor. Yalnız cevaplarını tahmin ettiğim ama emin olmak istediğim 2 sorum var;
1- Progetto maratonundaki gibi gene saf deneyim toplamına bakılacak değil mi? Yani premium hesap olup olmaması, x2 bonuslar falan etki etmeyecek?
2- Progetto maratonundaki gibi görevleri istediğimiz gün yapabileceğiz değil mi? Yani istersek bir günde 3-4 aşama ilerleyebileceğiz veya bazı günleri boş geçebileceğiz?
Soruların cevapları soruda gizli
1- Progetto maratonundaki gibi gene saf deneyim toplamına bakılacak
2- Progetto maratonundaki gibi görevleri istediğimiz gün yapabileceğiz
#6 Posted 12 September 2018 - 02:23 PM
innocenT_deviL, on 12 September 2018 - 04:18 PM, said:
1-evet
2-evet
Bu ve Progetto maratonunu günde 4-6 saat oynamayı gerektirmesinden dolayı sevmiyorum.
Ama daha çok sektirme görevleri için Maus, Type 5, Obj. 268v4 v.b. elinde sektirebilecek ne varsa savaş meydanının ortasından açıkta düşmana doğru ilerleyerek sektirme puanını hızlıca toplamaya çalışanlar yüzünden sevmiyorum. Bütün ağır zırhlılar ortaya çıkıp seksin de savaşın sonucu ne olursa olsun mantığıyla oynayınca oyunun tadı kaçıyor.
#7 Posted 12 September 2018 - 02:32 PM
#8 Posted 12 September 2018 - 02:36 PM
talepleri dikkate aldık diyor diğer maratondan farkı ne onu anlamadım ?
Edited by afelix_1, 12 September 2018 - 02:36 PM.
#9 Posted 12 September 2018 - 02:38 PM
#10 Posted 12 September 2018 - 02:51 PM
#11 Posted 12 September 2018 - 02:54 PM
#12 Posted 12 September 2018 - 03:02 PM
Calvados__, on 12 September 2018 - 03:51 PM, said:
Hayır, o aşamayı geçebilmek için ya baz deneyim toplarsın yada tier 10 tank ile iştenen şartları yerine getirirsin...Aşamayı geçtiğinde ödülünü alırsın, geçiş şeklin fark etmez...
#13 Posted 12 September 2018 - 03:02 PM
#14 Posted 12 September 2018 - 03:10 PM
Maraton için hazırmıyız beleşçi tayfa
-para sıkıntısı çeken arkadaşlar hiç tier10 görevlerine bulaşmayın yüksek tier bi hafif varsa elinizde onu kasın görevler biter progettoyu neredeyse full deneyimle aldım yaklaşık 1 hafta erken bitirdim(5 gün erken ama görevler sırasında 2 gün ara vermiştim
)
-eğer iyi oyuncu değilseniz görevler sırasında yüksek kalibre almak çoook zorlaşıyor (herkes tier 10 girince can havuzu artıyor doğal olarak vurmanız gereken dmg te , bide sizden daha çok vuran oldumu alamıyosunuz )
-oyunlarda olabildiğince dikkatli oynayım malum malum maç kazanınca aldıgınız deneyim artıyo .
-günlük 20k deneyim gerekiyor günlük kastıgınız deneyimin kaydını tutun hem farklı bi ugraş olur hemde günlük 20k dan az kasarsanız temponuzu arttırmanız yada çok daha fazla kasarsanız kendinizi şımartmak için küçük tatlı molalar vermenizi sağlar
işin şakası bi yana herkese kolay gelsin Bagora maratona hazır bekliyor
#19 Posted 12 September 2018 - 05:13 PM

#20 Posted 12 September 2018 - 05:48 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users