Jump to content


Something is fishy about it....

camo preset styles

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

Procjon #1 Posted 04 December 2018 - 04:51 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 57995 battles
  • 644
  • Member since:
    09-08-2011

Hello,

 

Some time ago i started being suspicious about my camo expiring before 'i felt it should' but i blamed my tricky mind. I was not checking counts how many battles left either. Lately i get those missing camo - see pictures below - and i'm not sure if they are still giving me a camo % bonus even though somehow they are invisible per game error or they really are gone and there is some bug actively working against me :).

 

On pics below it clearly shows i still have 17 battles left, purchase button "Apply and Exit" is off so i can not buy it again.

 

Paid4InvisibleCamo_1.png  Paid4invisibleCamo_2.png

 

HF

 

 

 


Edited by Procjon, 04 December 2018 - 04:54 AM.


Homer_J #2 Posted 04 December 2018 - 04:57 AM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 31398 battles
  • 34,116
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

But it doesn't have the little diamond indicator to say it's applied.

 

Looks like the issue we reported a little while ago.  Rental camo which was set to auto renew had been removed.  You should be able to apply it back on the tank for free for the remaining number of battles.



Procjon #3 Posted 04 December 2018 - 05:02 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 57995 battles
  • 644
  • Member since:
    09-08-2011

View PostHomer_J, on 04 December 2018 - 03:57 AM, said:

But it doesn't have the little diamond indicator to say it's applied.

 

Looks like the issue we reported a little while ago.  Rental camo which was set to auto renew had been removed.  You should be able to apply it back on the tank for free for the remaining number of battles.

 

but i had it yesterday, weird that it could disappear without any updates.

 

HF

 



Homer_J #4 Posted 04 December 2018 - 05:04 AM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 31398 battles
  • 34,116
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

I think the glue is faulty and it just slips off sometimes.

 

Click on the box, it should apply to the tank and the purchase button will become available with a 0 cost and 1 style applied from depot.

 

Seems to be a new feature where you can remove a rental style.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users