Jump to content


Problem z wywalaniem do ekranu logowania

logowanie problem połączenie

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

Fundice #1 Posted 09 December 2018 - 09:33 PM

    Private

  • Player
  • 5567 battles
  • 4
  • [_PFF_] _PFF_
  • Member since:
    09-12-2011

Mam problem, ponieważ wot często wywala mnie do ekranu logowania. Nie pytajcie mnie kiedy zaczął się problem, bo wróciłem do WoTa jakieś dwa dni temu i cały czas problem istnieje.

Zrobiłem test Pingploterem i wyszło mi coś takiego

 

 

PS: WIN10, Ryzen 1700, RX Vega 64, MSI Gaming Pro Carbon, wszystko zaktualizowane (łącznie z IE) :)

20:35 Added after 1 minute
Ogólnie w innym temacie ktoś stwierdził że wszystko ok z połączeniem, no ale wywala do ekranu logowania dalej
20:37 Added after 3 minutes

Dopiszę jeszcze że nie mam żadnych modów

 


Edited by Fundice, 09 December 2018 - 10:54 PM.


_Patrol #2 Posted 09 December 2018 - 09:42 PM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 39245 battles
  • 32,096
  • [AW-LE] AW-LE
  • Member since:
    03-07-2011

View PostFundice, on 09 December 2018 - 09:33 PM, said:

Ogólnie w innym temacie ktoś stwierdził że wszystko ok z połączeniem, no ale wywala do ekranu logowania dalej

 

Nie ktoś, bo ja tak napisałem :) Myślałeś, że tracisz pakiety.

Pozwolę sobie przypomnieć.

View Post_Patrol, on 09 December 2018 - 09:33 PM, said:

Nie martw się, wsio ok :)

Niektóre nazwijmy to serwery nie odpowiadają na ping i jest to normalne w tym przypadku.

Na hopkach 7 i 8 nie tracisz pakietów.

**************************************************************************************

Ty zapomniałeś przeczytać temat przyklejony i wykonać podpowiedzi.

Popraw się i kliknij tutaj.



Fundice #3 Posted 09 December 2018 - 10:51 PM

    Private

  • Player
  • 5567 battles
  • 4
  • [_PFF_] _PFF_
  • Member since:
    09-12-2011

Wykonane wszystko od góry do dołu z tego tematu.

 

Nie mam na komputerze pliku WOTlauncher.log, cały przeszukany, link do reszty plików wklejam poniżej

 

https://megawrzuta.pl/filesgroup/a20c94786057671bb639b865d674fe41.html

 

PS: Przepraszam za wcześniejsze nie zastosowanie się do zasad :facepalm:



_Patrol #4 Posted 09 December 2018 - 11:37 PM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 39245 battles
  • 32,096
  • [AW-LE] AW-LE
  • Member since:
    03-07-2011

Jeśli kręcisz procka, to przywróć fabryczne taktowania.

Odinstaluj dźwięk od amd > LG TV (AMD High Definition Audio Device)

Po odinstalowaniu > uruchom ponownie system i nie instaluj ponownie.

 

Widzę, że chyba streamujesz, którym programem?


Edited by _Patrol, 09 December 2018 - 11:38 PM.


Fundice #5 Posted 12 December 2018 - 08:56 PM

    Private

  • Player
  • 5567 battles
  • 4
  • [_PFF_] _PFF_
  • Member since:
    09-12-2011
Przywróciłem fabryczne zegary i podziałało.Trzy dniowe testy nie wykazały żadnych dropów do ekranu logowania, dziękuję temat do zamknięcia.

PS: Tak nagrywam, OBS'em :)

Edited by Fundice, 12 December 2018 - 08:58 PM.


_Patrol #6 Posted 12 December 2018 - 09:21 PM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 39245 battles
  • 32,096
  • [AW-LE] AW-LE
  • Member since:
    03-07-2011
No i gitarra, sprawdź na stronie producenta płyty głównej czy czasem nie ma nowszej wersji BIOS do pobrania.





Also tagged with logowanie, problem, połączenie

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users