Jump to content


crashing the game without any reason

#crash

  • Please log in to reply
12 replies to this topic

Kashkai_Brother_E #1 Posted 06 May 2019 - 08:20 AM

    Private

  • Player
  • 4975 battles
  • 4
  • Member since:
    08-14-2015

my game crashes when i try to enter or while i want to join a battle .and i cant enter that battle till the battle ends it gives crashes .there is no error signs or codes shown in the game .can anybody help me please ?? i have tried changing my windows several times but it is not useful.also my game has no mod .please help !!

my system

gtx1070 8

ram 16

cpu core i7 6700

win 10 64

 



Hedgehog1963 #2 Posted 06 May 2019 - 10:38 AM

    Lieutenant General

  • Player
  • 52648 battles
  • 7,858
  • [DIRTY] DIRTY
  • Member since:
    04-26-2011
Have you tried running the game in safe mode?

AngryCombatWombat #3 Posted 06 May 2019 - 10:47 AM

    Moderator

  • Moderator
  • 4282 battles
  • 204
  • Member since:
    04-12-2011
Thread moved to Tech corner. 

_Patrol #4 Posted 06 May 2019 - 11:11 AM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 39839 battles
  • 33,628
  • [AW-LE] AW-LE
  • Member since:
    03-07-2011

View PostKashkai_Brother_E, on 06 May 2019 - 09:20 AM, said:

my game crashes when i try to enter or while i want to join a battle .and i cant enter that battle till the battle ends it gives crashes .there is no error signs or codes shown in the game .can anybody help me please ?? i have tried changing my windows several times but it is not useful.also my game has no mod .please help !!

my system

gtx1070 8

ram 16

cpu core i7 6700

win 10 64

 

Please attach the python.log file from the root game folder.

Attach dxdiag.txt



Kashkai_Brother_E #5 Posted 06 May 2019 - 12:55 PM

    Private

  • Player
  • 4975 battles
  • 4
  • Member since:
    08-14-2015

View PostHedgehog1963, on 06 May 2019 - 10:38 AM, said:

Have you tried running the game in safe mode?

 

yes it doesnt work
11:58 Added after 3 minutes

View Post_Patrol, on 06 May 2019 - 11:11 AM, said:

Please attach the python.log file from the root game folder.

Attach dxdiag.txt

here you go

i attached file

Attached Files

  • Attached File   python.log   1.44MB


_Patrol #6 Posted 06 May 2019 - 01:30 PM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 39839 battles
  • 33,628
  • [AW-LE] AW-LE
  • Member since:
    03-07-2011
Attach dxdiag.txt

Kashkai_Brother_E #7 Posted 06 May 2019 - 02:21 PM

    Private

  • Player
  • 4975 battles
  • 4
  • Member since:
    08-14-2015

View Post_Patrol, on 06 May 2019 - 01:30 PM, said:

Attach dxdiag.txt

 

dude i dont have it file in game folder . :D

_Patrol #8 Posted 06 May 2019 - 02:39 PM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 39839 battles
  • 33,628
  • [AW-LE] AW-LE
  • Member since:
    03-07-2011
click >https://support.microsoft.com/en-gb/help/4028644/windows-open-and-run-dxdiagexe

1ncompetenc3 #9 Posted 06 May 2019 - 02:44 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 38062 battles
  • 11,985
  • Member since:
    03-18-2013
Have you tried clearing cache and reinstalling? To clear cache hit windows key + R, type %appdata%, hit enter, and delete the WG folder that pops up.

Kashkai_Brother_E #10 Posted 06 May 2019 - 02:59 PM

    Private

  • Player
  • 4975 battles
  • 4
  • Member since:
    08-14-2015

 

14:06 Added after 6 minutes

View Post1ncompetenc3, on 06 May 2019 - 02:44 PM, said:

Have you tried clearing cache and reinstalling? To clear cache hit windows key + R, type %appdata%, hit enter, and delete the WG folder that pops up.

 

i reinstall game and my windows for many times but this problem does not go away :(

i reinstall cache , delete mod try any thing but not work

Attached Files

  • Attached File   DxDiag.txt   65.95K


_Patrol #11 Posted 06 May 2019 - 04:43 PM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 39839 battles
  • 33,628
  • [AW-LE] AW-LE
  • Member since:
    03-07-2011

1. Uninstall all programs from ASUS (AI suite, asus gpu tweak etc.)

    // Restart ur PC after uninstalling

 

2. Download and install graphics card drivers > https://uk.download.nvidia.com/Windows/430.39/430.39-desktop-win10-64bit-international-whql.exe

   // Restart ur PC after update

 

3. Download and install realtek audio drivers > http://download.instalki.org/programy/Sterowniki/Karty_Dzwiekowe/Realtek/0009-64bit_Win7_Win8_Win81_Win10_R282.exe

  // Restart PC ...


Edited by _Patrol, 06 May 2019 - 04:46 PM.


Huljo #12 Posted 07 May 2019 - 07:26 AM

    Private

  • Player
  • 15679 battles
  • 1
  • [S-R_B] S-R_B
  • Member since:
    11-09-2011

I have same problem,

can you look whats wrong?

 

Attached Files

  • Attached File   python.log   1.85MB
  • Attached File   DxDiag.txt   90.28K

Edited by Huljo, 07 May 2019 - 07:26 AM.


_Patrol #13 Posted 07 May 2019 - 01:44 PM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 39839 battles
  • 33,628
  • [AW-LE] AW-LE
  • Member since:
    03-07-2011

View PostHuljo, on 07 May 2019 - 08:26 AM, said:

I have same problem,

can you look whats wrong?

 

1. https://support.microsoft.com/en-us/help/929833/use-the-system-file-checker-tool-to-repair-missing-or-corrupted-system

2. https://www.howtogeek.com/163452/everything-you-need-to-know-about-the-blue-screen-of-death/

 

3. Uninstall and remove Sound Blaster X-Fi.

4. Enter the BIOS and Enable onboard sound card. How to Enable Azalia codec, page 49/50 > http://download1.gigabyte.eu/Files/Manual/mb_manual_ga-p67a-ud5-b3_e.pdf

5. Download and install Realtek sound card driver > Realtek HD Audio 2.82 driver download

6. Restart PC

 

// smth is wrong with USB drivers or USB device connected to USB

 

+

https://eu.wargaming.net/support/en/products/wot/article/10218/

https://eu.wargaming.net/support/en/products/wot/article/10618/


Edited by _Patrol, 08 May 2019 - 06:30 AM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users