Jump to content


Create ticket broken?


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

teamkiller555 #1 Posted 25 December 2018 - 04:04 PM

    Private

  • Player
  • 6498 battles
  • 3
  • [REXDK] REXDK
  • Member since:
    08-28-2012
Hi, 

Trying to create a ticket with "lost account info".. And when i fill out the information and click "Send Ticket" im getting the following error: 

(I had this error for 2 weeks)
 

Something went wrong

Sorry, we are having technical issues at the moment. Please try again later.

 



Fubar_danm #2 Posted 26 December 2018 - 02:29 PM

    Private

  • Player
  • 12258 battles
  • 12
  • Member since:
    01-09-2016
Same here. Difficult to solve problems when one cant write to them. Have tried for weeks. 

Edited by Fubar_danm, 26 December 2018 - 02:55 PM.


Homer_J #3 Posted 28 December 2018 - 08:24 AM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 30191 battles
  • 32,332
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010
Try a different browser.  You probably have a script blocker or adblock which is interfering with it.

Fubar_danm #4 Posted 28 December 2018 - 12:21 PM

    Private

  • Player
  • 12258 battles
  • 12
  • Member since:
    01-09-2016
I have tried other browsers. No different. 

Homer_J #5 Posted 28 December 2018 - 12:32 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 30191 battles
  • 32,332
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010
Firewall? Antivirus? Antimalware?  Stupid ISP provided web filter?

Fubar_danm #6 Posted 28 December 2018 - 04:10 PM

    Private

  • Player
  • 12258 battles
  • 12
  • Member since:
    01-09-2016
For me standard windows 10 pro, no alternativ firewall. windows Defender on off, no diff. Latest in june 2016 in contact with wot, no problems then ( also win 10 pro )

Homer_J #7 Posted 28 December 2018 - 04:38 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 30191 battles
  • 32,332
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View PostFubar_danm, on 28 December 2018 - 03:10 PM, said:

For me standard windows 10 pro, no alternativ firewall. windows Defender on off, no diff. Latest in june 2016 in contact with wot, no problems then ( also win 10 pro )

 

Which web browsers did you try?

Fubar_danm #8 Posted 29 December 2018 - 12:27 PM

    Private

  • Player
  • 12258 battles
  • 12
  • Member since:
    01-09-2016
Using internet explorer, Microsoft Edge and google chrome. All worked properly before, until now. Plus cant change password as i do not recieve a sms, no mather what browser, why i want to contact, but cant.   

Homer_J #9 Posted 29 December 2018 - 12:34 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 30191 battles
  • 32,332
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View PostFubar_danm, on 29 December 2018 - 11:27 AM, said:

Using internet explorer, Microsoft Edge and google chrome. 

It's working for other people which makes me suspect it's something at your end.

 

Since it's all browsers then I would move on to what else might interfere such as malware protection, firewalls, etc.



Fubar_danm #10 Posted 29 December 2018 - 05:18 PM

    Private

  • Player
  • 12258 battles
  • 12
  • Member since:
    01-09-2016
Yeah, but what. Just for the fun i have tried om 2 other pc. Same problem for me..  havent tryed on my job, last chance. And if not, well... 

Fubar_danm #11 Posted 30 December 2018 - 11:19 AM

    Private

  • Player
  • 12258 battles
  • 12
  • Member since:
    01-09-2016
Waw, craphappens. To day I succesed ind changing password with SMS. Waw. So I do not need to contact wow. But thanks for help. 




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users