Jump to content


trash buggy update


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

Unforgiving_Destiny #1 Posted 02 May 2019 - 01:26 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 49147 battles
  • 505
  • [RGT] RGT
  • Member since:
    04-29-2011

so every battle i can't see battle results and if i click on the details the game will be stuck on "gathering information" 

do they even test their crap updates for bugs ? 



Homer_J #2 Posted 02 May 2019 - 01:30 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 31398 battles
  • 34,135
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010
Did you install updated versions of your mods?

Unforgiving_Destiny #3 Posted 02 May 2019 - 01:33 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 49147 battles
  • 505
  • [RGT] RGT
  • Member since:
    04-29-2011

View PostHomer_J, on 02 May 2019 - 01:30 PM, said:

Did you install updated versions of your mods?

 

i removed the only mod i had which was xvm and i don't have anything now as xvm is not updated yet. i am thinking what is causing it but i am sure it is not my computer as i didn't have any problem last night.

Neodymium9 #4 Posted 02 May 2019 - 03:21 PM

    Corporal

  • Player
  • 14593 battles
  • 132
  • Member since:
    04-06-2017

View PostUnforgiving_Destiny, on 02 May 2019 - 01:26 PM, said:

so every battle i can't see battle results and if i click on the details the game will be stuck on "gathering information" 

do they even test their crap updates for bugs ? 

 

I don't think they have a  budget for testing,but i bet they sure have a budget for vodka.

I'm constantly stuck at the gathering information screen,so i have to alt + f4 the game and open it again.



Floppy_Lobster #5 Posted 02 May 2019 - 03:29 PM

    Private

  • Player
  • 2070 battles
  • 16
  • [WRB] WRB
  • Member since:
    09-04-2018
​friends list, black list, map blocking, notifications aren't working for me since this update, and I'm not using any mods :sceptic:

HansiVonHinten #6 Posted 02 May 2019 - 03:31 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 45535 battles
  • 534
  • [ORDEM] ORDEM
  • Member since:
    08-07-2013

Seems like spottting mechanisme is total fucked up also.

 



jack_timber #7 Posted 02 May 2019 - 03:40 PM

    Major

  • Player
  • 37419 battles
  • 2,839
  • Member since:
    07-26-2014

View PostUnforgiving_Destiny, on 02 May 2019 - 12:33 PM, said:

 

i removed the only mod i had which was xvm and i don't have anything now as xvm is not updated yet. i am thinking what is causing it but i am sure it is not my computer as i didn't have any problem last night.

 

So it was working fine last night, installed 1.5 now it wont work correctly...

It's your computer that's 'faulty', start in Safe Mode see if that makes any difference.

FYI working fine on mine....



Unforgiving_Destiny #8 Posted 02 May 2019 - 03:52 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 49147 battles
  • 505
  • [RGT] RGT
  • Member since:
    04-29-2011

View Postjack_timber, on 02 May 2019 - 03:40 PM, said:

 

So it was working fine last night, installed 1.5 now it wont work correctly...

It's your computer that's 'faulty', start in Safe Mode see if that makes any difference.

FYI working fine on mine....

 

just another FYI to you, when some people have problem and some don't it is shitty software design and not testing updates which is still true to this date about this company after 8 years they still didn't learn how to make a proper update without bugs even with weeks of public testing updates

Homer_J #9 Posted 02 May 2019 - 04:12 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 31398 battles
  • 34,135
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View PostUnforgiving_Destiny, on 02 May 2019 - 01:33 PM, said:

 

i removed the only mod i had which was xvm and i don't have anything now as xvm is not updated yet. i am thinking what is causing it but i am sure it is not my computer as i didn't have any problem last night.

 

Press the Windows key and R together then type %appdata% in the box and press enter.  Then delete the wargaming.net folder.  It's %appdata% with the % signs BTW.

Then uninstall, delete the WoT folder and reinstall.



cat210210 #10 Posted 02 May 2019 - 10:13 PM

    Private

  • Player
  • 32507 battles
  • 1
  • [G0D_S] G0D_S
  • Member since:
    11-18-2013
it's from the update. i have the same problem.

dmk2 #11 Posted 02 May 2019 - 10:23 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 40496 battles
  • 75
  • Member since:
    04-06-2013

View PostUnforgiving_Destiny, on 02 May 2019 - 12:26 PM, said:

so every battle i can't see battle results and if i click on the details the game will be stuck on "gathering information" 

do they even test their crap updates for bugs ? 

 

Same with me. Great update hahah

Homer_J #12 Posted 02 May 2019 - 10:27 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 31398 battles
  • 34,135
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View Postdmk2, on 02 May 2019 - 10:23 PM, said:

 

Same with me. Great update hahah

 

Mods issue confirmed in another thread.

Balc0ra #13 Posted 03 May 2019 - 12:44 AM

    Field Marshal

  • Player
  • 70161 battles
  • 18,995
  • [WALL] WALL
  • Member since:
    07-10-2012

View PostUnforgiving_Destiny, on 02 May 2019 - 03:52 PM, said:

 

just another FYI to you, when some people have problem and some don't it is shitty software design and not testing updates which is still true to this date about this company after 8 years they still didn't learn how to make a proper update without bugs even with weeks of public testing updates

 

There are 321.324.678.129 different combinations of PC's to make compatible based on mixing hardware components. It's 100% impossible to test for everyone to make sure it will work as fine for all. And since a handful say they have it, and there are not 99 topics about it. I suspect it's a rare bug to be easily spotted even with testing. But as we have seen of late. Mods make config conflicts in the cache. Even when you don't have them installed after an update. So try clearing that first.

 

But I'm still gonna guess mods or a conflict on your end. As 99% of the times when you get the infinite loading bug after a battle. That's more or less the reason.

 

View PostHomer_J, on 02 May 2019 - 10:27 PM, said:

 

Mods issue confirmed in another thread.

 

But they made the "I don't have anything installed" proof first.

 

 

 


Edited by Balc0ra, 03 May 2019 - 12:46 AM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users