Jump to content


Hud totally messed up

Error graphics help

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

The_auga #1 Posted 18 January 2019 - 12:45 PM

    Private

  • Player
  • 2769 battles
  • 4
  • Member since:
    04-07-2013

Hello guys, I have encountered a problem, recently after a clean install my game hud became insanely messed up, to be clear I'm not using any mods and I have a clean install, so yeah I have no clue what can be wrong here.

 

Ps.: Sorry for the low quality image, I'll try to get more of them soon

Attached Files

  • Attached File   IMG_20190118_131526.jpg   185.17K


jack_timber #2 Posted 20 January 2019 - 12:12 PM

    Major

  • Player
  • 35836 battles
  • 2,544
  • Member since:
    07-26-2014
Start in safe mode, just in case, also try starting with reset graphics.

The_auga #3 Posted 21 January 2019 - 08:55 AM

    Private

  • Player
  • 2769 battles
  • 4
  • Member since:
    04-07-2013

View Postjack_timber, on 20 January 2019 - 12:12 PM, said:

Start in safe mode, just in case, also try starting with reset graphics.

 

Tried both of them, it just looks like nothing helps



SuedKAT #4 Posted 21 January 2019 - 11:21 AM

    Lieutenant General

  • Player
  • 12154 battles
  • 7,194
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    08-21-2014

WoT - How to reset the game settings and cache

https://eu.wargaming.../article/10218/

 

I'd clear the entire folder rather than delete selective files, when you start WoT again it will be like when you first installed it without any settings made so you have to re-apply things like resolution and keybindings.

 



The_auga #5 Posted 21 January 2019 - 12:05 PM

    Private

  • Player
  • 2769 battles
  • 4
  • Member since:
    04-07-2013
So I believe i found the cause of this problem, as long as I have secondary display connected glitches seem to fix, they reappear moments after disconnecting the secondary display, any ideas why this might happen

SuedKAT #6 Posted 21 January 2019 - 12:18 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 12154 battles
  • 7,194
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    08-21-2014
So you don't have this when you got a second monitor connected but they appear when you disconnect it?

The_auga #7 Posted 21 January 2019 - 02:31 PM

    Private

  • Player
  • 2769 battles
  • 4
  • Member since:
    04-07-2013

View PostSuedKAT, on 21 January 2019 - 12:18 PM, said:

So you don't have this when you got a second monitor connected but they appear when you disconnect it?

Yes this is true, also when I disconnect the monitor and clear the cache game works fine untill I reconnect it and then the glitches start. Now I resorted to using only the screen of the laptop



SuedKAT #8 Posted 21 January 2019 - 02:49 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 12154 battles
  • 7,194
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    08-21-2014

To resolve it I would have a look at these two options:

I don't have the same issues as you so I can't troubleshot, but I suspect that one of those settings can be the source of the behavior you experience.







Also tagged with Error graphics, help

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users