Jump to content


Error message (aquisition of balance data)


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

mjs_89 #1 Posted 24 January 2019 - 12:00 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 6530 battles
  • 538
  • [95137] 95137
  • Member since:
    08-16-2017

So, after a battle today my tank didn't repair automatically although it should. (Yes, the box is ticked)

Turns out my client doesn't display any of my bonds, gold, credits and free xp. All I get is this message:

 

 

I was wondering if any of you had this problem before, how you dealt with it and if it went to normal eventually. I'm normally running some mods, so I launched the game in safe mode, but that didn't help either.

Any helpful replies are appreciated.

 

thx in advance & happy tanking!



jack_timber #2 Posted 24 January 2019 - 12:01 AM

    Major

  • Player
  • 35777 battles
  • 2,527
  • Member since:
    07-26-2014
See other posts....

Turtle_heading #3 Posted 24 January 2019 - 12:03 AM

    Private

  • Player
  • 22912 battles
  • 36
  • [V_O_W] V_O_W
  • Member since:
    09-24-2016
It is the same for all players, I just quit because I am not 100% certain that when it comes back online that any credits made will be added to what is missing. Best to just call it a night i think

mjs_89 #4 Posted 24 January 2019 - 12:16 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 6530 battles
  • 538
  • [95137] 95137
  • Member since:
    08-16-2017
I see, should've checked first I guess... thx anyways!




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users