Jump to content


Problem in Frontline


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

bongomika #1 Posted 12 February 2019 - 07:27 AM

    Private

  • Player
  • 52419 battles
  • 8
  • [GH05T] GH05T
  • Member since:
    01-24-2014
hi i can play Frontline but i cannot reach the section where i can spend the coins or see my progression i play without mods in the safe modus because i had the same problem with Aslain installed i couldreach the section 2 or 3 times after not possible i have level 22 and 6 coins to spend thanks for help ps i have the same problem when i want to go to the hall of fame or see the stronghold ty

Alfa_Tau #2 Posted 12 February 2019 - 07:41 AM

    Sergeant

  • Player
  • 12780 battles
  • 207
  • Member since:
    02-14-2015

Good morning 

I wish to report a problem / bug in frontline mode: when I enter the battle my first tank has all consumable (repair / medkit and food) but after beeing destroyed, when I pick another tank it enter the game WITHOUT consumable!! Even if I make sure that all tanks in garage have the consumable loaded BEFORE entering the battle. 

Is someone else experiencing the same problem?? 

Thanks for help

 



EldritchRogue #3 Posted 12 February 2019 - 07:45 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 4711 battles
  • 68
  • Member since:
    03-15-2014

View Postbongomika, on 12 February 2019 - 08:27 AM, said:

hi i can play Frontline but i cannot reach the section where i can spend the coins or see my progression i play without mods in the safe modus because i had the same problem with Aslain installed i couldreach the section 2 or 3 times after not possible i have level 22 and 6 coins to spend thanks for help ps i have the same problem when i want to go to the hall of fame or see the stronghold ty

 

i get that sometimes to with solo's, usually after the first battle i play, store interface and others including frontline don't work. Just try to restart the game, enter the interface before you battle, put ur points, play and idk.. its a workaround

bongomika #4 Posted 12 February 2019 - 08:18 AM

    Private

  • Player
  • 52419 battles
  • 8
  • [GH05T] GH05T
  • Member since:
    01-24-2014

View PostEldritchRogue, on 12 February 2019 - 07:45 AM, said:

 

i get that sometimes to with solo's, usually after the first battle i play, store interface and others including frontline don't work. Just try to restart the game, enter the interface before you battle, put ur points, play and idk.. its a workaround

 

even with that i will not work but ty for your help

etody77 #5 Posted 12 February 2019 - 08:33 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 75151 battles
  • 1,379
  • [JMA] JMA
  • Member since:
    09-12-2015

I olayed with Aslain modpcak installed yesterday, the only problem: autoaim the tank that destroyed me

 



qpranger #6 Posted 12 February 2019 - 09:27 AM

    Major General

  • Player
  • 38883 battles
  • 5,933
  • [HAMMY] HAMMY
  • Member since:
    12-25-2013
Install moar mods.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users