Jump to content


French wheeled cars, already researchable?


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

Sixshooter83 #1 Posted 07 March 2019 - 11:10 AM

    Private

  • Player
  • 12743 battles
  • 4
  • [SW100] SW100
  • Member since:
    05-26-2013

Hey folks. Been out of the game for a while and now playing a game here and there. I read about the new French lights and of course wanted to take them for test drive myself but realized I can't research them (see attached pic, no research path from ELC...). Just wondering if they should be already available?

 

shot_001.jpg



Oldewolfe #2 Posted 07 March 2019 - 11:38 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 521 battles
  • 359
  • Member since:
    10-22-2017
Should be Researchable from the ELC's Top Motor.... 

Eaglax #3 Posted 07 March 2019 - 12:14 PM

    Colonel

  • Player
  • 19352 battles
  • 3,649
  • Member since:
    01-12-2012
Spoiler

 

should look like this... maybe try it without mods?


Edited by Eaglax, 07 March 2019 - 12:14 PM.


Sixshooter83 #4 Posted 07 March 2019 - 12:16 PM

    Private

  • Player
  • 12743 battles
  • 4
  • [SW100] SW100
  • Member since:
    05-26-2013

This is what I see for ELC...there's something fishy here :sceptic:

 

shot_006.jpg

11:17 Added after 0 minutes

View PostEaglax, on 07 March 2019 - 01:14 PM, said:

Spoiler

 

should look like this... maybe try it without mods?

 

Yeah, probably gotta try that...

Homer_J #5 Posted 07 March 2019 - 12:35 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 31717 battles
  • 34,794
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View PostSixshooter83, on 07 March 2019 - 10:10 AM, said:

Hey folks. Been out of the game for a while and now playing a game here and there. I read about the new French lights and of course wanted to take them for test drive myself but realized I can't research them (see attached pic, no research path from ELC...). Just wondering if they should be already available?

 

shot_001.jpg

 

View PostSixshooter83, on 07 March 2019 - 11:16 AM, said:

 

Yeah, probably gotta try that...

 

Update your mods or start in safe mode from the launcher.

Sixshooter83 #6 Posted 07 March 2019 - 02:43 PM

    Private

  • Player
  • 12743 battles
  • 4
  • [SW100] SW100
  • Member since:
    05-26-2013
Uninstalled mods and it worked :great:




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users