Jump to content


Missions Page Never Loads, the page just says "Loading content..." for ever.


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

Vuurdraak_ #1 Posted 30 October 2018 - 12:48 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 20681 battles
  • 387
  • [BNEF] BNEF
  • Member since:
    12-14-2012

Since I think yesterday or maybe two days, I can no longer see my missions, the page just says "Loading content..." for ever.

 

Anybody else have this problem ?



Noobkiller3759 #2 Posted 30 October 2018 - 05:08 PM

    Corporal

  • Player
  • 18009 battles
  • 133
  • [DSCRD] DSCRD
  • Member since:
    06-26-2011
A couple thousand other players have the same issue

LCpl_Jones #3 Posted 30 October 2018 - 07:39 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 11216 battles
  • 950
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    06-17-2017
it's a feature ...

PlasticGangsta #4 Posted 05 November 2018 - 03:26 AM

    Sergeant

  • Player
  • 24727 battles
  • 235
  • Member since:
    12-15-2012
It is getting really irritating there were like 19 new missions this weekend according to the header over the missions tab in the garage!!!!! I have not participated in ONE! I cannot be bothered if I cannot see what is on offer and monitor my progress. I have played an hour maybe all weekend. That is less than for any other weekend for the last 3 or 4 years! A simple issue one might think, a priority even as it cheapens the experience for those with the problem but no.... nothing done as usual.

Balc0ra #5 Posted 06 November 2018 - 05:49 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 68100 battles
  • 17,681
  • [WALL] WALL
  • Member since:
    07-10-2012

View PostNoobkiller3759, on 30 October 2018 - 05:08 PM, said:

A couple thousand other players have the same issue

 

And I suspect none of them has cleared their cache as suggested in every single topic about it.  Close the client. Hit the windows key+r. Type %appdata%/wargaming.net there and delete the world of tanks folder you find there and fire up the game again. Then it works. It's not your connection, server or the client. It's just outdated files that cause conflicts in the cache. As config files etc are run from there. 




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users