Jump to content


​Aktualizace 1.2 - Hlášení chyb


  • This topic is locked This topic is locked
218 replies to this topic

xkendy #41 Posted 15 October 2018 - 05:30 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 53966 battles
  • 68
  • [R_D1] R_D1
  • Member since:
    03-07-2013

Opetovna chyba v garazi:

 

Prijde mi pozvanka napr na odrad, nebo i Offenziva. Na pozvanku nereaguji a hraji public. Skoncim bitvu, pozvanka se znovu zobrazi. Neklikam na ni (ignoruju ji) a dam dalsi bitku. Mezi tim co hraji tak odrad ci offka skonci ci to je rozpusteno. JENZE, pozvanka se neustale DOKOLA vraci do garaze po kazde bitve. Kdyz po rozpustenem odradu na pozvanku kliknu, tak kdyz dam odmitnout, pozvanka zmizi, ale odehraji bitvu na publicu a pozvanka je tam zase. Kdyz dam akceptovat, tak to napise chybu, ze nemam dostatecne opravneni, ci ze nelze nalezt tym.

 

S timto se uz nekdo zabyval ?



Kobys #42 Posted 15 October 2018 - 06:55 PM

    Private

  • Player
  • 21323 battles
  • 28
  • [SCCAT] SCCAT
  • Member since:
    01-09-2012
Po aktualizace stale nefungujici spravne sluzebni zaznam vozidel

p1_p1_p1 #43 Posted 15 October 2018 - 07:31 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 43725 battles
  • 816
  • [D-FOX] D-FOX
  • Member since:
    09-08-2011

hehe pouzil jsem nejake expy a poridil si lepsi delo na tank a nyni mam -9 223 372 036 854 775 808 zkusenosti :P to bude celkem fuska nez vyexpim tech 10 000 expu na dalsi tier :D 

 

hele tak jako s touhle chybou to si snad delate EDIT :D 


Edited by Kampa1987, 19 October 2018 - 05:10 PM.
Vulgarismus


MatyasPtr #44 Posted 15 October 2018 - 08:05 PM

    Private

  • Player
  • 31378 battles
  • 6
  • Member since:
    04-09-2013

View PostWh1teK, on 11 October 2018 - 04:42 PM, said:

Dobrý den, PROSÍM O RADU. tento problém mám už celkem dlouho (cca druhá velká aktualizace po změně enginu a grafiky), ale zatím se nevyřešil a tak to píšu sem.

Mám problém se zoomem, asi tak, máte vždy nějaké omezení při scrollování než-li se zoom přepne do odstřelovacího režimu (jen k vozidlu) , jenže mě z nějakého důvodu toto "omezení" nefunguje a mohu scrollovat až do maximalní dálky (25x myslím) aniž by se to přepnulo do odstř. režimu, jenže s tím že s každým jedním scrollem se zvyšuje citlivost rozhlížení až na takovou úroveň že každý pohyb myši vám mířidla hodí přes půl mapy....až poté co dosáhnu maximálního přiblížení se zoom přepne do odstř. režimu (který pak funguje normálně), tudíž je pro mne hra již 3 měsíce nehratelná a přemýšlím o tom že hru už nespustím. Shift nepoužívám jelikož je to na mě to přiblížení moc rychlé a nemohu "pikovat z poza kopce" Zkoušel sem snad vše, od přezkoumání všeho v nastavení hry (i s resetem nastavení samozřejmě) až po čistou reinstalaci hry i s jejím stažením, nic nepomohlo, Abych vyvedl předem rejpaly z jejich mínění, módy až na xvm nepoužívám a nikdy sem ani žádné jiné nezkusil, na WG sem psal a ty mě poslali akorát sem a módy na myšce také nemám. Ptal sem všech co mi přišli pod ruku a nikdo nevěděl. Doufám že se to vyřeší, jelikož 8 let hraní bych nerad nechal jen tak. Předem DĚKUJI za všechny rady a tipy, přeji krásný den :)

 

PS: momentálně sem přišel na dočasné řešení, pokud přepnu pomocí shiftu do odstřelovacího režimu tak to funguje normálně, mužu přiblížít i oddálit scrollováním, dokud tedy znovu nedám shift. Třeba to pomůže :P

 

 

Nazdar, měl jsem dlouho stejný problém a řešení jsem našel na diskuzním foru. Je nutné smazat obsah složky "C:\Users\JménoUživatele\AppData\Roaming\Wargaming.net\WorldOfTanks". Cesta ke složce se může lišit podle tvého operačního systému, tato je pro Windows 8.1, které používám. JménoUživatele budeš mít nějaké své konkrétní. Při smazání obsahu složky musíš mít hru vypnutou. Můj problém se zoomováním se tím vyřešil. Pouze jsem si pak musel znovu nastavit hru podle svých představ, např. zvuky, ovládání, grafiku atd...

daislen #45 Posted 16 October 2018 - 09:57 AM

    Private

  • Player
  • 33047 battles
  • 1
  • Member since:
    02-04-2013
zdravím! posledná aktualizácia neskutočný problém s ping. lietam od 35 - 999. pred aktualizáciou bolo všetko o.k. . milon krát reštart router - nepomohlo. prvá bitka vždy v pohode. druhá a ďalšie pád ping. myslel som, že patch pomôže. nepomohol. 

MakeMeSweat #46 Posted 16 October 2018 - 03:27 PM

    Major

  • Player
  • 22603 battles
  • 2,637
  • [KHIL] KHIL
  • Member since:
    10-13-2013

To asi nenahram.

 



Cunava #47 Posted 16 October 2018 - 05:46 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 9231 battles
  • 51
  • [P-U] P-U
  • Member since:
    10-20-2013

Taky jsem dospěl k názoru že Vám zde něco nahlásím, co se týká bugů tak je hra v horším stavu než před 5 rokama.

 

Uskakující zaměřovač minimalně rok neřešený problém "namířím na tank a najednou poskočí někam do... mam ping 25ms"

zaměřovač se lepí na nevyditelný oběkt někde kdesi v p.. a když s ním pohnu tak se tam zase přilepí z5

střelba mimo zaměřovač "ale jako o dost pomalu dvojnásobek zaměřovače" "taky dlouho"

průstřel tanku "zmizela střela" 0 DMG

a to nemluvím o tom že balance tanků je už děsnej, fungující nefungujíci camo škoda slov

 



GrambiczeQ #48 Posted 17 October 2018 - 11:16 AM

    Sergeant

  • Player
  • 12493 battles
  • 242
  • [F_A_F] F_A_F
  • Member since:
    06-15-2013
máte též někdo problém opatchovat wotko přes WGcenter?  už od rána to mám seklý na 2% a přitom to pořád píše zjišťování aktualizací, wau, teď jak píšu to skočilo na 3%.   Fakt nádhera, progress 1% za 4 hod??
https://imgur.com/UiJ3OGn

Koggli #49 Posted 17 October 2018 - 11:34 AM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 12222 battles
  • 3,212
  • [SVINE] SVINE
  • Member since:
    09-03-2016

A kdy panstvo z WG ráčí opraviti to přepínání mezi spojenci v posmrtném režimu? Přepnutí na správného spojence se mi podařilo asi až na šestý pokus. A to naštěstí už byli jen tři. Kdybych měl překlikávat  třeba mezi deseti spojenci tak zestárnu o mnoho let. Přepínání CTRL + myš asi nejde co? A nešlo by to udělat, aha jo chápu za ty roky v 21. století je to moc těžké naprogramovat.

Ok, ok.

Stejně to tady reportuji/urguji asi jen pro vrabce na střeše.



SWAT0013 #50 Posted 17 October 2018 - 01:23 PM

    Brigadier

  • Player
  • 30902 battles
  • 4,464
  • [KHIL] KHIL
  • Member since:
    08-31-2013

View PostGrambiczeQ, on 17 October 2018 - 02:07 PM, said:

...

 

No vidíš, jim se seklo stahování, zatímco tobě klávesnice - takže jste si vlastně kvit... :trollface:


 

Kájo, znovu ti hlásím, že pořád máte ke stažení na oficiálních stránkách jen starou verzi (stále 1.1), i když už dávno máme novou...


Edited by SWAT0013, 17 October 2018 - 01:23 PM.


GrambiczeQ #51 Posted 17 October 2018 - 01:35 PM

    Sergeant

  • Player
  • 12493 battles
  • 242
  • [F_A_F] F_A_F
  • Member since:
    06-15-2013
No ty bláho, takže sem si nepomoh když jsem to všechno odinstaloval a právě chtěl stahovat znova. Díky WG
Napomínejte i sebe za kvalitu WGlauncheru OK?
Máte štěstí že Wot je jediná hra co mě ještě občas baví, jináč bych se na to už dávno vykašlal

Edited by GrambiczeQ, 17 October 2018 - 01:37 PM.


AlexYachtmaster #52 Posted 19 October 2018 - 06:51 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 48543 battles
  • 68
  • [44MP4] 44MP4
  • Member since:
    10-22-2015

LAAAAAAGYYYYYYYY

 



McCabbage #53 Posted 19 October 2018 - 08:00 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 34287 battles
  • 67
  • Member since:
    04-24-2015

Po totalně zalagované bitve (lagy měla většina teamu vím to z chatu) se jaksi nenačetlo vozidlo do garaže. když chci odejít budu dezertér. Takže jsem hru restartoval a ani potom nemužu hrát, protože kv5 je furt v bitvě a já tudíž nemužu hrát s něčim jinym. Dobře že jsem si nekoupil PÚ. byl bych nasejřenej ještě víc. Za tohle chcete naší věrnost a chut se vracet?

 



GreenKlid #54 Posted 19 October 2018 - 09:16 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 40147 battles
  • 452
  • [KAACR] KAACR
  • Member since:
    05-24-2013
nefunguje Opevneni. Pokud jsem v odradu na SH, nejde skocit do opevneni. Cerne pole kde ma byt opevneni a hotovo

p1_p1_p1 #55 Posted 19 October 2018 - 11:52 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 43725 battles
  • 816
  • [D-FOX] D-FOX
  • Member since:
    09-08-2011

OPRAVTE TY ZVUKY FAKT TO NEHODLAM POSLOUCHAT TO TRHANI :P zbirani zeleneho hnusu a trhany zvuk strelby paradni event ktery krasne ukazuje na neschopnost wg cokoliv opravit

 



Tomato_Fire_Xxx #56 Posted 20 October 2018 - 06:30 AM

    Private

  • Player
  • 29317 battles
  • 5
  • Member since:
    12-30-2014
Po otevření záložky Mise se pouze načítá obsah a mise se neotevřou! Má někdo taky tento problém??

DilophCZ #57 Posted 20 October 2018 - 01:04 PM

    Sergeant

  • Player
  • 18442 battles
  • 238
  • [TA_CZ] TA_CZ
  • Member since:
    09-07-2014

View Posttradgidek, on 20 October 2018 - 06:30 AM, said:

Po otevření záložky Mise se pouze načítá obsah a mise se neotevřou! Má někdo taky tento problém??

 

Ano mám to samé, nejdou "načíst" mise ani v temné frontě ani obyčejné.. visí mi to na "načítání obsahu" samozřejmě ani po dlouhé době se nic nenačte..

 



Bery_CR #58 Posted 20 October 2018 - 01:45 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 64119 battles
  • 3,374
  • [KOBD] KOBD
  • Member since:
    11-19-2015
Prepnete server EU1 na EU2, pripadne naopak... obcas to pomuze.

DilophCZ #59 Posted 20 October 2018 - 03:10 PM

    Sergeant

  • Player
  • 18442 battles
  • 238
  • [TA_CZ] TA_CZ
  • Member since:
    09-07-2014

View PostBery_CR, on 20 October 2018 - 01:45 PM, said:

Prepnete server EU1 na EU2, pripadne naopak... obcas to pomuze.

 

zkusil jsem tam i zpět - nepomohlo :( Neva.. nějak to přežiju.. 

Asterix5_iron #60 Posted 20 October 2018 - 04:35 PM

    Corporal

  • Player
  • 22142 battles
  • 135
  • [_AF_] _AF_
  • Member since:
    01-13-2017
Co tak uz konecne opravit zakladne chyby napriklad aby uz konecne fungoval auto-aim lebo ten absolutne nefunguje potom spoting syste a to vase RNG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ked ste taky frajeri tak to uz opravte ale evidente ste neschopny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users