Jump to content


Weird texture bug

bug texture glitch help

  • Please log in to reply
19 replies to this topic

Swb2_Player #1 Posted 17 January 2019 - 08:42 PM

    Private

  • Player
  • 29993 battles
  • 19
  • [_TDO_] _TDO_
  • Member since:
    09-10-2011
What you can see on the picture randomly occurs for me, when im in a game. Sometimes it does, sometimes it doesn't, but if there is 1 texture bug, a ton of texture will be missing for the rest of the game. It's wierd holes into the ground, that makes me see stuff on the other side. It flickers, and pops up again. Then it disappears when i move the camera. Sometimes tanks and bushes do the same, and even some cover may disappear. It really bugs me, and i hope someone can help

Attached Files

  • Attached File   shot_1330.jpg   1.69MB

Edited by Swb2_Player, 17 January 2019 - 08:46 PM.


qpranger #2 Posted 17 January 2019 - 08:50 PM

    Major General

  • Player
  • 34892 battles
  • 5,516
  • [HAMMY] HAMMY
  • Member since:
    12-25-2013

View PostSwb2_Player, on 17 January 2019 - 09:42 PM, said:

It's wierd holes into the ground, that makes me see stuff on the other side.

 

What is on the other side?

Does hell exist??

Or the Hollow Earth???


Edited by qpranger, 17 January 2019 - 08:50 PM.


PervyPastryPuffer #3 Posted 17 January 2019 - 08:54 PM

    Major

  • Player
  • 32064 battles
  • 2,892
  • [VRTC] VRTC
  • Member since:
    09-13-2013

Update graphics drivers...check WoT integrity through the launcher...clear cache...

 

You know, the basic things.

 

Oh yeah, also uninstall all mods (if any) and see if it gets resolved.



Balc0ra #4 Posted 17 January 2019 - 08:55 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 68698 battles
  • 18,101
  • [WALL] WALL
  • Member since:
    07-10-2012

Was this not an overlay bug on the last topic with this issue? As in Discord/Overwolf etc. 

 

But yeah, check the usual first. Drivers, mods, cache etc. 



Swb2_Player #5 Posted 20 January 2019 - 05:52 PM

    Private

  • Player
  • 29993 battles
  • 19
  • [_TDO_] _TDO_
  • Member since:
    09-10-2011

View PostPervyPastryPuffer, on 17 January 2019 - 07:54 PM, said:

Update graphics drivers...check WoT integrity through the launcher...clear cache...

 

You know, the basic things.

 

Oh yeah, also uninstall all mods (if any) and see if it gets resolved.

 

Do u know how i clear cache? Graphic driver is up to date, and i just tried deleting the only mod i had, but it didnt work. U mentioned WoT integrity, what do you mean by that?
16:54 Added after 2 minutes

View PostBalc0ra, on 17 January 2019 - 07:55 PM, said:

Was this not an overlay bug on the last topic with this issue? As in Discord/Overwolf etc. 

 

But yeah, check the usual first. Drivers, mods, cache etc. 

Interesting. I have Teamspeak overlay with Overwolf. I have never had the issue before, it has just started to occur. Maybe i should try and remove and see if that helps. Thanks

16:59 Added after 7 minutes

View Postqpranger, on 17 January 2019 - 07:50 PM, said:

 

What is on the other side?

Does hell exist??

Or the Hollow Earth???

 

I can tell you, that its just badly textured rocks and blue sky. If u are close to water, u can see some water as well. Its a bit funny, u can see how the developers have some square modeled water, that they just fit together to make a big lake or whatnot.

Edited by Swb2_Player, 20 January 2019 - 06:00 PM.


imkiller69 #6 Posted 20 January 2019 - 06:08 PM

    Private

  • Player
  • 19278 battles
  • 32
  • [D-W-] D-W-
  • Member since:
    12-22-2014

I also have this  at different maps. started last week. not all the time.

 


Edited by imkiller69, 20 January 2019 - 06:10 PM.


Swb2_Player #7 Posted 20 January 2019 - 06:40 PM

    Private

  • Player
  • 29993 battles
  • 19
  • [_TDO_] _TDO_
  • Member since:
    09-10-2011

View Postimkiller69, on 20 January 2019 - 05:08 PM, said:

I also have this  at different maps. started last week. not all the time.

 

 

nice to hear im not alone. it sucks so much

imkiller69 #8 Posted 20 January 2019 - 06:54 PM

    Private

  • Player
  • 19278 battles
  • 32
  • [D-W-] D-W-
  • Member since:
    12-22-2014
yes it very annoying. I have been to lazy to check if it is in the replay. next time I will send in a ticket.

Swb2_Player #9 Posted 20 January 2019 - 07:13 PM

    Private

  • Player
  • 29993 battles
  • 19
  • [_TDO_] _TDO_
  • Member since:
    09-10-2011

View Postimkiller69, on 20 January 2019 - 05:54 PM, said:

yes it very annoying. I have been to lazy to check if it is in the replay. next time I will send in a ticket.

 

please reply on this post if u get a solution!! <3

Baldrickk #10 Posted 20 January 2019 - 07:27 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 31450 battles
  • 15,572
  • [-MM] -MM
  • Member since:
    03-03-2013
Every time I've seen this,  integrity check has fixed it.

Well,  I say "seen",  never experienced it myself. But others have reported that it works

Swb2_Player #11 Posted 20 January 2019 - 07:29 PM

    Private

  • Player
  • 29993 battles
  • 19
  • [_TDO_] _TDO_
  • Member since:
    09-10-2011

View PostBaldrickk, on 20 January 2019 - 06:27 PM, said:

Every time I've seen this, integrity check has fixed it.

Well, I say "seen", never experienced it myself. But others have reported that it works

 

how do u do that? I have never heard about it

Baldrickk #12 Posted 20 January 2019 - 08:42 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 31450 battles
  • 15,572
  • [-MM] -MM
  • Member since:
    03-03-2013

View PostSwb2_Player, on 20 January 2019 - 07:29 PM, said:

 

how do u do that? I have never heard about it

 



Swb2_Player #13 Posted 20 January 2019 - 09:10 PM

    Private

  • Player
  • 29993 battles
  • 19
  • [_TDO_] _TDO_
  • Member since:
    09-10-2011
Until now, i can confirm that doing the integrity thingy, works. I haven't had a single texture glitch, since doing that

pudelikael #14 Posted 20 January 2019 - 10:09 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 22139 battles
  • 723
  • Member since:
    05-15-2015
I see this blue landscape every day. My drivers is updated and all other games is good. 

AliceUnchained #15 Posted 20 January 2019 - 10:13 PM

    General

  • Player
  • 38892 battles
  • 9,278
  • [322] 322
  • Member since:
    10-18-2011
Nothing to do with gameplay, move it over to Tech Corner please moderators.

Swb2_Player #16 Posted 21 January 2019 - 07:08 PM

    Private

  • Player
  • 29993 battles
  • 19
  • [_TDO_] _TDO_
  • Member since:
    09-10-2011

View Postpudelikael, on 20 January 2019 - 09:09 PM, said:

I see this blue landscape every day. My drivers is updated and all other games is good. 

 

run the integrity check mentioned earlier. Works most of the time. I'm able to play alot of games before i see some texture glitch. Saw it once today, for the first time

Swb2_Player #17 Posted 31 January 2019 - 06:47 PM

    Private

  • Player
  • 29993 battles
  • 19
  • [_TDO_] _TDO_
  • Member since:
    09-10-2011
i can now confirm that the integrity check doesn't work. My texture goes crazy, even though i ran a integrity check... I really hope this is a bug they will fix, cuz its driving me nuts

autonomia1312 #18 Posted 01 February 2019 - 06:35 PM

    Sergeant

  • Player
  • 38657 battles
  • 261
  • [ORKII] ORKII
  • Member since:
    12-30-2012

View PostSwb2_Player, on 31 January 2019 - 06:47 PM, said:

i can now confirm that the integrity check doesn't work. My texture goes crazy, even though i ran a integrity check... I really hope this is a bug they will fix, cuz its driving me nuts

 

have already been opened at least 2 topic for this problem but after about 2 months Wg technicians have not yet solved anything. always the usual answers to update the video drivers, integrity check, clean the cache. pity that they are useless. compliments to the WG for support to players.

AliceUnchained #19 Posted 01 February 2019 - 08:07 PM

    General

  • Player
  • 38892 battles
  • 9,278
  • [322] 322
  • Member since:
    10-18-2011

View Postautonomia1312, on 01 February 2019 - 06:35 PM, said:

have already been opened at least 2 topic for this problem but after about 2 months Wg technicians have not yet solved anything. always the usual answers to update the video drivers, integrity check, clean the cache. pity that they are useless. compliments to the WG for support to players.

 

If your tickets are anything as 'useful' as the few posts you've made in this and another thread, I'd say the problem isn't with support but with you.

 

View PostSwb2_Player, on 31 January 2019 - 06:47 PM, said:

i can now confirm that the integrity check doesn't work. My texture goes crazy, even though i ran a integrity check... I really hope this is a bug they will fix, cuz its driving me nuts

 

Obviously a bug when only a handful of players are experiencing this issue... Still running overlays or other applications in the background?

autonomia1312 #20 Posted 01 February 2019 - 08:42 PM

    Sergeant

  • Player
  • 38657 battles
  • 261
  • [ORKII] ORKII
  • Member since:
    12-30-2012

View PostAliceUnchained, on 01 February 2019 - 08:07 PM, said:

 

If your tickets are anything as 'useful' as the few posts you've made in this and another thread, I'd say the problem isn't with support but with you.

 

 

Obviously a bug when only a handful of players are experiencing this issue... Still running overlays or other applications in the background?

 

Listen, I've already sent two tickets to the WG, which is why I say that the support sucks.





Also tagged with bug, texture, glitch, help

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users