Jump to content


PLZ PUT IT BACK Wargaming

Xp game wargaming sugestions required Xp

  • Please log in to reply
17 replies to this topic

iam_patrick #1 Posted 05 May 2019 - 08:24 PM

    Private

  • Player
  • 22392 battles
  • 17
  • [WUN-2] WUN-2
  • Member since:
    05-27-2013

Hi Wargaming,

 

 

 

Plz put the xp needed for the next tank back in the game just the way u got on the modules  (required   xxx XP)


 


 



WoT_RU_Doing #2 Posted 05 May 2019 - 08:27 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 55145 battles
  • 3,110
  • [-GY-] -GY-
  • Member since:
    07-20-2013

 

+1....why did they even remove that?


 

btw...you might want to post it in the Suggestions thread too


Edited by WoT_RU_Doing, 05 May 2019 - 08:28 PM.


8126Jakobsson #3 Posted 05 May 2019 - 08:33 PM

    Brigadier

  • Player
  • 75699 battles
  • 4,438
  • Member since:
    12-20-2014
I can't buy my tanks from the tree anymore, have to click on them to get a purchase button. But maybe that's a mod interference or something. 

WindSplitter1 #4 Posted 05 May 2019 - 09:03 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 18831 battles
  • 3,199
  • [ORDEM] ORDEM
  • Member since:
    02-07-2016

View PostWoT_RU_Doing, on 05 May 2019 - 07:27 PM, said:

 

+1....why did they even remove that?


 

btw...you might want to post it in the Suggestions thread too

 

No. Leave it here.

 

The suggestions thread is just as effective as the SPG one.



4nt #5 Posted 05 May 2019 - 09:06 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 27385 battles
  • 796
  • Member since:
    04-09-2013

View PostWindSplitter1, on 05 May 2019 - 09:03 PM, said:

 

No. Leave it here.

 

The suggestions thread is just as effective as the SPG one.

Indeed. The UI has gone from rough but functional to obscure and ugly in just couple of years. It's not complained as much as some other things but really does take more work than before, bothersome.



MeNoobTank #6 Posted 05 May 2019 - 09:09 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 15356 battles
  • 877
  • [GT_WC] GT_WC
  • Member since:
    02-16-2017
I support this ! I really don't understand why they removed that. I always need to do some math to calculate how much xp I need, and I hate maths.

Balc0ra #7 Posted 05 May 2019 - 09:16 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 70506 battles
  • 19,349
  • [WALL] WALL
  • Member since:
    07-10-2012

No idea why they removed it once you did hover over it. Even removed the cost shown when it's unlocked. So you can't tell others what the grind is etc. It's the same as the old mission menus that showed more details all in one place. If it's not broke, don't fix it or remove it. Now you have to open 2 new windows to even see what tier limit it has.

 

But... now they have the total XP available on the tank. As in tank XP + free XP shown under the tank image when you click on it. So you can do some simple math on how much you lack for now.



OreH75 #8 Posted 05 May 2019 - 09:18 PM

    Major

  • Player
  • 51505 battles
  • 2,864
  • Member since:
    05-29-2013
It is still there but you first have to research all modules leading to the next tank..then the green xp button on the next tank becomes available again.

MeNoobTank #9 Posted 05 May 2019 - 10:00 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 15356 battles
  • 877
  • [GT_WC] GT_WC
  • Member since:
    02-16-2017

View PostOreH75, on 05 May 2019 - 09:18 PM, said:

It is still there but you first have to research all modules leading to the next tank..then the green xp button on the next tank becomes available again.

 

That is only if you have enough Gold/Free XP beacuse when you click on it it shows you how much you need to use free XP or convert Gold for free XP in order to compensate the remaining XP needed.

WotPizza #10 Posted 05 May 2019 - 10:39 PM

    Sergeant

  • Player
  • 29147 battles
  • 267
  • [P1XEL] P1XEL
  • Member since:
    04-07-2016
Yes and also put back the darn reset button in the filter !! Wargaming is so stupid. And we are forced to re download the mods since now all the sudden WG decides to update the game every week which is stupid.

kubawt112 #11 Posted 05 May 2019 - 11:05 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 3378 battles
  • 539
  • [-UM] -UM
  • Member since:
    07-10-2012

I can see that you've played the game for a few years. I have a question: Has Wargaming, to the the best of your experience and memory, improved the user interface over those years?

 

(OP registered in 2013, I'd say there's a fair chance is basically peaked around '14.)


Edited by kubawt112, 05 May 2019 - 11:08 PM.


Homer_J #12 Posted 06 May 2019 - 08:20 AM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 31443 battles
  • 34,426
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010
It may just be the way I use the interface but I'm not seeing any difference.

DaddysLittlePrincess #13 Posted 06 May 2019 - 10:35 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 27866 battles
  • 378
  • Member since:
    08-14-2012

View Post8126Jakobsson, on 05 May 2019 - 07:33 PM, said:

I can't buy my tanks from the tree anymore, have to click on them to get a purchase button. But maybe that's a mod interference or something. 

It's a bug. It works normally for tanks that you never bought before (you can see the button with the price without hovering over the tank). 



WoT_RU_Doing #14 Posted 06 May 2019 - 10:56 AM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 55145 battles
  • 3,110
  • [-GY-] -GY-
  • Member since:
    07-20-2013

View PostHomer_J, on 06 May 2019 - 07:20 AM, said:

It may just be the way I use the interface but I'm not seeing any difference.

 

The difference is certainly there, maybe you just haven't understood what people are complaining about. There are two issues....first, if you hover over a module, it works the way it always did, and shows you how much XP you need to research it.

shot_1736.jpg

If you hover over a tank, it does not do that anymore, and you have to work it out yourself.

shot_1737.jpg

As people have pointed out in this thread, the tech tree view credits/purchasing is also broken. If you hover over a tank you previously owned (TVP tier 8 in this case), the price in credits appears,

shot_1738.jpg

...but if you click the price, instead of getting the purchase screen, an info window pops up, which ironically DOES tell you that you need 0 XP to research the tank.

shot_1739.jpg

If you click on the price below a tank you have never had before, you go straight to the purchase screen. 



Homer_J #15 Posted 06 May 2019 - 11:17 AM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 31443 battles
  • 34,426
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View PostWoT_RU_Doing, on 06 May 2019 - 10:56 AM, said:

 

The difference is certainly there, maybe you just haven't understood what people are complaining about. There are two issues....first, if you hover over a module, it works the way it always did, and shows you how much XP you need to research it.

shot_1736.jpg

If you hover over a tank, it does not do that anymore, and you have to work it out yourself.

 

 

Like I said, it's probably the way I used it.  I always worked it out for myself.  I probably never noticed that the added the feature in the first place since it's not something I needed.  I could see if I had enough exp and if it was either very close (less than 1k difference) or not, which is all I ever needed to know.



xtrem3x #16 Posted 06 May 2019 - 11:36 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 34225 battles
  • 1,804
  • [EFE-X] EFE-X
  • Member since:
    01-03-2013

View PostHomer_J, on 06 May 2019 - 10:17 AM, said:

 

Like I said, it's probably the way I used it.  I always worked it out for myself.  I probably never noticed that the added the feature in the first place since it's not something I needed.  I could see if I had enough exp and if it was either very close (less than 1k difference) or not, which is all I ever needed to know.

 

Same

8126Jakobsson #17 Posted 06 May 2019 - 11:41 AM

    Brigadier

  • Player
  • 75699 battles
  • 4,438
  • Member since:
    12-20-2014

View PostDaddysLittlePrincess, on 06 May 2019 - 10:35 AM, said:

It's a bug. It works normally for tanks that you never bought before (you can see the button with the price without hovering over the tank). 

 

I see. Yeah I have been buying back a bunch of oldies. 

gunslingerXXX #18 Posted 06 May 2019 - 11:52 AM

    Major

  • Player
  • 12317 battles
  • 2,957
  • [GUNSL] GUNSL
  • Member since:
    11-16-2014

View PostHomer_J, on 06 May 2019 - 11:17 AM, said:

 

Like I said, it's probably the way I used it.  I always worked it out for myself.  I probably never noticed that the added the feature in the first place since it's not something I needed.  I could see if I had enough exp and if it was either very close (less than 1k difference) or not, which is all I ever needed to know.

 

same





Also tagged with Xp, game, wargaming, sugestions, required Xp

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users