Jump to content


WoT wyrzuca do pulpitu


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
8 replies to this topic

michal2301 #1 Posted 20 December 2011 - 05:01 PM

    Private

  • Player
  • 0 battles
  • 3
  • Member since:
    12-17-2011
Witam Problem polega na tym że po około 1,30 godz wyrzuca mnie do windowsa

SYS WIN7
Procek Quad 2.5 GHz
ram 4 GB
grafika GF9600gt

mam wszystkie sterowniki i aktualizacje problem pojawił się po aktualizacji gry do wersji 0.7.0
proszę o pomoc

łącze Posted Image

szczerbo1507 #2 Posted 20 December 2011 - 05:14 PM

    First Sergeant

  • Beta Tester
  • 0 battles
  • 1,403
  • Member since:
    07-20-2010
Sprawdź temperaturę podzespołów, może zbyt wysoko rośnie, chociaż to powodowałoby restart komputera.

michal2301 #3 Posted 20 December 2011 - 06:10 PM

    Private

  • Player
  • 0 battles
  • 3
  • Member since:
    12-17-2011
Temperatura jest oki a problem nadal występuje

d4v3 #4 Posted 21 December 2011 - 12:54 PM

    Sergeant

  • Beta Tester
  • 0 battles
  • 399
  • Member since:
    01-26-2011
Czy cyklicznie Ciebie wyrzuca po graniu przez półtorej godziny grania? Czy masz możliwość sprawdzenia, czy problem występuje również w innych grach?

KonstaMaksimus #5 Posted 21 December 2011 - 02:20 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 0 battles
  • 47
  • Member since:
    12-16-2011
mam podobny problem z wyrzycaniem do pulpitu a kompa mam mocnego tak sądzę parametry poniżej

Procesor INTEL i7-2600 TURBO 3.8GHz QUAD 4 x 3.4 GHz
- 12 GB pamięci
- Grafika Radeon HD6950 2GB! DDR5

przy starszej wersji WoT nigdy nie miałem tego problemu uważam że to wina tej całej aktualizacji

BigMouse #6 Posted 21 December 2011 - 02:32 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 0 battles
  • 94
  • Member since:
    04-15-2011
Miałem to samo, po kilku razach skasowałem (odinstalowałem) WOT-a,
usunąłem pozostałości z dysku i zainstalowałem od nowa - jest ok.
Podejrzewam że u mnie był problem z wcześniej wgranymi dodatkami do gry.

KonstaMaksimus #7 Posted 21 December 2011 - 07:55 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 0 battles
  • 47
  • Member since:
    12-16-2011

View PostBigMouse, on 21 December 2011 - 02:32 PM, said:

Miałem to samo, po kilku razach skasowałem (odinstalowałem) WOT-a,
usunąłem pozostałości z dysku i zainstalowałem od nowa - jest ok.
Podejrzewam że u mnie był problem z wcześniej wgranymi dodatkami do gry.

Mi po aktualizacji też wychodziła więc odinstalowałem i zainstalowałem nowego klijenta i też mi robi wypad do pulpitu

BulwaZaglady #8 Posted 21 December 2011 - 07:58 PM

    Private

  • Player
  • 0 battles
  • 1
  • Member since:
    07-15-2011
Mi również.Podczas bitwy,ładowania.Nie wpływa na to czas ,który spędziłem przy grze np. po 5 minutach,30 min.

ard #9 Posted 21 December 2011 - 08:43 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 0 battles
  • 206
  • Member since:
    04-02-2011
Do wszystkich, zgłaszających problem zanim-zglosisz-usterke-zajrzyj-tutaj. Polecam uwadze punkt 2. Dodatkowo w katalogu głownym znajduje się plik WOTLauncher.log. Sprwdźcie, czy nie zawiera informacji o błędach, jeśli tak, wklejcie go to posta.
Wyłączcie wszystkie programy, które nie są niezbędne do działania systemu. Menu start->uruchom/okno wyszukaj pliki programy -> wpisać msconfig ->Uruchamianie.
Jeśli używaliście poprzednio modów, usuńcie je. Nie macie plików oryginalnych przeinstalujcie grę.