Jump to content


Streaming

obs twitch youtube

  • Please log in to reply
10 replies to this topic

Bayncer #1 Posted 19 January 2019 - 08:29 PM

    Private

  • Player
  • 11769 battles
  • 9
  • Member since:
    11-26-2017
Siema, mam problem ze streamingiem na twitchu. Wszystko działa, lecz nie wiem dlaczego zacina mi wota, tylko wota. Internet 100mbs, i5 8400k i 1050ti. Hearts of iron 4 chodzi w 1080p w 60 fps, zaś wot...

straszny_cienias #2 Posted 19 January 2019 - 09:52 PM

    General

  • Player
  • 68673 battles
  • 9,671
  • [_CHS_] _CHS_
  • Member since:
    08-14-2012
A co to ma wspólnego z rozgrywką?

PabloGee #3 Posted 19 January 2019 - 10:11 PM

    Corporal

  • Player
  • 30700 battles
  • 159
  • [5TAR5] 5TAR5
  • Member since:
    01-15-2014

View PostBayncer, on 19 January 2019 - 07:29 PM, said:

Siema, mam problem ze streamingiem na twitchu. Wszystko działa, lecz nie wiem dlaczego zacina mi wota, tylko wota. Internet 100mbs, i5 8400k i 1050ti. Hearts of iron 4 chodzi w 1080p w 60 fps, zaś wot...

 

moze Tata coś ściąga na drugim kompie ? XD 

_Patrol #4 Posted 19 January 2019 - 10:19 PM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 39483 battles
  • 32,926
  • [AW-LE] AW-LE
  • Member since:
    03-07-2011

View PostBayncer, on 19 January 2019 - 08:29 PM, said:

Siema, mam problem ze streamingiem na twitchu. Wszystko działa, lecz nie wiem dlaczego zacina mi wota, tylko wota. Internet 100mbs, i5 8400k i 1050ti. Hearts of iron 4 chodzi w 1080p w 60 fps, zaś wot...

Udaj się na forum programu, którym streamujesz i poczytaj poradniki. Jest też google.



AngryCombatWombat #5 Posted 20 January 2019 - 10:34 AM

    Moderator

  • Moderator
  • 4248 battles
  • 151
  • Member since:
    04-12-2011
Przerzucam ten wątek do kącika technicznego.  

4D4M5K1 #6 Posted 20 January 2019 - 01:54 PM

    Sergeant

  • Player
  • 1792 battles
  • 293
  • [PLSK] PLSK
  • Member since:
    09-15-2015
To nie jest wątek dotyczący gry World of Tanks...

Balamuciarz #7 Posted 23 January 2019 - 10:17 AM

    Sergeant

  • Player
  • 22488 battles
  • 244
  • [P---W] P---W
  • Member since:
    01-04-2016
Sam tego nie robiłem, opieram się tylko na opiniach innych, ale streamujesz przez cpu, czy gpu? Jak przez gpu, to może obciążenie gry i streamu jest zbyt duże i karta nie wyrabia. Przy cpu może być ustawiona zbyt wysoka jakość do ilości wolnych wąków.

4D4M5K1 #8 Posted 23 January 2019 - 12:07 PM

    Sergeant

  • Player
  • 1792 battles
  • 293
  • [PLSK] PLSK
  • Member since:
    09-15-2015

Ten cpu nie ogarnie kodowania streama do x264 1080p. Niech sprawdzi 720p.



voodoo4611 #9 Posted 23 January 2019 - 12:27 PM

    Corporal

  • Player
  • 13527 battles
  • 115
  • Member since:
    12-06-2015

View Post4D4M5K1, on 23 January 2019 - 12:07 PM, said:

Ten cpu nie ogarnie kodowania streama do x264 1080p. Niech sprawdzi 720p.

 

Chcesz powiedziec, ze to nie ogarnie x264 FHD ? :D
Architektura
Częstotliwość taktowania procesora
Socket
Liczba rdzeni
Liczba wątków
  • 6


4D4M5K1 #10 Posted 23 January 2019 - 12:28 PM

    Sergeant

  • Player
  • 1792 battles
  • 293
  • [PLSK] PLSK
  • Member since:
    09-15-2015

6 rdzeni do 1080p ? very fast, fast.. Tylko dla mnie ponizej medium to sie nie oplaca kodowac prockiem...

https://www.youtube....h?v=gTiL8fGRKxA

 Z CPU ma byc zyleta, zadnych kompromisow jakosciowych, w przeciwnym wypadku daj se spokoj i koduj GPU...


Edited by 4D4M5K1, 23 January 2019 - 12:33 PM.


voodoo4611 #11 Posted 23 January 2019 - 12:49 PM

    Corporal

  • Player
  • 13527 battles
  • 115
  • Member since:
    12-06-2015
Chyba nie jest tak zle. Kto od razu zaczynal od i9 i 1080Ti niech pierwszy rzuci kamien ;)
https://www.tomshard...zen,5326-3.html





Also tagged with obs, twitch, youtube

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users