Jump to content


Velkost hry na disku


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

UMB0 #1 Posted 13 September 2018 - 04:28 PM

    Private

  • Player
  • 16041 battles
  • 34
  • Member since:
    03-05-2015

Je v poriadku ze mi hra zabera na disku 36GB? Zdalo sa mi ze to bolo menej, tak ma len zaujima ci sa mi niekde nieco nakopilo, alebo je to tak v 1.1 ok? Replaye mam vymazane samozrejme.

 

Dik za odpoved.


Edited by UMB0, 13 September 2018 - 04:35 PM.


Mr_Missclick #2 Posted 13 September 2018 - 04:32 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 7162 battles
  • 888
  • [DISS] DISS
  • Member since:
    11-27-2017
Mně zabírá daleko přes 40.

Ferenc96 #3 Posted 13 September 2018 - 05:01 PM

    Corporal

  • Player
  • 45697 battles
  • 140
  • Member since:
    03-22-2011
Ještě je dobrý průběžně mazat soubory ve složce Updates. Pokaždé, když je nějakej patch tak tam něco přibyde.

UMB0 #4 Posted 13 September 2018 - 06:31 PM

    Private

  • Player
  • 16041 battles
  • 34
  • Member since:
    03-05-2015

View PostFerenc96, on 13 September 2018 - 05:01 PM, said:

Ještě je dobrý průběžně mazat soubory ve složce Updates. Pokaždé, když je nějakej patch tak tam něco přibyde.

 

Ja som dnes instaloval nanovo a trochu ma prekvapila ta velkost. Keby som mal staru instalaciu, tak by som po tom asi nepatral. Ale tym padom je to pravdepodobne normalne. Budem musiet kupit vacsi disk :)

 

Kazdopadne dakujem za reakcie.



ClearEvil #5 Posted 13 September 2018 - 10:11 PM

    Field Marshal

  • Veteran
  • 14860 battles
  • 12,668
  • Member since:
    01-29-2012

Aktuálně 27,6 GB

 

Také asi záleží, kolik tam máš replayů a screenů.


Edited by ClearEvil, 13 September 2018 - 10:12 PM.


Jmeno1 #6 Posted 14 September 2018 - 04:28 AM

    General

  • Player
  • 46370 battles
  • 8,854
  • [_AF_] _AF_
  • Member since:
    09-02-2012
Hmm, mám full verzi HD a zabírá mi 43 GB, z toho mám 5 GB záznamy. Místo neřeším, počítal jsem s tím.

Miri37 #7 Posted 14 September 2018 - 07:28 AM

    Major General

  • Player
  • 46390 battles
  • 5,681
  • Member since:
    04-19-2011

View PostUMB0, on 13 September 2018 - 03:28 PM, said:

Je v poriadku ze mi hra zabera na disku 36GB? Zdalo sa mi ze to bolo menej, tak ma len zaujima ci sa mi niekde nieco nakopilo, alebo je to tak v 1.1 ok? Replaye mam vymazane samozrejme.

 

Dik za odpoved.

Záleží jakou verzi, co do kvality grafiky WoT máš a pak jak dlouho bez přeinstalace a promazání. Také jsou v něm záznamy hry s snímky, které si nechal vytvořit a jejich údržba je čistě na tobě. Ve své době mi WoT a bordel od WG zabíral přes 60GB (nemazali tuším aktualizace) a ono se toho ze nějaký ten rok dost nahromadilo. Pak jsem si udělal dost snímků (5 GB) a měl přes 4 000 záznamů. Bordel WG plus moje část a skoro 70GB.

Asi před rokem vyšel patch a který mi shazoval 4-6x hru za hodinu a během 14 dní zoufalých pokusů to rozchodit jsem udělal neúspěšně i novu instalaci OS a čistou WoT a tam mělo WoT tenkrát jen cca 20 GB. Hru opravil, až další patch.

Od té doby uplynula nějaká doba a WG po sobě umí asi lépe uklízet. Nejsem u herního PC, ale co si pamatuji, tak včetně mého bordelu se Wot snad pohybovalo někde u 30GB.     



N2G_Exodus #8 Posted 15 September 2018 - 01:43 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 9821 battles
  • 490
  • [N2G] N2G
  • Member since:
    12-30-2017
Záleží na verzi, zda je to HD nebo SD pak + patche + replaye + modifikace




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users