LVB
Vanitar
08 Dec 2011
BPZ nomainīja nosaukumu uz LVB taktisku iemeslu dēļ.
Uzņemu 9. un 10. līmeni, šoreiz ar samērā striktiem nosacījumiem:
1. Cienīt citus gan klanā, gan spēlē.
2. Izmantot teamspeak serveri (tankists.lv)
3. Ierasties uz kaujām no 19 00 un vismaz uz 3h.
Vae Victis!
Uzņemu 9. un 10. līmeni, šoreiz ar samērā striktiem nosacījumiem:
1. Cienīt citus gan klanā, gan spēlē.
2. Izmantot teamspeak serveri (tankists.lv)
3. Ierasties uz kaujām no 19 00 un vismaz uz 3h.
Vae Victis!
Doctus
08 Dec 2011
Ņemot vērā gaidāmās izmaiņas, kas būs saistītas ar tank freeze, vai nedomājāt pievienoties jau kādam no esošajiem klaniem, piemēram, BPZ_A, LAT vai BTC un izslēgt no jau esošajiem klaniem mazāk aktīvos dalībniekus?
Vanitar
08 Dec 2011
Nedomāju, jo lielākā daļa no vecā klana tagad ir alfā, es pats to vēl negrasos darīt, jo visiem tāpat vietas nepietiks. Atgādināšu, ka pie manis pievienojas arī angļu valodā runājošie, kā tas bija arī iepriekš.
Doctus, jums tak 75 lietotāji, reāli pietiek. Viss ko jums vajag ir 3 komandas un nelielu rezervi, jo visi nevienmēr spēlē. Pārējais jau ir tīri organizācija. Treniņi, taktikas utt. Nesparotu kapēc tu meklē vēl.
Doctus, jums tak 75 lietotāji, reāli pietiek. Viss ko jums vajag ir 3 komandas un nelielu rezervi, jo visi nevienmēr spēlē. Pārējais jau ir tīri organizācija. Treniņi, taktikas utt. Nesparotu kapēc tu meklē vēl.
b2z
12 Dec 2011
Labi puiši, beidzam offtopu. Te ir LVB klāna tēma.
Paldies!http://forum.worldoftanks.eu/public/style_emoticons/default/Smile_honoring.gif
Update:
Pēc Doctus prasības esmu pārnesis šo visu saraksti, kas neattiecas uz LVB klanu uz Lettische Kampfgruppe Kurland klana sadaļu - varat turpināt šeit
Paldies!http://forum.worldoftanks.eu/public/style_emoticons/default/Smile_honoring.gif
Update:
Pēc Doctus prasības esmu pārnesis šo visu saraksti, kas neattiecas uz LVB klanu uz Lettische Kampfgruppe Kurland klana sadaļu - varat turpināt šeit
Doctus
23 Jan 2012
Vanitar - atkal izformēji klanu? Kādu nosaukumu izvēlēsies jaunajam klanam?