IS-7 prije i poslje nadogradnje 0.7
BlitzKriegBIH
21 Dec 2011
Jastreb, on 21 December 2011 - 01:00 AM, said:
Što se mene tiče,ja IS7 mogu da bušim sa T30,za ostale T10tke ne znam,tako da ne pametujem previše o tome.Ali se IS7,kao i svaki tenk da probiti,ako se zna gdje gađati. 
EDIT: Kad kažem mogu da bušim IS7,hoću da kažem da ga je lako bušiti s topom od T30-tke, tako da IS 7 ne predstavlja prevelik problem.
EDIT: Kad kažem mogu da bušim IS7,hoću da kažem da ga je lako bušiti s topom od T30-tke, tako da IS 7 ne predstavlja prevelik problem.
Groff
21 Dec 2011
Juče mapa Fjord ili tako nešto, ja sa svojom IS 4, 1 na 1 sa IS7 i kao pokušavam da ga zamajavam da ne prodje mojim pravcem. I tučemo se mi jedno 5 minuta on na otvorenom okrenut frontalno prema meni a ja iza neke stene. Izvirujem i pogađam svaki put rođaka koji i dalje nema nameru da se skloni i samo prangija. Jednom sam mu od deset puta skinuo 20% hp ostalo dinge dinge raja. Znam da će biti sad stručnjaka koji će reći da ne znam da gađam ali verovali ili ne pogađao sam ga svuda i opet ćorak. Za razliku od perioda pre patcha kada sam ga skidao iz tri hica ovo je ŽasU.
Tyr74
21 Dec 2011
Eh, oh... juče sam par partija odigrao i sa IS-4 i sa IS-7 i na oba su promjene strašno uočljive... dok bi me prije sam E-100 u sedmici razmontirao u par hitaca (ako ne i ammorackao usput) juče sam u Ruinsbergu na peek-a-boo taktiku dobio 100-ku i Mausa i izašao sa još 900 HP iz bitke. Inače ne volim djelititi takve epitete, ali rekao bih da su sad i IS-4 i IS-7 lagano OP. Još uvjek ih se može ubiti, ali nakon što primiš 22 hica (većinu od njih od dva tier X tenka) i ostane ti oko 900 HP (IS-7) ili nakon što ubiješ 5 protivničkih tenkova većinom u 1:1 okršajima i još i izvučeš živu glavu sa doduše sitnih 100 HP (IS-4) u situacijama u kojima bi prije obično poginuo već nakon par hitaca... bilo koji drugi epitet osim OP bio bi neopravdan. 
Međutim od promjene u normalizaciji hitaca i HE nerfu koristi imaju i KT i T29 koje sam juče takođe vozio, čak sam ubio IS-4 u facehugu sa T-29, vjerujem da i ostali tenkovi imaju bar minimalnu korist od toga, dakle sa patchem 0.7.0 većina tenkova (ili čak svi) su postali teže mete za ubiti.
Međutim od promjene u normalizaciji hitaca i HE nerfu koristi imaju i KT i T29 koje sam juče takođe vozio, čak sam ubio IS-4 u facehugu sa T-29, vjerujem da i ostali tenkovi imaju bar minimalnu korist od toga, dakle sa patchem 0.7.0 većina tenkova (ili čak svi) su postali teže mete za ubiti.
scorpionfic
21 Dec 2011
Moram rec da mi se najvise svidila promjena na IS-7
Prvi tenk koji sam probao nakon updatea, on je i dalje puno meksi sastrane i s ledja od npr. mausa i e100
Ali prednja strana je ono sto mi se svidilio
Nakon sta sam skinuo update odma sam uletio u borbu sa IS-7 i dobio ensk i doletio sam u frontalnu borbu sa Mausom i Ausf.B bez ikakvih objekata izmedju nas, stajali smo na ravnoj ulici bez ikakvih smetnji i ubio sam ih obadvoje dok mi nisu uspjeli skinuti ni 1000 hp-a
Tako da sam s time stvarno zadovoljan i to je lijepa promjena
Prvi tenk koji sam probao nakon updatea, on je i dalje puno meksi sastrane i s ledja od npr. mausa i e100
Nakon sta sam skinuo update odma sam uletio u borbu sa IS-7 i dobio ensk i doletio sam u frontalnu borbu sa Mausom i Ausf.B bez ikakvih objekata izmedju nas, stajali smo na ravnoj ulici bez ikakvih smetnji i ubio sam ih obadvoje dok mi nisu uspjeli skinuti ni 1000 hp-a
Kleist_
21 Dec 2011
scorpionfic, on 21 December 2011 - 09:51 AM, said:
Moram rec da mi se najvise svidila promjena na IS-7

I nije te nimalo sram? Neka ostane tako, ha
komara
21 Dec 2011
Napokon sa ovim tenkom može da se igra,a ne kao pre, da bukvalno služim samo kao scout koji prvi gine u timu http://forum.worldof...le_honoring.gif
S tim da naravno nije superiorniji od E 100 i ostalih, nego sad bar može da se nosi sa njima 1-1 pa nek bolji igrač pobedi.
S tim da naravno nije superiorniji od E 100 i ostalih, nego sad bar može da se nosi sa njima 1-1 pa nek bolji igrač pobedi.
Jastreb
21 Dec 2011
BlitzKriegBIH
21 Dec 2011
Moje misljenje je da T30 treba buff ili novi tenk kao sto su najavili a sto se tice IS7 moje misljenje je da je sad ravnopravan sa ostalim tier X ni bolji ni losiji taman kako treba.
Kleist_
21 Dec 2011
Dark_Venom, on 21 December 2011 - 12:10 PM, said:
Moje misljenje je da T30 treba buff ili novi tenk kao sto su najavili a sto se tice IS7 moje misljenje je da je sad ravnopravan sa ostalim tier X ni bolji ni losiji taman kako meni odgovara pošto vozikam samo ruse.
Evo malo sam izmijenio da bude točnije
BlitzKriegBIH
21 Dec 2011
Voleo bi da si probao tu mocnu IS7 pre peca posto ti vozis samo Nemce i volis da su OP.
Kleist_
21 Dec 2011
Dark_Venom, on 21 December 2011 - 01:29 PM, said:
Voleo bi da si probao tu mocnu IS7 pre peca posto ti vozis samo Nemce i volis da su OP.
Pitam se samo kako možete biti tako licemjerni...neke stvari su očite ali vi jednostavno žmirite na njih.
Pajdo moj ja mogu voljet da su Nijemci OP, ti to možeš mantrat pet dana no to nikad neće biti istina.
Ajde Marder II je totalni overkill za svoj tier ali to je to.
Evo njemačkih tenkova s kojima osobno uživam igrati: StugIII, JP, KT, E75, Ferdi, JT, E50.
Inače prijatelj mi je počeo igrati WoT sa Nijemcima, pa je krenuo u Ruse, a sada je skorom elitao IS3. Posjeduje S51 i SU85 elitane, dok je sa Nijemcima sada jedino završio Tigra. Igra bez premiuma i nema nikakvih predrasuda niti posebnih izbora; kaže kako mu je daleko lakše igrat s Rusima i uživa kada sa SU85 oneshota Stuga. Osobno, sjećam se patnji sa VK3601 kada pokušavam probiti KV3 postrance, a ono dinga triput zaredom i slično.
Toliko o gameplayu jednih i drugih s moje točke gledišta.
Što se tiče IS7 prije patcha, bio je 50:50, mogu dobit al mogu i popušit. Problem s IS7 proizlazi iz očajne tičnosti i/ili penetracije
15cm topa na E100. Ili neka ga sada buffaju ili neka smanje oklop sedmici, ovako je sedmica totalni OP.
Ima brzinu, agilnost, odličan oklop i dobar top. Pored svega krajnje je niske siluete. Sad je dobio i skirt armor, nije li tako?
Usporedi to sa E100 i imaj obraza reći da su ravnopravni.
Jastreb
21 Dec 2011
Istina je da developeri preferiraju ruske tenkove,ali kad igraš igru od CB onda se navikneš na takve stvari,pa nije to ni neki problem više.
Jo_Munja
21 Dec 2011
IS7 je prebrutalan ovakav, tko veli da nije OP ili laze ili ne zna igrati pa mu treba OP tenk
mogu se kladiti da ce biti silent nerfa na S7.
mogu se kladiti da ce biti silent nerfa na S7.
Jastreb
21 Dec 2011
BlitzKriegBIH
21 Dec 2011
Ti mora da se salis prebrutalan omg i dalje ga buse samo ko ume da nisani a ne kao do sad gde ga opalis tu ga probijes sta onda reci za Mausa koji je kao tvrdjava u poredjenju sa IS7 sta je on ultra mega giga op.Juce sam naleteo na dve e75 i odvalile su me od zivota ali znaju ljudi da nisane a oni ostali jedna na 60% druga na 55%
Jo_Munja
21 Dec 2011
a sta ti stojis na otvorenom ko manekenka na pisti da te tako buse?
onda nije kriv tenk - kriv si ti, jbg sta da ti velim...
onda nije kriv tenk - kriv si ti, jbg sta da ti velim...
BlitzKriegBIH
21 Dec 2011
Nismo imali gde da se krijemo skoro da smo se sudarili.Tenk jeste mnogo bolji ali nije neprobojan i OP kao sto vi pokusavate da ga predstavite.
Groff
21 Dec 2011
Dark_Venom, on 21 December 2011 - 02:34 PM, said:
Ti mora da se salis prebrutalan omg i dalje ga buse samo ko ume da nisani a ne kao do sad gde ga opalis tu ga probijes sta onda reci za Mausa koji je kao tvrdjava u poredjenju sa IS7 sta je on ultra mega giga op.Juce sam naleteo na dve e75 i odvalile su me od zivota ali znaju ljudi da nisane a oni ostali jedna na 60% druga na 55%
Buse ga tuki!! Pogotovo spreda, top S70 od IS 4 i 155 mm AT na T95 dinguje samo zvoni. Znam da ne znam da gadjam pa molim neke stručnjake da me upute gde spreda da gadjam ovakav IS 7. Nemam IS7 ali nameravam da ga uskoro kupim jer je sad ubedljivo OP.http://forum.worldoftanks.eu/public/style_emoticons/default/Smile_glasses.gif