Jump to content


This is not the first time, I have countered this aim problem.


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

TrickyQ #1 Posted 26 October 2018 - 07:17 PM

    Private

  • Player
  • 17607 battles
  • 2
  • [EESTI] EESTI
  • Member since:
    01-24-2015

I want your opinion, is it my game or that enemy team WT has really hack. That does not let you aim at him. I got shot by him, then I tried to find him, he could not be at beach, cause not spotted at left corner. Unless he was high at top right of that billbox, where I was trying to find him. Might feel like im deliberatly moving my mouse up, no I am not. As soon I move my mouse to his "last know" position, where I thought he shot me from, aim hops up many times. For slow motion put 1:30.


Edited by TrickyQ, 26 October 2018 - 07:28 PM.


BravelyRanAway #2 Posted 26 October 2018 - 07:29 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 23164 battles
  • 10,097
  • [H_I_T] H_I_T
  • Member since:
    12-29-2010

There is no such hack....it's not even possible on a peer to server game.

There are presently issues with the game which has some micro lags caused by (presuming) the Halloween event.



TrickyQ #3 Posted 26 October 2018 - 07:34 PM

    Private

  • Player
  • 17607 battles
  • 2
  • [EESTI] EESTI
  • Member since:
    01-24-2015

Only when I am at specific tank? Didnt do that when I was shooting at others. Not before not later. I was standing and trying to hit him for a long time, so I dont think it a micro lags.

 



SiliconSidewinder #4 Posted 26 October 2018 - 08:24 PM

    Major General

  • Player
  • 28045 battles
  • 5,344
  • Member since:
    09-16-2012

hey TrickyQ, that's no hack that is a simple and well known problem the game has when you aim at the sky.

the sky is a object in the game world ( far away but still there) and thus your gun rises when ever you aim at the sky.

WG tries to create it's maps so you won't get to see this but in some spots, like here it's pretty obvious.

 

 

 



BravelyRanAway #5 Posted 26 October 2018 - 08:30 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 23164 battles
  • 10,097
  • [H_I_T] H_I_T
  • Member since:
    12-29-2010

View PostTrickyQ, on 26 October 2018 - 06:34 PM, said:

Only when I am at specific tank? Didnt do that when I was shooting at others. Not before not later. I was standing and trying to hit him for a long time, so I dont think it a micro lags.

 

There is a problem when shooting at ridgelines in the distance which can cause the aim to jump....not as much as in your replay....but together with lags, it's most likely the cause. Not a hack....it's just not possible.

 



XOR42 #6 Posted 28 October 2018 - 03:51 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 18464 battles
  • 421
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    04-18-2015

Indeed, as Sidewinder and BreavelyRanAway point out, it is a long standing problem which I've complained about also.

 

See this thread from 2012 that describes it in detail.

 

o7



Nishi_Kinuyo #7 Posted 28 October 2018 - 06:35 PM

    Brigadier

  • Player
  • 8070 battles
  • 4,920
  • [GUP] GUP
  • Member since:
    05-28-2011

Simply the game automatically adjusting your gun elevation for the spot on the ground you're aiming at; hundreds of metres behind the bush on the ridgeline.

Has been reported as a common occurrance with the Frontline game mode as well.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users