Jump to content


WoT Logger2


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
746 replies to this topic

Metalheart #161 Posted 18 March 2012 - 07:00 AM

    Sergeant

  • Beta Tester
  • 26190 battles
  • 418
  • Member since:
    10-21-2010

View PostFrya, on 17 March 2012 - 06:16 PM, said:

I don't want this logger to launch WoT...
I'm using XVM and I need to launch WoT with it's exe, not the one from WoT Logger...

edit:
Ah, now I see, that there's a settings screen which allows to set such options. Thanks!

Spent last hour figuring out how to do that. Can't see any settings screen, beside the one saying "hide statistics". Can someone help? My .bat file looks like this:

@echo off
rem WOT Logger
cd c:\Games\WoT_Logger2_en
start WoT_Logger.exe
rem WoT with Ratings
cd c:\Games\World_of_Tanks
start wot-xvm-proxy.exe
exit

But when I start it the xvm server shuts down after a short moment. What is wrong?

Crabtr33 #162 Posted 18 March 2012 - 09:59 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 17237 battles
  • 5,854
  • [THE0S] THE0S
  • Member since:
    05-29-2011
look to wot logger folder. there is settings.hta and uncheck automatic game run with wot logger (first and second row).

Siphersh #163 Posted 18 March 2012 - 03:43 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 4244 battles
  • 33
  • Member since:
    01-05-2012

View PostGottzila, on 17 March 2012 - 10:42 PM, said:

trend in 2.06 is average of last 20 entries from database. in next release: average of all points on chart

How about last 100 entries in the database? That would be better, I think.

Also, I could narrow down the bug in a more reproducible way: If I change to a different account before the battle ends, and then I quit the game, and next time I enter the first account, the unfinished battle will be reported in-game, but it will not be registered by the logger.

Metalheart #164 Posted 18 March 2012 - 04:52 PM

    Sergeant

  • Beta Tester
  • 26190 battles
  • 418
  • Member since:
    10-21-2010

View PostCrabtr33, on 18 March 2012 - 09:59 AM, said:

look to wot logger folder. there is settings.hta and uncheck automatic game run with wot logger (first and second row).

Thx for the response. Works without problems now.

Gottzila #165 Posted 19 March 2012 - 01:21 PM

    Sergeant

  • Player
  • 53 battles
  • 263
  • Member since:
    12-11-2011

Quote

How about last 100 entries in the database? That would be better, I think.
in 2.07 (not released) trend = average of visible points on chart.

Siphersh #166 Posted 19 March 2012 - 02:53 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 4244 battles
  • 33
  • Member since:
    01-05-2012

View PostGottzila, on 19 March 2012 - 01:21 PM, said:

in 2.07 (not released) trend = average of visible points on chart.

That is good too!

I will be able to see shorter term trend or longer term trend by changing the number of points on the chart. Nice.

Thank you, great tool!

ShipIt #167 Posted 22 March 2012 - 10:02 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 12 battles
  • 73
  • Member since:
    02-14-2012
can i use this one in combination with the xvm tool for wot ratings? as both require that you use their launcher file to launch wot :(.

-- never mind, need to learn to read

ogremage #168 Posted 22 March 2012 - 10:14 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 18106 battles
  • 1,049
  • Member since:
    06-26-2011
I get the following error:

Quote

WoT Logger 2.06 started. Fight!
cache file found:  C:\Users\ogremage\AppData\Roaming\wargaming.net\WorldOfTanks\dossier_cache\NRXWO2LOFVRXILLQGEWTCLTXN5ZGYZDPMZ2GC3TLOMXGG33NHIZDAMBRGU5W6Z3SMVWWCZ3F.dat
Switched to profile: ogremage_us
Traceback (most recent call last):
  File "WoT_Logger.py", line 1535, in <module>
  File "WoT_Logger.py", line 600, in createpage
IndexError: string index out of range

I don't know why it switches to ogremage_us, but I guess that is the problem.

Samueras #169 Posted 22 March 2012 - 01:36 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 7480 battles
  • 11
  • [OM-II] OM-II
  • Member since:
    11-14-2011

View Postogremage, on 22 March 2012 - 10:14 AM, said:

I get the following error:



I don't know why it switches to ogremage_us, but I guess that is the problem.

I Had that Problem too.  The Solution is Simple. Just login to WoT (not Testserver) and start the Logger after u are online.

Worked for me at least.

ogremage #170 Posted 22 March 2012 - 01:54 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 18106 battles
  • 1,049
  • Member since:
    06-26-2011
That helped, thanks.

It is great, my only comment is Avg dmg and Avg xp delta is not calculated per that tank, but per account average. That is not useful.

Siphersh #171 Posted 24 March 2012 - 10:14 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 4244 battles
  • 33
  • Member since:
    01-05-2012
Russian 2.7 beta is up! It looks AWESOME! Can't wait for the translation!   :Smile_honoring:

Crabtr33 #172 Posted 24 March 2012 - 11:37 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 17237 battles
  • 5,854
  • [THE0S] THE0S
  • Member since:
    05-29-2011
En translation will be soon.

Crabtr33 #173 Posted 24 March 2012 - 05:17 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 17237 battles
  • 5,854
  • [THE0S] THE0S
  • Member since:
    05-29-2011
English version for testing released

Wot logger 2.07 beta 2 English

Gottzila #174 Posted 24 March 2012 - 05:51 PM

    Sergeant

  • Player
  • 53 battles
  • 263
  • Member since:
    12-11-2011

Quote

It is great, my only comment is Avg dmg and Avg xp delta is not calculated per that tank, but per account average. That is not useful.
go to page of tank, and you see delta to this tank, not to account average

View PostCrabtr33, on 24 March 2012 - 05:17 PM, said:

English version for testing released

Wot logger 2.07 beta 2 English

Thanks Crabtr33!

Siphersh #175 Posted 24 March 2012 - 07:46 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 4244 battles
  • 33
  • Member since:
    01-05-2012

View PostCrabtr33, on 24 March 2012 - 05:17 PM, said:

English version for testing released

Wot logger 2.07 beta 2 English

Thank you!!!

Now, it says that "connected to online database", and also there's a "send results to online database" in the settings. Do I understand it right that this is only about the "statistics" part, with all the averages of other users? So my data is still stored locally, right?

This thing is so very cool!

Bug report

It's probably a known issue, but the efficiency graph is not working, and the hit percentage numbers are wrong in the graph.

Crabtr33 #176 Posted 24 March 2012 - 07:59 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 17237 battles
  • 5,854
  • [THE0S] THE0S
  • Member since:
    05-29-2011
for ER graph you must play some battles with new wot logger. ER is new entry in database. % hits, better say Accuracy work for me fine. Can you post screen, please?

Online connection to database is in beta version permanently ON. With this feature you can see in dos wot logger window all battle stats from players which used wot logger during your (the same) battle, nothing more.

Siphersh #177 Posted 24 March 2012 - 08:54 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 4244 battles
  • 33
  • Member since:
    01-05-2012
BUG:

http://img811.images.../winpercbug.png

From the 20th value on, the win rate trend values are wrong. It was like this in the earlier version already.

Edit: It is the same in the other charts, but the problem shows best in the win rate values. The problem is that the values are rounded. And they are not even rounded right. 0.625 is rounded to 0.65, 0.6538 is rounded to 0.75. Anyway, they shouldn't be rounded at all.

Edit: It seems that the new values appear correctly!  :Smile_great: It must be that the values made by the old version are wrong.

Siphersh #178 Posted 24 March 2012 - 09:45 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 4244 battles
  • 33
  • Member since:
    01-05-2012

View PostCrabtr33, on 24 March 2012 - 07:59 PM, said:

Accuracy work for me fine. Can you post screen, please?

http://img854.images...00/hitchart.png

The value dots show the accuracy percentage, but the trend graph shows the number of hits in the given battle. Not the average, but the given value, and not the accuracy percentage, but the number of hits.

Edit: same as the above: the new values are correct! It's just the old ones that are wrong.

Siphersh #179 Posted 24 March 2012 - 11:36 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 4244 battles
  • 33
  • Member since:
    01-05-2012
What is the formula for calculating the efficiency value?

Siphersh #180 Posted 25 March 2012 - 12:39 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 4244 battles
  • 33
  • Member since:
    01-05-2012
Okay, here's my "next" bug:

http://img843.images...1668/avgbug.png

It reads "Average per 20 battles: 65.63"

Because as Gottzila wrote above, it is supposed to average the last 20 battles, because the chart is set to display 20 values. But 0.6563 x 20 is not close to an integer. It is not the average of 20 battles. Actually, it is the average of all the battles in the database: 32 battles, 21 wins, 21 / 32 = 0.65625.

Because the number of entries to show on the graph was set to 40 when I did that battle.

But now, that I set it to 20, when I do another battle, it shows 65:

http://img440.images...628/avgbug2.png

Which is the average of the last 20 battles.

So basically the graph values do not change when I change the number of values to be displayed on the chart. The value is decided when the battle is processed, based on the setting at that time. Is that the desired bahavior?

Also, now the all time average is rounded. And it's not even rounded to the nearest integer, but rounded down:

http://img641.images...1/3655/avgz.png