Jump to content


Aktualizace pro Wargaming Game Center


  • Please log in to reply
21 replies to this topic

Community #1 Posted 28 January 2019 - 03:06 PM

    Sergeant

  • Content Team
  • 0 battles
  • 31,198
  • Member since:
    11-09-2011
Aplikace Game Center se dočkala nové série pozoruhodných vylepšení.

Úplný text položky novinek

Mr_Missclick #2 Posted 28 January 2019 - 03:12 PM

    Captain

  • Player
  • 12487 battles
  • 2,076
  • [DISS] DISS
  • Member since:
    11-27-2017

"pozoruhodných"

Jo, to to asi vystihuje. :D



guthas #3 Posted 28 January 2019 - 03:16 PM

    Major

  • Player
  • 37854 battles
  • 2,776
  • [BIA] BIA
  • Member since:
    08-28-2011
Nikdy se mi ta blbost nedostane do Pc. Jednou jsem to vyzkoušel a už nikdy.

Sstyx #4 Posted 28 January 2019 - 03:51 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Community Contributor
  • 16462 battles
  • 3,246
  • [DAFFY] DAFFY
  • Member since:
    10-05-2014
Hele jak jsem na ní nadávala, tak musím říct, že ted jsem ráda, že ho mám. Hodně věcí mi to usnadnilo stran účtů a přihlašování ( a nakonec i her od WG ) . A je pravda, že se aktualizuje celkem často a zatím ani jeden problém...

Edited by Sstyx, 28 January 2019 - 03:51 PM.


BlackPanzer80 #5 Posted 28 January 2019 - 03:55 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 40924 battles
  • 53
  • [F1V3] F1V3
  • Member since:
    01-27-2012

View Postguthas, on 28 January 2019 - 03:16 PM, said:

Nikdy se mi ta blbost nedostane do Pc. Jednou jsem to vyzkoušel a už nikdy.

Hmm a jak to děláš, že se ti to nedostane do PC ?

 

Uvítal bych spíše možnost klasického loaderu, takhle max. tak zkopčit celou starou instalaci ((((

A že to prý brzo nepůjde vůbec ? ...no poteš prd*l ((


Edited by BlackPanzer80, 28 January 2019 - 03:55 PM.


Leeroy_YOLO #6 Posted 28 January 2019 - 04:26 PM

    Major

  • Player
  • 6454 battles
  • 2,809
  • Member since:
    07-04-2011

Block Quote

cz verze: 

originál:

 Asi menší chybička se vloudila...

 

Co ten WGC, už to nek...azí celej PC jako kdybych si do něj vědomě a dobrovolně dal nějakej vir ?


Edited by Leeroy_YOLO, 28 January 2019 - 04:26 PM.


Miri37 #7 Posted 28 January 2019 - 04:42 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 47551 battles
  • 7,452
  • Member since:
    04-19-2011

View PostBlackPanzer80, on 28 January 2019 - 02:55 PM, said:

Hmm a jak to děláš, že se ti to nedostane do PC ?

 

Uvítal bych spíše možnost klasického loaderu, takhle max. tak zkopčit celou starou instalaci ((((

A že to prý brzo nepůjde vůbec ? ...no poteš prd*l ((

Co že to nepůjde? Jako bez to WGC?

 

 

 



Karaya12 #8 Posted 28 January 2019 - 05:04 PM

    Colonel

  • Player
  • 19341 battles
  • 3,917
  • [SVINE] SVINE
  • Member since:
    01-28-2013

View PostMiri37, on 28 January 2019 - 05:42 PM, said:

Co že to nepůjde? Jako bez to WGC?

 

 

 

 

Tak letadla určitě už bez toho nespustíš, jak je to u lodí nevím.

JEDINÁ věc, kterou bych tam ocenil, je automatické vypnutí po spuštění hry. A to tam pořád nevidím...



BlackPanzer80 #9 Posted 28 January 2019 - 05:04 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 40924 battles
  • 53
  • [F1V3] F1V3
  • Member since:
    01-27-2012

ANO, nepůjde to bez WGC ….ale už nevím kdo to psal, rád bych to slyšel oficialně/od někoho kompetentního , jestli je to fakt.


Leeroy: neřek bych ani tak kazí, ale spíše k ničemu. Mě to, jak už sem někde psal prostě neoslovilo. Plánuji kopíraci, ale zatím WGC používám, dal sem si tam dobrovolně vir ;)

 

Sstyx: seš řekl bych jedna z mála, spousta má určo jen jednu hru.

Apropo není nad to si spustit jen tu konkrétní hru, kterou právě chci. I kdybych zas zkoušel lodě, tak bych stejnak raději spouště jen to co zrovna chci.

 

EDIT:

Karaya: hmm defakto odpověď na mojí otázku ….pěkně sviňská opověď ))

 


Edited by BlackPanzer80, 28 January 2019 - 05:14 PM.


Leeroy_YOLO #10 Posted 28 January 2019 - 09:17 PM

    Major

  • Player
  • 6454 battles
  • 2,809
  • Member since:
    07-04-2011

View PostBlackPanzer80, on 28 January 2019 - 06:04 PM, said:

Leeroy: neřek bych ani tak kazí, ale spíše k ničemu. Mě to, jak už sem někde psal prostě neoslovilo. Plánuji kopíraci, ale zatím WGC používám, dal sem si tam dobrovolně vir ;)

Mě to vždycky po nainstalování prodlouží spouštěcí časy jiných klientů o několik minut...hra je pak v pohodě, ale to spouštění je k zbláznění. Po odinstalaci a restartu to bývá ok, po reinstalaci to samé. Teda...co pamatuji, raději to nezkouším pořád dokola, protože to je akorát ztráta času. Jak říkáš, nic nového to nepřináší. Třeba takový battle.net nebo Origin apod. mají přehlednost her mnohem lepší - opět, přiznávám, nejnovější WGC nehodnotím, protože předchozí verze mě odradily. Navíc dost často, když vidím, že někdo má problém s nějakým pádem WoT, problém se spouštěním WoT, s aktualizací, tak nějak podezřele jsem si všímal, že většinou mají WGC - nevím, jestli to je jednou z příčin, každopádně opět na důvěryhodnosti tomu nic nepřidá.

 

Ptal jsem se hlavně proto, že mě to zajímá z hlediska že bych si zkusil tu "novou " hru a taky bych možná po delší době mrknul na loďky a letadla, jak to tam aktuálně vypadá. Ale kdyby mi WGC mělo všechno zase domrvit a ještě bych třeba kvůli tomu přišel o WoT Launcher - to nechci riskovat :D Stejně jako s W7, dokud to půjde, zůstanu u starého, dobrého, funkčního a ověřeného - tým, který vyhrává, nevyměňuj...



Baneus #11 Posted 29 January 2019 - 09:43 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 39128 battles
  • 613
  • Member since:
    01-07-2014

Úplná zbytečnost další program navíc ještě k tomu nefunguje jak má, kvůli němu jsem přestal hrát ostatní hry od WG a zůstal jsem u tanků ještě štěstí že mám zálohovaný WoT Launcher a pokud ho zablokují tak skončím s hraním tanků.

V letadlech a lodích hraje málo hráčů a ta strategie z období Říma je zrušená. Lodě mají odloučenou ekonomiku od ostatních her.



kamyska #12 Posted 29 January 2019 - 10:47 AM

    Private

  • Player
  • 3108 battles
  • 44
  • Member since:
    01-02-2015
Momentálně funguje vše bez problémů, včetně stažení aktualizací před oficiálním patchem. Nemám s tím problém. Stejně jako s ostatními herním klienty jako je Steam apod. Jenom jsou to další ikony ve složce hry, kterou mám na ploše.

bledos1 #13 Posted 29 January 2019 - 11:01 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 90765 battles
  • 675
  • [HUGO] HUGO
  • Member since:
    10-03-2012

View PostBlackPanzer80, on 28 January 2019 - 02:55 PM, said:

Hmm a jak to děláš, že se ti to nedostane do PC ?

 

Uvítal bych spíše možnost klasického loaderu, takhle max. tak zkopčit celou starou instalaci ((((

A že to prý brzo nepůjde vůbec ? ...no poteš prd*l ((

 

Ak mas niekde nainstalovanu hru so starym WoTLauncher-om tak WGC nepotrebujes, pokial si hru instalujes nanovo tak sa tomu uz asi neda vyhnut...

Rovano #14 Posted 29 January 2019 - 11:04 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 46404 battles
  • 405
  • [1CZE] 1CZE
  • Member since:
    05-18-2013
Umí to už spouštět dvě aplikace/hry zároveň?

mamlass #15 Posted 29 January 2019 - 11:15 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 30966 battles
  • 732
  • [G0G0] G0G0
  • Member since:
    08-12-2012
Lžete. Vaší nejvyšší prioritou byla, je a bude maximalizace zisku. To ví přeci i malé dítě ;):trollface:

TarandosMegas #16 Posted 29 January 2019 - 12:06 PM

    Corporal

  • Player
  • 15652 battles
  • 164
  • Member since:
    10-04-2014
Tak čistě pro pořádek: WGC mám od jeho zveřejnění, co chci si nastavím a nemám problém. Změny považuji za užitečné. Hlášky typu "já tedy to ani náhodou, musí to bejt děsný" jsou leda na výkal. Čest.

Humlinator #17 Posted 29 January 2019 - 02:16 PM

    Private

  • Player
  • 49473 battles
  • 12
  • [BRCZ] BRCZ
  • Member since:
    04-20-2013
Launcher spouštím jen, když to po mně chce aktualizaci hry. Hru spouštím přímo přes WorldOfTanks.exe, protože jinak to celkem žere prostředky a to si nemůžu na tý svý plečce dovolit... :) Už takhle jedu na nejnižší detaily. :°(

BlackPanzer80 #18 Posted 29 January 2019 - 03:58 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 40924 battles
  • 53
  • [F1V3] F1V3
  • Member since:
    01-27-2012

View PostLeeroy_YOLO, on 28 January 2019 - 09:17 PM, said:

Mě to vždycky po nainstalování prodlouží spouštěcí časy jiných klientů o několik minut...hra je pak v pohodě, ale to spouštění je k zbláznění. Po odinstalaci a restartu to bývá ok, po reinstalaci to samé. Teda...co pamatuji, raději to nezkouším pořád dokola, protože to je akorát ztráta času. Jak říkáš, nic nového to nepřináší. Třeba takový battle.net nebo Origin apod. mají přehlednost her mnohem lepší - opět, přiznávám, nejnovější WGC nehodnotím, protože předchozí verze mě odradily. Navíc dost často, když vidím, že někdo má problém s nějakým pádem WoT, problém se spouštěním WoT, s aktualizací, tak nějak podezřele jsem si všímal, že většinou mají WGC - nevím, jestli to je jednou z příčin, každopádně opět na důvěryhodnosti tomu nic nepřidá.

 

Ptal jsem se hlavně proto, že mě to zajímá z hlediska že bych si zkusil tu "novou " hru a taky bych možná po delší době mrknul na loďky a letadla, jak to tam aktuálně vypadá. Ale kdyby mi WGC mělo všechno zase domrvit a ještě bych třeba kvůli tomu přišel o WoT Launcher - to nechci riskovat :D Stejně jako s W7, dokud to půjde, zůstanu u starého, dobrého, funkčního a ověřeného - tým, který vyhrává, nevyměňuj...

Tak Origin mě také zrovna neoslovil, zlatej Steam, ale ten už mám tak 20let / jiné herní klienty neznám / . Avšak domrvení nemohu teď hodnotit, jlikož na vánoce new Widle a doinstalovávat zatím nic nehodlám.

S Win7 je to ale horší, support, aktualizace, jsou hold dnes už nevhodné (((

 

View Postbledos1, on 29 January 2019 - 11:01 AM, said:

 

Ak mas niekde nainstalovanu hru so starym WoTLauncher-om tak WGC nepotrebujes, pokial si hru instalujes nanovo tak sa tomu uz asi neda vyhnut...

 Nu možno napsáno ne-úplně dobře, ale jasně že myšleno neinstalovat. Proto jen zkopčit, nebo možná záchrana ve staré instalačce. 

 

View PostTarandosMegas, on 29 January 2019 - 12:06 PM, said:

Tak čistě pro pořádek: WGC mám od jeho zveřejnění, co chci si nastavím a nemám problém. Změny považuji za užitečné. Hlášky typu "já tedy to ani náhodou, musí to bejt děsný" jsou leda na výkal. Čest.

Na výkal Ste možná Vy, ale budiš. Napište raději co považujete za "užitečné" ? Jak jsem psal výše, pokuď má nejspíše většina z nás jen jednu hru, tak je v tom těžko nějaké +

 

View PostHumlinator, on 29 January 2019 - 02:16 PM, said:

Launcher spouštím jen, když to po mně chce aktualizaci hry. Hru spouštím přímo přes WorldOfTanks.exe, protože jinak to celkem žere prostředky a to si nemůžu na tý svý plečce dovolit... :) Už takhle jedu na nejnižší detaily. :°(

Hmmm, tak jsem si to pamatoval blbě, auto-login funguje, ale jak se to spustí přes WGC, tak se login smázne a už to přes WorldOfTanks.exe nelogne. Jedině zas vyplňovat znova (((


Edited by BlackPanzer80, 29 January 2019 - 05:21 PM.


rdim #19 Posted 29 January 2019 - 05:46 PM

    Warrant Officer

  • Clan Diplomat
  • 9136 battles
  • 602
  • Member since:
    04-16-2013

WG Game Center mám od Bety a je vidět že na tom pořádně zapracovali a přidali spoustu vylepšení. Mohu si na rozdíl od klasického WoT Launcheru nastavit spoustu věcí. Pokud má někdo slabší PC, ocení třeba možnost vypnout žraní veškerého výkonu ke stahování a instalování aktualizací, kdy je PC po čas instalace téměř neovladatelné. A tedy možnost na PC pracovat po čas aktualizace.

 

Autologin funguje, ale pro klanového hráče chybí možnost vybrat si při automatickém přihlašování prioritní server na který mne to má připojit. Protože na EU1 vůbec nechodím a stejně mne to tam furt hází, jelikož tam mám o naprosto zanedbatelný rozdíl menší ping... Proto mám tuto funkci vypnutou.


Edited by rdim, 29 January 2019 - 05:47 PM.


BlackPanzer80 #20 Posted 29 January 2019 - 06:22 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 40924 battles
  • 53
  • [F1V3] F1V3
  • Member since:
    01-27-2012

View Postrdim, on 29 January 2019 - 05:46 PM, said:

WG Game Center mám od Bety a je vidět že na tom pořádně zapracovali a přidali spoustu vylepšení. Mohu si na rozdíl od klasického WoT Launcheru nastavit spoustu věcí. Pokud má někdo slabší PC, ocení třeba možnost vypnout žraní veškerého výkonu ke stahování a instalování aktualizací, kdy je PC po čas instalace téměř neovladatelné. A tedy možnost na PC pracovat po čas aktualizace.

 

Autologin funguje, ale pro klanového hráče chybí možnost vybrat si při automatickém přihlašování prioritní server na který mne to má připojit. Protože na EU1 vůbec nechodím a stejně mne to tam furt hází, jelikož tam mám o naprosto zanedbatelný rozdíl menší ping... Proto mám tuto funkci vypnutou.

No zrovna vylepšení "vypnutí žraní výkonu" není zrovna bezva. Raději si minutku počkám a makám dál, stejnak i tak asi na těch plečkách moc toho dělat nepůjde.

A navíc, čím dřív se doinstalne, tím dřív plně v provozu, toď teda můj skromný názor ;) ….a navíc kdo to spouští, když by nechtěl zrovna hrát ?

 

Autologin, to jsme si asi nerozuměli, šlo tu o rovnou spouštět z WorldOfTanks.exe.

Asi myslíš spíše zaplou, pak to výběr serveru dá vždy.

 

 

Takže nějaké zajímavé vylepšení tu zas nemáme …..nebo že by např. zajímavé nabídky, kliknu a tak veliké okénko se na mě usmívá ?! )))

 

dodatek: jen starý loader nestačí do nové instalace, musí se zkopčit, nejlépe, celá složka …..tedy jestli se nepletu.


Edited by BlackPanzer80, 29 January 2019 - 06:36 PM.





2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users