Jump to content


See though Ground bug/glitch

#Bugs

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

swatdennis #1 Posted 03 January 2019 - 05:26 PM

    Private

  • Player
  • 10588 battles
  • 24
  • [GIX] GIX
  • Member since:
    12-13-2013

How is this even possible? You can't see where hills are anymore, you dont know what can and what can't shoot at you anymore.

 

And above all, how to fix this mid-game?

 

Attached Files

  • Attached File   shot_001.jpg   1.87MB


Homer_J #2 Posted 03 January 2019 - 06:00 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 30176 battles
  • 32,317
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

Mid game you probably can't do anything.

 

You need to do an integrity check from the launcher/game centre.



Sfinski #3 Posted 03 January 2019 - 06:06 PM

    Major

  • Player
  • 33092 battles
  • 2,873
  • [-PJ-] -PJ-
  • Member since:
    09-26-2013
Had the same, integrity check/fix did nothing. Just WG quality.

Balc0ra #4 Posted 03 January 2019 - 06:28 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 68047 battles
  • 17,653
  • [WALL] WALL
  • Member since:
    07-10-2012

 

View PostSfinski, on 03 January 2019 - 06:06 PM, said:

Had the same, integrity check/fix did nothing. Just WG quality.

 

​And the last time I did see it, it was due to a fog removal mod not working. And it did not work until I cleared the cache. 

OreH75 #5 Posted 03 January 2019 - 09:17 PM

    Captain

  • Player
  • 49782 battles
  • 2,489
  • [OXIDE] OXIDE
  • Member since:
    05-29-2013

View PostBalc0ra, on 03 January 2019 - 06:28 PM, said:

 

 

​And the last time I did see it, it was due to a fog removal mod not working. And it did not work until I cleared the cache. 

 

I play without mods and have that sometimes too, or black squares. I blame my HD7900 GFX card overheating since one of its cooling fans is broken.

swatdennis #6 Posted 03 January 2019 - 10:24 PM

    Private

  • Player
  • 10588 battles
  • 24
  • [GIX] GIX
  • Member since:
    12-13-2013

At the time of having it, I had no mods enabled, and a GTX1060 that was running absolutely fine.

 

When I loaded into the next game everything was fine, so I don't think it was my videocard!


Edited by swatdennis, 03 January 2019 - 10:24 PM.






Also tagged with #Bugs

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users