Jump to content


Explain

Autoaim AMX 13 75

  • This topic is locked This topic is locked
33 replies to this topic

hregny #1 Posted 03 February 2019 - 03:25 PM

    Private

  • Player
  • 8294 battles
  • 17
  • [V-_-B] V-_-B
  • Member since:
    03-31-2014
https://drive.google...KCSYsENpTbCejKL

Edited by hregny, 03 February 2019 - 03:28 PM.


NekoPuffer_PPP #2 Posted 03 February 2019 - 03:25 PM

    Colonel

  • Player
  • 34102 battles
  • 3,984
  • [VRTC] VRTC
  • Member since:
    09-13-2013

Er, come again?

 

Edit: oh I see, now you've posted an actual thing, a video.

 

The "bug" you posted is...not a bug at all. It's lag, and it's a common occurence in online games. I suggest you go into your settings and enable Server Reticle to know where your aimcircle is really pointing at, because without that setting enabled, you will miss a lot of shots and keep thinking the game is broken and cry about it on the forums, in general chat...etc.


Edited by PervyPastryPuffer, 03 February 2019 - 03:34 PM.


OIias_of_Sunhillow #3 Posted 03 February 2019 - 03:27 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 25937 battles
  • 3,382
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    07-20-2011

View Posthregny, on 03 February 2019 - 02:25 PM, said:

.

 

It's a full stop, a period. The announcement of the end of a sentence.

barison1 #4 Posted 03 February 2019 - 03:27 PM

    Captain

  • Player
  • 43589 battles
  • 2,053
  • Member since:
    01-14-2012
explain what? your inability to write a proper forum post?

wsatnutter #5 Posted 03 February 2019 - 03:28 PM

    General

  • Beta Tester
  • 26446 battles
  • 9,448
  • [WSAT] WSAT
  • Member since:
    08-25-2010
I think this thread has come to a full stop :trollface:

Erwin_Von_Braun #6 Posted 03 February 2019 - 03:28 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 42496 battles
  • 6,072
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    01-25-2014


Rataplan #7 Posted 03 February 2019 - 03:33 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 19187 battles
  • 445
  • [USAW] USAW
  • Member since:
    06-09-2011
Aimbot on a bender ?

qpranger #8 Posted 03 February 2019 - 03:44 PM

    Major General

  • Player
  • 38883 battles
  • 5,933
  • [HAMMY] HAMMY
  • Member since:
    12-25-2013
Gravitational pull of the Moon.

hregny #9 Posted 03 February 2019 - 03:54 PM

    Private

  • Player
  • 8294 battles
  • 17
  • [V-_-B] V-_-B
  • Member since:
    03-31-2014

View Postqpranger, on 03 February 2019 - 02:44 PM, said:

Gravitational pull of the Moon.

 

Most probably

ID_100 #10 Posted 03 February 2019 - 03:55 PM

    Corporal

  • Player
  • 28484 battles
  • 156
  • [IMAGE] IMAGE
  • Member since:
    07-30-2014


zlaja031 #11 Posted 03 February 2019 - 04:00 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 12381 battles
  • 379
  • [GIFTD] GIFTD
  • Member since:
    03-14-2012
Gravity man. Every shell lands to the ground. 

enu_ #12 Posted 03 February 2019 - 04:09 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Beta Tester
  • 23020 battles
  • 3,257
  • [-322-] -322-
  • Member since:
    08-18-2010

View Postqpranger, on 03 February 2019 - 03:44 PM, said:

Gravitational pull of the Moon.

 

looks like Mars

Nishi_Kinuyo #13 Posted 03 February 2019 - 04:12 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 9049 battles
  • 6,244
  • [GUP] GUP
  • Member since:
    05-28-2011

View PostPervyPastryPuffer, on 03 February 2019 - 03:25 PM, said:

The "bug" you posted is...not a bug at all. It's lag, and it's a common occurence in online games. I suggest you go into your settings and enable Server Reticle to know where your aimcircle is really pointing at, because without that setting enabled, you will miss a lot of shots and keep thinking the game is broken and cry about it on the forums, in general chat...etc.

Playing without server reticule in 2019 though. :teethhappy:



Balc0ra #14 Posted 03 February 2019 - 04:15 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 72773 battles
  • 20,689
  • [WALL] WALL
  • Member since:
    07-10-2012

Server to client communication delay. Due to the server, your ISP, your local network or something between you and WG you can't do anything about like packet loss etc. Just because your ping is fine and the light is green. Don't indicate everything is running a 100%. The ping is only to one part of the server, so is the light.

 

Now as others have said, client reticule might help you. But even that can get "false" info at times, making your shell come out of the side of the turret if you will.



hregny #15 Posted 03 February 2019 - 04:18 PM

    Private

  • Player
  • 8294 battles
  • 17
  • [V-_-B] V-_-B
  • Member since:
    03-31-2014
Just to infrom you guys I have server reticle enabled since i have downloaded the game

shikaka9 #16 Posted 03 February 2019 - 04:19 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 70582 battles
  • 947
  • [-SJA-] -SJA-
  • Member since:
    02-27-2013
Illuminati ... again.

AliceUnchained #17 Posted 03 February 2019 - 04:39 PM

    General

  • Player
  • 39029 battles
  • 9,502
  • [322] 322
  • Member since:
    10-18-2011

View Posthregny, on 03 February 2019 - 03:25 PM, said:

 

Try uploading the actual replay and adding some meaningful to words to describe the issue at hand. As it is, this is going to report and hopefully locked and junked soon.

qpranger #18 Posted 03 February 2019 - 04:46 PM

    Major General

  • Player
  • 38883 battles
  • 5,933
  • [HAMMY] HAMMY
  • Member since:
    12-25-2013

View Postenu_, on 03 February 2019 - 05:09 PM, said:

 

looks like Mars

 

More like Uranus from where I am looking.

hregny #19 Posted 03 February 2019 - 04:49 PM

    Private

  • Player
  • 8294 battles
  • 17
  • [V-_-B] V-_-B
  • Member since:
    03-31-2014

View PostAliceUnchained, on 03 February 2019 - 03:39 PM, said:

 

Try uploading the actual replay and adding some meaningful to words to describe the issue at hand. As it is, this is going to report and hopefully locked and junked soon.

 

I dont need to add description, video is enough. And I have deleted the replay already

Edited by hregny, 03 February 2019 - 04:50 PM.


Bordhaw #20 Posted 03 February 2019 - 05:19 PM

    Brigadier

  • Player
  • 14894 battles
  • 4,871
  • Member since:
    01-29-2017

View Posthregny, on 03 February 2019 - 03:49 PM, said:

 

I dont need to add description, video is enough. And I have deleted the replay already

 







Also tagged with Autoaim, AMX 13 75

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users