Jump to content


Jak se naučit nové mapy...?


  • Please log in to reply
30 replies to this topic

Lucius_Sulla #21 Posted 02 December 2018 - 05:35 PM

    Sergeant

  • Player
  • 36899 battles
  • 296
  • [G0G0] G0G0
  • Member since:
    01-08-2012
Ten pohled z SPG není ono. To je nutné projet a zjistit keříky, kopce atd. Z artypohledu, to je jak mapa. Že to nejde projet solo na výcvikovce, to je prostě na h...

Miri37 #22 Posted 02 December 2018 - 06:01 PM

    Major General

  • Player
  • 46873 battles
  • 5,924
  • Member since:
    04-19-2011

View PostLucius_Sulla, on 02 December 2018 - 04:35 PM, said:

Ten pohled z SPG není ono. To je nutné projet a zjistit keříky, kopce atd. Z artypohledu, to je jak mapa. Že to nejde projet solo na výcvikovce, to je prostě na h...

Ten, tuším G pohled u SPG je pořád lepší, než nic a dá určitou představu o členitosti terénu.   



Hydroblast #23 Posted 02 December 2018 - 06:49 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 32297 battles
  • 365
  • [CSPOC] CSPOC
  • Member since:
    10-25-2011

View PostMiri37, on 02 December 2018 - 06:01 PM, said:

Ten, tuším G pohled u SPG je pořád lepší, než nic a dá určitou představu o členitosti terénu.   

To jo, ale nepoznáš, jak tě ovlivní.  Rezistence, kam se dá vyjet,...  . Když byla hra, s příchodem 1.0 v novém kabátě,  projížděl jsem si  to na 4kových scoutech. 



Leeroy_YOLO #24 Posted 02 December 2018 - 10:15 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 5473 battles
  • 1,247
  • Member since:
    07-04-2011
Tak samozřejmě že SPG pohled není ideální, ale pořád lepší než nic.. :)

FrantisekBascovansky #25 Posted 03 December 2018 - 12:37 PM

    Sergeant

  • Player
  • 14285 battles
  • 218
  • Member since:
    03-26-2018

SPG pohlad nie je dobry na ucenie sa novych map, to si treba pochodit s tankom.

SPG pohlad je na druhej strany dobry na pozorovanie, kde ake tanky chodia, a kde sa s nimi neoplati producirovat.



Koggli #26 Posted 11 January 2019 - 06:50 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 9629 battles
  • 1,545
  • [SVINE] SVINE
  • Member since:
    09-03-2016

Mám takovou konspirační teorii. Moc bych se divil, že zde mezi námi uživateli není žádný programátor či lépe znalý skrze IT. Oni třeba vědí jak rozchodit dva klienty na jednom PC, ale záměrně to nenapíší protože není v jejich zájmu aby se kdokoliv horší než zelený, modrý a fialový naučil plně znát mapy. To by jim pak totiž kazilo zážitky a požitky ze hry kde si jako králové mohou dělat co se jim z líbí a vysmívat se noobům, že neznají mapy a nevědí co a kde. :mellow:

 

Někdo tu někde psal pustit hru 2x, ale jak jako? Nedá se spustit jako dva samotné procesy neboli dvě instance. Na to asi je nějaký fígl ne?

 

 



Sstyx #27 Posted 11 January 2019 - 08:35 PM

    Captain

  • Community Contributor
  • 11774 battles
  • 2,188
  • [HESH_] HESH_
  • Member since:
    10-05-2014

View PostKoggli, on 11 January 2019 - 06:50 PM, said:

Mám takovou konspirační teorii. Moc bych se divil, že zde mezi námi uživateli není žádný programátor či lépe znalý skrze IT. Oni třeba vědí jak rozchodit dva klienty na jednom PC, ale záměrně to nenapíší protože není v jejich zájmu aby se kdokoliv horší než zelený, modrý a fialový naučil plně znát mapy. To by jim pak totiž kazilo zážitky a požitky ze hry kde si jako králové mohou dělat co se jim z líbí a vysmívat se noobům, že neznají mapy a nevědí co a kde. :mellow:

 

Někdo tu někde psal pustit hru 2x, ale jak jako? Nedá se spustit jako dva samotné procesy neboli dvě instance. Na to asi je nějaký fígl ne?

 

 

 

Já to dělám tak, že pustím ntb a stolní pc, o žádné jiné možnosti nevím..... Ale mám to na 2 účty a jdu zkoumat. Taky mě pěkně štve, když nemůžu sama do výcvikovky, občas prostě musíš něco zjistit, obzvláště, když chceš o té mapě psát

 


Edited by Sstyx, 11 January 2019 - 08:36 PM.


Miri37 #28 Posted 11 January 2019 - 10:07 PM

    Major General

  • Player
  • 46873 battles
  • 5,924
  • Member since:
    04-19-2011

View PostKoggli, on 11 January 2019 - 05:50 PM, said:

Mám takovou konspirační teorii. Moc bych se divil, že zde mezi námi uživateli není žádný programátor či lépe znalý skrze IT. Oni třeba vědí jak rozchodit dva klienty na jednom PC, ale záměrně to nenapíší protože není v jejich zájmu aby se kdokoliv horší než zelený, modrý a fialový naučil plně znát mapy. To by jim pak totiž kazilo zážitky a požitky ze hry kde si jako králové mohou dělat co se jim z líbí a vysmívat se noobům, že neznají mapy a nevědí co a kde. :mellow:

 

Někdo tu někde psal pustit hru 2x, ale jak jako? Nedá se spustit jako dva samotné procesy neboli dvě instance. Na to asi je nějaký fígl ne?

Virtualizace druhého OS.

Nemám vyzkoušené WoT a před lety (cca 2009), když jsem si s tím hrávat nefungovala 3Dakcelerace, tedy 3D hry.

Také to chtělo použitelný PC, protože se OS dělí o prostředky. Já mohl mít puštěných víc virtuálních OS, protože 4jádro a 8 GB ram to zvládalo. Tenkrát bylo snad doporučený 1 volný jádro a 2 GB ram na běžný OS. Dnes jsou požadavky asi jinde.



Koggli #29 Posted 11 January 2019 - 10:25 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 9629 battles
  • 1,545
  • [SVINE] SVINE
  • Member since:
    09-03-2016
O virtualizaci vím, sám jsem tu dával rozsáhlý návod, jenže to je takové řešení neřešení. Dost to komplikuje spouštění dále to zabírá hodně RAM a místa na discích. Určitě existuje něco mnohem jednoduššího a ne-li lepšího. Avšak jak říkám, mám takový pocit, že se s tím návodem nechce některým asi moc na světlo.:B V poho chápu.

Miri37 #30 Posted 11 January 2019 - 10:37 PM

    Major General

  • Player
  • 46873 battles
  • 5,924
  • Member since:
    04-19-2011

View PostKoggli, on 11 January 2019 - 09:25 PM, said:

O virtualizaci vím, sám jsem tu dával rozsáhlý návod, jenže to je takové řešení neřešení. Dost to komplikuje spouštění dále to zabírá hodně RAM a místa na discích. Určitě existuje něco mnohem jednoduššího a ne-li lepšího. Avšak jak říkám, mám takový pocit, že se s tím návodem nechce některým asi moc na světlo.:B V poho chápu.

Funguje v tom virtuálu WoT?



Koggli #31 Posted 12 January 2019 - 12:28 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 9629 battles
  • 1,545
  • [SVINE] SVINE
  • Member since:
    09-03-2016

Jo funguje jenže samotná virtualizace spotřebovává přibližně 1,5 RAM plus musí mít pro svůj chod cca 1,5GB a teď když spustím wotko tak to sebere od 1 do cca 1,3GB a vlastní wotko také tak, takže to máš cca 4,5GB jenže také procesor to vše neumí utáhnout, grafika a disky.

 

Teď mě napadlo, že vlastně bych mohl vyzkoušet zda se mi spustí k tomu základnímu wotku to wotko z té NVIDIA GeForce NOW, Akorát tam to zas naráží na ztrátu paketů i když mám 100/10 tak stejně tam jsou ztráty. :sceptic:

 

EDIT: tak to funguje přes ten GeForce NOW ten zabírá cca 750MB RAM, FPS na klasickém klientovi mám kolem i 100 a na GeForce 60 protože tam je zapnuta vertikální synchronizace. Navíc na GeForce mám nastaveni grafiky vše na ultra a klienta v HD při rozlišení 960x600

Spoiler

Avšak to pořád není ono a věřím, že to jde ještě jinak. Také co se týče ostatních hráčů, každý asi nebude mít free přístup do closed beta NVIDIA GeForce NOW. Na aktivační klíč, pozvánku se čeká několik měsíců klidně i půl roku i rok.

Dále ultra HD nastavení nepotřebuji. Co potřebuji je jakýsi "klon", dvojče prostě aby se to spustilo 2x aby se daly využívat všechny dostupné možnosti včetně modifikací.

 

Opravdu fakt nikdo neví jak to spustit?


Edited by Koggli, 12 January 2019 - 01:18 AM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users