Jump to content


Bug Report

1.5

  • Please log in to reply
196 replies to this topic

vuque #1 Posted 26 April 2019 - 01:45 PM

    Community Manager

  • WG Staff
  • 18105 battles
  • 3,392
  • [YOQ] YOQ
  • Member since:
    08-05-2010

Hello Commanders,

 

Please leave bug reports for Update 1.5, and remember to remain on-topic. 

 

Roll out!



SlyMeerkat #2 Posted 30 April 2019 - 03:58 PM

    Major

  • Player
  • 17738 battles
  • 2,755
  • [FILO] FILO
  • Member since:
    01-29-2013
Roger that

z7orm #3 Posted 30 April 2019 - 08:29 PM

    Private

  • Player
  • 31520 battles
  • 16
  • [SWEEC] SWEEC
  • Member since:
    11-21-2011
31:9 full screen is not working

Imord1 #4 Posted 01 May 2019 - 10:27 PM

    Private

  • Player
  • 13416 battles
  • 1
  • [S052] S052
  • Member since:
    03-24-2013
Aiming problems

I saw my target mark was on the turret of a tank, yet it did not turn red. Visibility was clear, no object between the spotted part (turret) of the target and the gun. How?

Amon_The_Legend #5 Posted 01 May 2019 - 11:00 PM

    Private

  • Player
  • 9404 battles
  • 45
  • [OIZ] OIZ
  • Member since:
    09-11-2016
Well with this new reward thing on you can get those directives, So i use them but today i wanted to see how much do i have them in reserve it said 1 so i played 1 battle and then i took look again and it said again one that was strange so i took look at how much bonds i have and after one more battle it said that i have 1 more in reserve but i lost 10 bonds. That means that auto-resuply box is not working i have it off but it still takes bonds and thats bad cause i am trying to save up bonds for BONDS FOR TANKS or how ever that thing is called. So if someone have 1 directive its better to remove it or put other one cause you will slowly lose bonds.

kcswolf #6 Posted 02 May 2019 - 06:55 AM

    Private

  • Player
  • 22274 battles
  • 2
  • [H-F-N] H-F-N
  • Member since:
    08-29-2013

Something wrong, becouse can't connect to servers after update.

 



CrazyMothaFKR #7 Posted 02 May 2019 - 07:02 AM

    Private

  • Player
  • 31756 battles
  • 5
  • [IDEE] IDEE
  • Member since:
    04-24-2015

no connection to servers here also :(

 



nykushor11 #8 Posted 02 May 2019 - 07:05 AM

    Private

  • Player
  • 39176 battles
  • 1
  • Member since:
    10-24-2015

can't connect after update

 



HolosOO #9 Posted 02 May 2019 - 07:10 AM

    Private

  • Player
  • 2641 battles
  • 2
  • [LROLL] LROLL
  • Member since:
    07-11-2015

View Postnykushor11, on 02 May 2019 - 07:05 AM, said:

can't connect after update

 

 

idem

war4peace #10 Posted 02 May 2019 - 07:23 AM

    Colonel

  • Translator
  • 28936 battles
  • 3,846
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    01-31-2011
Servers are down at the moment, you can check them on the wiki here: https://wiki.wargaming.net/en/Servers

TyroThellere #11 Posted 02 May 2019 - 07:41 AM

    Private

  • Player
  • 20564 battles
  • 3
  • [POMB] POMB
  • Member since:
    03-07-2016
why cant connect?

nightcrow82 #12 Posted 02 May 2019 - 08:04 AM

    Corporal

  • Player
  • 65621 battles
  • 190
  • [SALI] SALI
  • Member since:
    10-10-2013
Servers still down?!?!?!?!?!!?
07:05 Added after 0 minutes

Great update WG, you should start to pay us to play considering every bigger update game is unplayable at start

 



Lilsheep #13 Posted 02 May 2019 - 08:17 AM

    Private

  • Player
  • 11059 battles
  • 1
  • Member since:
    05-25-2015

View Postnightcrow82, on 02 May 2019 - 08:04 AM, said:

Servers still down?!?!?!?!?!!?
07:05 Added after 0 minutes

Great update WG, you should start to pay us to play considering every bigger update game is unplayable at start

 

 

Is it only me, or the servers are still down? I ve been trying to log on for the past 1 hour or so.

nightcrow82 #14 Posted 02 May 2019 - 08:23 AM

    Corporal

  • Player
  • 65621 battles
  • 190
  • [SALI] SALI
  • Member since:
    10-10-2013

View PostLilsheep, on 02 May 2019 - 08:17 AM, said:

 

Is it only me, or the servers are still down? I ve been trying to log on for the past 1 hour or so.

 

its not only you, i think nobody can log in at the moment, probably somebody is stealing thnigs from our garages right now

vipescu #15 Posted 02 May 2019 - 08:23 AM

    Private

  • Player
  • 30758 battles
  • 2
  • [RRAF] RRAF
  • Member since:
    12-29-2016
it's not only you...

GreentreeIRL #16 Posted 02 May 2019 - 08:27 AM

    Private

  • Player
  • 37696 battles
  • 5
  • [GIFTD] GIFTD
  • Member since:
    03-29-2015
can't get in either...

Homer_J #17 Posted 02 May 2019 - 08:38 AM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 31398 battles
  • 34,135
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View Postkcswolf, on 02 May 2019 - 06:55 AM, said:

Something wrong, becouse can't connect to servers after update.

 

 

View PostCrazyMothaFKR, on 02 May 2019 - 07:02 AM, said:

no connection to servers here also :(

 

 

View Postnykushor11, on 02 May 2019 - 07:05 AM, said:

can't connect after update

 

 

View PostTyroThellere, on 02 May 2019 - 07:41 AM, said:

why cant connect?

 

View Postnightcrow82, on 02 May 2019 - 08:04 AM, said:

Servers still down?!?!?!?!?!!?
07:05 Added after 0 minutes

Great update WG, you should start to pay us to play considering every bigger update game is unplayable at start

 

 

View PostGreentreeIRL, on 02 May 2019 - 08:27 AM, said:

can't get in either...

 

And this is why you need a clock in your house, not in your garage.

 

Quote

World of Tanks servers will be down on May 2 from 02:30 to 10:00 CEST (UTC+2) to get everything in order.

 

From..



Homer_J #18 Posted 02 May 2019 - 08:52 AM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 31398 battles
  • 34,135
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

Looks like they are up now.

 

8mins early. :)



kcswolf #19 Posted 02 May 2019 - 08:57 AM

    Private

  • Player
  • 22274 battles
  • 2
  • [H-F-N] H-F-N
  • Member since:
    08-29-2013
:) becouse we don't reading, only playing :) Thank You for answer.

superdashi #20 Posted 02 May 2019 - 09:42 AM

    Corporal

  • Player
  • 35755 battles
  • 116
  • [IMORI] IMORI
  • Member since:
    04-01-2011
This bug is not since this update, but i take the advantage ;-)

I have a 30" Cinema Display with 2560x1600 native resolution, and when i select it, it's like 1024x768. I have to use 2544x1521 from the dropdown menu. 

Also, from time to time, the game starts in windowed mode allthough full screen has been selected.

Another bug is in combination with Teamspeak. When playing fullscreen mode, ppl hear me like a robot. Playing in windowed mode is ok, every other game i play doens#t have this problem as well.





Also tagged with 1.5

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users