Jump to content


You have been disconnected from the server


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

k3nzo96 #1 Posted 06 May 2019 - 02:00 PM

    Private

  • Player
  • 6766 battles
  • 3
  • [KGBS] KGBS
  • Member since:
    01-24-2018

I dont know if its the right place to ask this but I came back to the game 2 days ago and i keep getting this error when i try to log in, my internet connection work perfectly , i dont have any mods , its a fresh install!I hope you can help me!

Have a nice day!

Attached Files

  • Attached File   Screenshot_1.png   2.07MB


Miepie #2 Posted 06 May 2019 - 02:21 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 3070 battles
  • 522
  • [KEL-O] KEL-O
  • Member since:
    05-19-2018
Why is your e-mail address a single dot? Did you do that for this picture/privacy reasons, or this there something weird there?

Karasu_Hidesuke #3 Posted 06 May 2019 - 03:46 PM

    Brigadier

  • Player
  • 16292 battles
  • 4,131
  • [I-S-L] I-S-L
  • Member since:
    12-03-2013

View PostMiepie, on 06 May 2019 - 01:21 PM, said:

Why is your e-mail address a single dot? Did you do that for this picture/privacy reasons, or this there something weird there?

 

Whatever the reason don't show your e-mail address to everyone. :ohmy:

 

Also, try submitting a ticket on this. There is also the account management (somewhere) where you can see if you got any active sessions.


Edited by Karasu_Hidesuke, 06 May 2019 - 03:48 PM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users