Jump to content


Świąteczne Operacje - Hub


  • Please log in to reply
28 replies to this topic

Falathi #1 Posted 10 December 2018 - 05:27 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 23621 battles
  • 11,568
  • [-FHH-] -FHH-
  • Member since:
    05-04-2012
Czas na Świąteczne Operacje! Rozpoczniemy 2019 rok od największego wydarzenia zimowego w World of Tanks. Dajcie znać poniżej, co o nim sądzicie!

Z góry dzięki! 

WeCarry #2 Posted 14 December 2018 - 08:16 PM

    Private

  • Player
  • 47790 battles
  • 30
  • [GOOUT] GOOUT
  • Member since:
    12-24-2012
Gdzie mogę znaleźć zasady wydarzenia, przede wszystkim potrzebuję informację co może wypaść z małego pudełka (z misji) Czy może wypaść ozdoba V poziomu (do tej pory zauważyłem jedyni IV poziom)?

Ziewnik #3 Posted 14 December 2018 - 08:32 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 26024 battles
  • 1,244
  • [_CHS_] _CHS_
  • Member since:
    02-27-2012
Może, mi dzisiaj jedna wpadła.

Msciboj #4 Posted 14 December 2018 - 09:31 PM

    Major

  • Player
  • 22000 battles
  • 2,901
  • Member since:
    06-11-2011

View PostFalathi, on 10 December 2018 - 04:27 PM, said:

Czas na Świąteczne Operacje! Rozpoczniemy 2019 rok od największego wydarzenia zimowego w World of Tanks. Dajcie znać poniżej, co o nim sądzicie!

Z góry dzięki! 

 

Operacje operacjami tylko co ma do tego koncentrator sieciowy.

Falahti "polska jezyka trudna byc"?



WeCarry #5 Posted 14 December 2018 - 11:54 PM

    Private

  • Player
  • 47790 battles
  • 30
  • [GOOUT] GOOUT
  • Member since:
    12-24-2012

View PostZiewnik, on 14 December 2018 - 07:32 PM, said:

Może, mi dzisiaj jedna wpadła.

 

Dziękuję bardzo, za szybką odpowiedź :)

GpgotSwag #6 Posted 15 December 2018 - 01:24 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 37076 battles
  • 767
  • [LICHO] LICHO
  • Member since:
    03-08-2013

View PostFalathi, on 10 December 2018 - 05:27 PM, said:

Dajcie znać poniżej, co o nim sądzicie!

W Zderzaczu Skorupek powinna być ustawiona dodatkowa, odpowiednio wysoka, cena stworzenia ozdoby z całkowitym wyeliminowaniem losowości.



Rico85299 #7 Posted 15 December 2018 - 09:59 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 25636 battles
  • 1,554
  • [GKOB] GKOB
  • Member since:
    10-04-2017
Poziom zidiocenia osiąga chyba już powoli swoje apogeum.... a może po prostu ja już nie pamiętam jak to jest na V tierach, ale rozjazdy, sposób gry to jest tragedia. Nie da spokojnie na to patrzeć....

Janusztraczokrutnik #8 Posted 15 December 2018 - 08:35 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 13203 battles
  • 773
  • Member since:
    07-16-2016

View PostWOT_Barsa8, on 15 December 2018 - 09:59 AM, said:

Poziom zidiocenia osiąga chyba już powoli swoje apogeum.... a może po prostu ja już nie pamiętam jak to jest na V tierach, ale rozjazdy, sposób gry to jest tragedia. Nie da spokojnie na to patrzeć....

Ty mi nie mów o V zobacz sobie X i VIII Matko Boska .

 



Rufelieux #9 Posted 18 December 2018 - 08:27 AM

    Private

  • Player
  • 35982 battles
  • 9
  • [IN-NI] IN-NI
  • Member since:
    05-07-2015
Dlaczego styl za skompletowanie wszystkich ozdób jest tylko dla tieru X i nigdzie to nie jest wspomniane?

Ziewnik #10 Posted 18 December 2018 - 09:11 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 26024 battles
  • 1,244
  • [_CHS_] _CHS_
  • Member since:
    02-27-2012
Nie jest. Wsadziłem go na 8.

Rufelieux #11 Posted 18 December 2018 - 10:03 AM

    Private

  • Player
  • 35982 battles
  • 9
  • [IN-NI] IN-NI
  • Member since:
    05-07-2015
@Ziewnik:

Mam odblokowane 2 (Superczołgista i Gwieździsta Noc) i widzę je tylko, gdy wybiorę czołg tieru X.

Edited by Rufelieux, 18 December 2018 - 11:00 AM.


Ziewnik #12 Posted 18 December 2018 - 11:28 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 26024 battles
  • 1,244
  • [_CHS_] _CHS_
  • Member since:
    02-27-2012
Ja mam ten w gałązki i wsadziłem go na 8, chyba że ten mój to jeszcze jakiś inny. Mam go z albumu radziecki nowy rok. Pewne standardowo coś pokręciłem. ;)

Falathi #13 Posted 18 December 2018 - 11:48 AM

    Field Marshal

  • Player
  • 23621 battles
  • 11,568
  • [-FHH-] -FHH-
  • Member since:
    05-04-2012

View PostGpgotSwag, on 15 December 2018 - 01:24 AM, said:

W Zderzaczu Skorupek powinna być ustawiona dodatkowa, odpowiednio wysoka, cena stworzenia ozdoby z całkowitym wyeliminowaniem losowości.

 

Ciekawa uwaga, dzięki! Może faktycznie warto byłoby dodać coś takiego. 

Ziewnik #14 Posted 18 December 2018 - 04:03 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 26024 battles
  • 1,244
  • [_CHS_] _CHS_
  • Member since:
    02-27-2012
Ok, sprawdziłem u siebie, mam styl "superczołgista" na premce 8 tieru, najeżdżając kursorem jest komunikat, że odpowiedni dla 10 t i premki 8 t, czyli obaj mieliśmy po części rację.

Miodoslaw #15 Posted 19 December 2018 - 12:58 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 111412 battles
  • 55
  • [ELCHI] ELCHI
  • Member since:
    12-25-2013
Nie mogę wykorzystać zniżki na pojazd VIII poziomu. Mam w garażu wszystkie drzewkowe ósemki. Może mógłbym jakąś siódemkę w zamian kupić ze zniżką? Może, jeśli w przyszłości byłyby do wygrania podobne zniżki, to obowiązywałyby dla danego poziomu lub niższego?

Alpa_Chino #16 Posted 19 December 2018 - 01:59 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 36224 battles
  • 3,445
  • Member since:
    03-23-2011

View PostMiodoslaw, on 19 December 2018 - 11:58 AM, said:

Nie mogę wykorzystać zniżki na pojazd VIII poziomu. Mam w garażu wszystkie drzewkowe ósemki. Może mógłbym jakąś siódemkę w zamian kupić ze zniżką? Może, jeśli w przyszłości byłyby do wygrania podobne zniżki, to obowiązywałyby dla danego poziomu lub niższego?

 

Problemy pierwszego świata xD

 

Niedługo wyjdą kołowce francuskie, może zdążysz zaaplikować zniżkę zanim znikną. Nie wiem ile w tym roku jest czasu na decyzje.



gtr76 #17 Posted 19 December 2018 - 01:59 PM

    Warrant Officer

  • Clan Diplomat
  • 20493 battles
  • 804
  • [-MOG-] -MOG-
  • Member since:
    08-28-2014
Ja już na X poziomie, ale pytanie z innej beczki, czy tego Gwiazdora i czołgistki Śnieżynki można wsadzić do jednego pojazdu licząc, że BiA będzie działać? :)

Sent1nel_Prime #18 Posted 19 December 2018 - 02:02 PM

    Captain

  • Player
  • 42878 battles
  • 2,109
  • Member since:
    09-18-2012
Powinno działać.

gtr76 #19 Posted 19 December 2018 - 02:03 PM

    Warrant Officer

  • Clan Diplomat
  • 20493 battles
  • 804
  • [-MOG-] -MOG-
  • Member since:
    08-28-2014
Dzięki.

SnieznaPuma #20 Posted 20 December 2018 - 04:00 AM

    Private

  • Player
  • 29867 battles
  • 15
  • Member since:
    08-11-2012

Wie ktoś dlaczego nie dostaję premię za zbieranie dekoracji. ?

Mam IV poziom i nadal nie dostaję premii

Pojawia się napis " Premie nie są aktywne"






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users