←  Tenkovi

Main page

»

Тражим информације за Тигар ii

PanjoNakaznik's Photo PanjoNakaznik 20 Dec 2011

Молим играче који имају искуства са Тигар II да ми кажу колико кошта поправка кад је тенк скроз уништен, колико му кошта граната за топ од 10.5 цм VIII и IX класе.

Dexila's Photo Dexila 20 Dec 2011

Jeli prijatelju ti bas rešio da ti niko ne odgovori pa kucao ćirilicom :D
I mene baš interesuje koja je cena popravki i koji je prosek kredita ya iygubljenu i dobijenu partiju
Vozim trenutno običnog tigra posto sam kao glupan počeo njih da razvijam a loši su tenkovi strašno

jeeremija's Photo jeeremija 20 Dec 2011

View PostPanjoNakaznik, on 20 December 2011 - 07:01 PM, said:

Молим играче који имају искуства са Тигар II да ми кажу колико кошта поправка кад је тенк скроз уништен, колико му кошта граната за топ од 10.5 цм VIII и IX класе.

View PostDexila, on 20 December 2011 - 07:31 PM, said:

Jeli prijatelju ti bas rešio da ti niko ne odgovori pa kucao ćirilicom :D
I mene baš interesuje koja je cena popravki i koji je prosek kredita ya iygubljenu i dobijenu partiju
Vozim trenutno običnog tigra posto sam kao glupan počeo njih da razvijam a loši su tenkovi strašno

Polako ne mogu ljudi odmah da odgovore. :)
I ne boj se ima dosta koji čitaju sva pisma. ;)
Ja sam već davno imao Tigra2, ali koliko se sećam ful popravka košta oko 13k.
I Tigar1 je odličan tenk, naravno kada ga celog istražiš i posada bude na 100%. Samo moraš igrati u skladu sa "pravilima" za njega. Kada sam ga skroz "otvorio" em što sam redovno bio junak bitaka, em što sam pobeđivao i solidno zarađivao.

Što se tiče KT sa topom Tigra1 (8,8 cm) se može i lepo zarađivati (manje - više si u plusu skoro svaku partiju) ali sa ovim jačim, tu već treba mnogo paziti gde trošiš municiju ako nećeš da odeš u veći minus. Cena granate oko 1k. Samo što sa 8-com na KT više voziš Tigar1 nego KT. ;)

PanjoNakaznik's Photo PanjoNakaznik 20 Dec 2011

Хвала најлепше Јеремија на одговору а овај мајмун што ме зајебава за ћирилицу нека се мало смири да га не би пријавио због усташтва.

3 dana RO zbog nacionalizma i prozivanja
cDa

Aqarius's Photo Aqarius 20 Dec 2011

Cestitam, popices ban na postu broj 3. Mislim da je ovo novi rekord za nedupli nalog.

illidan's Photo illidan 21 Dec 2011

oko 13-14k ako ode ammo rack
granata za 105mm  je AP 1030credits, HE 650credits, APCR 10gold

BlitzKriegBIH's Photo BlitzKriegBIH 21 Dec 2011

Kakvo sad ustastvo ti pominjes ima da popijes bananu samo tako, sto pravite problem tamo gde ga nema, ovde su 99% ljudi sasvim korektni a ko vuce neke fobije i gluposti najbolje da ni ne igra.

PanjoNakaznik's Photo PanjoNakaznik 21 Dec 2011

Сачекај само да се снађем овде, све ћу вас пријавити због омаловажавања писма којим пишем па се нећете више правити паметни. Ја сам културно питао везано за игру а мајмун ми се смеје због ћирилице.

cDa's Photo cDa 21 Dec 2011

Odgovoreno ti je, a nema trunke potrebe za vredjanjem i prozivanjem, Deo je Balkanski, covek je lepo rekao da ako pises cirilicom, smanjujes sebi sanse za odgovor, neznaju svi cirilicu..
Kaznjen si 3 dana, razmisli sta si uradio

Lock.
Get the IPS Communities App for iPhone now!