Jump to content


UDES 14 5 BUG


  • This topic is locked This topic is locked
6 replies to this topic

BOOOOOMMMMM #1 Posted 02 May 2019 - 05:54 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 54431 battles
  • 65
  • Member since:
    12-01-2012

Susupension does not work at sniping mode.

anyone have the same problem ?



ihateclowns #2 Posted 03 May 2019 - 01:37 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 34481 battles
  • 360
  • [TROP] TROP
  • Member since:
    05-17-2012
Works for me, you need to slow down to a near stop for it to work

TheDrownedApe #3 Posted 03 May 2019 - 02:45 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 47551 battles
  • 6,050
  • [IDEAL] IDEAL
  • Member since:
    03-27-2013
it works below 10kph only

BKatt #4 Posted 03 May 2019 - 03:28 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 36496 battles
  • 588
  • Member since:
    04-28-2013
it "works" but it feels quite awkward.

Perse999 #5 Posted 03 May 2019 - 03:38 PM

    Private

  • Player
  • 23402 battles
  • 3
  • [MOOSE] MOOSE
  • Member since:
    07-27-2011

Same for me..dosent work in snipermode...works fine outside sniper

Yes i know how it is supposed to work 10kph and lower but in sniper i dosent work



baratoz1701 #6 Posted 03 May 2019 - 03:47 PM

    Corporal

  • Player
  • 24690 battles
  • 118
  • [FA1LZ] FA1LZ
  • Member since:
    05-31-2012
also had same problem, with fully stock tank. When stationary, in normal view, gun depresss full amount as rear rises up, soon as I enter sniper mode the rear de-elevates. that's not how it's sposed to work!

DarkAri #7 Posted 03 May 2019 - 05:11 PM

    Moderator

  • Moderator
  • 11 battles
  • 197
  • Member since:
    02-23-2012
http://forum.worldof...6558-bug-report
Please use special thread to report any bugs, thank you. 

 




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users