Jump to content


equipment loss


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

yiannis1968 #1 Posted 13 March 2019 - 04:17 PM

    Private

  • Player
  • 40491 battles
  • 3
  • [CGRS] CGRS
  • Member since:
    07-08-2012

Hello everyone!

Every time after an update i lose equipment from my tanks,such as binocullars,camo net,etc

the WG suport team advised me to write here as they cant do anything about this,they also told me that losing equipment has something to do with the mods i use

I would apriciate if somebody knows about the subject and give me some hints to solve this oproblem.

 

Thabnk you!



Nishi_Kinuyo #2 Posted 13 March 2019 - 04:28 PM

    Major General

  • Player
  • 8364 battles
  • 5,635
  • [GUP] GUP
  • Member since:
    05-28-2011

Check the mods that you use.

Some of them have features that automatically transfer binocs/camonet from one tank to another.



yiannis1968 #3 Posted 13 March 2019 - 04:43 PM

    Private

  • Player
  • 40491 battles
  • 3
  • [CGRS] CGRS
  • Member since:
    07-08-2012

Dear Nishi_Kinuyo

Hello

Equipment is not transfered from one tank to another,it is just desapear,so i have to buy new and mount it again and its not only binocs/camnet but its every kind of equipment

 



Bordhaw #4 Posted 13 March 2019 - 09:16 PM

    Colonel

  • Player
  • 13572 battles
  • 3,842
  • Member since:
    01-29-2017

View Postyiannis1968, on 13 March 2019 - 03:17 PM, said:

Hello everyone!

Every time after an update i lose equipment from my tanks,such as binocullars,camo net,etc

the WG suport team advised me to write here as they cant do anything about this,they also told me that losing equipment has something to do with the mods i use

I would apriciate if somebody knows about the subject and give me some hints to solve this oproblem.

 

Thabnk you!

 

There is another update coming within a week or two. So take a screen shot before and after....

Balc0ra #5 Posted 14 March 2019 - 04:02 AM

    Field Marshal

  • Player
  • 70155 battles
  • 18,986
  • [WALL] WALL
  • Member since:
    07-10-2012

View Postyiannis1968, on 13 March 2019 - 04:43 PM, said:

Dear Nishi_Kinuyo

Hello

Equipment is not transfered from one tank to another,it is just desapear,so i have to buy new and mount it again and its not only binocs/camnet but its every kind of equipment

 

 

Well then, check your depot to see if you have any at all. And if you hover your mouse pointer over the binoc icon when you buy it. It will say if it's mounted on other tanks. If mods do ineed move them around for you. That's two ways of checking it. 

Jigabachi #6 Posted 14 March 2019 - 09:25 AM

    Field Marshal

  • Player
  • 17948 battles
  • 20,888
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    08-12-2011
I highly doubt that they just vanish into thin air. Check your depot.

yiannis1968 #7 Posted 14 March 2019 - 11:26 AM

    Private

  • Player
  • 40491 battles
  • 3
  • [CGRS] CGRS
  • Member since:
    07-08-2012

hello again guys

in my depot i have the same amount of equipment like before,i took photos of my vehicles couse this problem hapend to me for first time about a year ago,now my T28 has no binocullars,my IS3 has no camnet,the amount in depot is the same and other tanks are like they used to be.

So where they go?



Jahpero #8 Posted 14 March 2019 - 12:28 PM

    Moderator

  • Moderator
  • 10725 battles
  • 1,659
  • [N00T] N00T
  • Member since:
    07-03-2017

Hello everyone, 
 

I moved the thread to the "Tech Corner"

Have a good day ! :honoring:
Jahpero



Babbet_1 #9 Posted 14 March 2019 - 02:43 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 13119 battles
  • 1,055
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    12-13-2015
Did you sell any tanks and forget to demount the equipment? Just a suggestion.

_Patrol #10 Posted 15 March 2019 - 01:17 AM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 39839 battles
  • 33,622
  • [AW-LE] AW-LE
  • Member since:
    03-07-2011

View Postyiannis1968, on 13 March 2019 - 04:17 PM, said:

Hello everyone!

Every time after an update i lose equipment from my tanks,such as binocullars,camo net,etc (...)

 

Quote

After a patch, non-working garage mods can misplace or made you think you had more Equipment.

https://eu.wargaming.net/support/en/products/wot/article/10236/

 

for example

Auto Equip Mod > https://wgmods.net/1022/

Mod "Auxilium" > http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/596487-mod-auxilium-autoequip-autocrew-autocamo-autohandbrake-region-changer-and-more/


Edited by _Patrol, 15 March 2019 - 01:19 AM.


Kooallu #11 Posted 15 March 2019 - 06:52 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 44383 battles
  • 331
  • Member since:
    12-09-2013

reported for using mods that make equipment dissapper for no reason :P






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users