Jak bylo slíbeno a potvrzeno - turnaj se SWE MT se bude konat
Zde jsou pravidla
- začíná se od 0 bitev s UDES 14 Alt 5 (T8 SWE MT)
- posádku můžete použít libovolnou
- hraje se random, povoleny jsou všechny módy (standardní bitva, střetnutí, útok/obrana)
- je povolena blokace jakýchkoliv map
- je povoleno hrát v četě
- je povoleno používat zálohy, free expy, prémium účet dle libosti
- je možné hrát s jakýmkoliv vybavením i spotřebáky
Po zvažování počtu bitev jsem se nakonec rozhodl, že se bude hrát 200 bitev. Časově bych to předběžně viděl do konce září (přes léto a prázdniny to obecně je se hraním takové všelijaké u více lidí, které znám), případně se ale není problém domluvit na nějakém lehkém prodloužení, kdyby bylo potřeba
Jistě se ptáte, kdo přežije Ragnarök? Přitom většina z vás již dávno odpověď minimálně tuší, ne-li přímo ví
Budeme sledovat 5 kritérií
- WR (v případě rovnosti % přežitých bitev)
- DMG (v případě rovnosti počet ocenění High caliber)
- killy (v případě rovností počet ocenění Burda's, poté Dumitru's a poté Pascucci's medal)
- asistovaná damage (v případě rovnosti počet ocenění Patrol duty)
- počet spotnutých tanků (v případě rovnosti počet ocenění Scout)
Každá kategorie bude obodována, přičemž maximální počet bodů = počet hráčů. V případě shodnosti sledovaného parametru i jeho pomocného hodnocení dostanou oba hráči shodný počet bodů. Přežijí jen ti, kteří získají největší součty těchto bodů
Možnost podání přihlášky je do konce července (dá se požádat o přijetí i po tomto termínu, ale to již bude bez záruky, že budete přijati), začátek je možný kdykoliv - verze 1.5 je už na live serveru a SWE MT s ní
Přihlášení hráči
Odměny
Jelikož je to turnaj hráči hráčům, co si dáme, to budeme mít Začátek už tam je, postupně budu přidávat i vaše odměny
Nezapomeňte si schovávat replaye/screeny, abyste si mohli odměny, které se nedají zjistit ze statistik ve hře, nárokovat
Jinak i když předpokládám, že většina lidí tak nějak z minulých soutěží ví, ale jen ještě připomenu - jako vždy u všech odměn platí, že pokud někdo nedojede a něco vyhraje, nechává se na vyhlašovateli odměny, zda dotyčnému odměnu dá, nebo bude do této soutěže započítávat jen ty, kteří dojeli komplet.
Výsledky
Pro zjednodušení vyhledávání výsledků bych poprosil ty, kteří mě nemají v přátelích, aby si mě ve hře přidali do přátel (nebo aby mi případně potvrdili žádost) - po soutěži si mě klidně můžete odstranit, to už je potom na vás
Kdyby se někomu chtělo udělat zase tabulku, zlobit se nebudu (spíše budu velmi vděčný ), když do toho nikdo nepůjde, zkusím si s ní časem pohrát sám - ale výsledky jsou bez záruky
Díky Kurčovi za tabulku, tak si to zase prosím vyplňte výsledky do tabulky zde
https://docs.google....Sp48/edit#gid=0
Tak teď už snad jen s chutí do toho a hodně štěstí všem
Edited by SWAT0013, 02 October 2019 - 11:37 AM.