Jump to content


Multiquote generation several notifications when a forumite is quoted


  • Please log in to reply
16 replies to this topic

WindSplitter1 #1 Posted 08 May 2019 - 01:00 AM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 18728 battles
  • 3,133
  • [ORDEM] ORDEM
  • Member since:
    02-07-2016

Is this global or just happening to me?

 

Can we get an admin to take a look, please?



Balc0ra #2 Posted 08 May 2019 - 01:21 AM

    Field Marshal

  • Player
  • 70166 battles
  • 19,022
  • [WALL] WALL
  • Member since:
    07-10-2012
Same on all browsers or? As I don't get it on Edge nor Firefox.

XxKuzkina_MatxX #3 Posted 08 May 2019 - 01:50 AM

    Colonel

  • Player
  • 53201 battles
  • 3,742
  • [OBY] OBY
  • Member since:
    04-02-2016
Me and Steve are having the same issue...but he doesn't mind! ;)

Dava_117 #4 Posted 08 May 2019 - 09:29 AM

    Brigadier

  • Player
  • 21487 battles
  • 4,178
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    12-17-2014
I sometime get a double notification when my post are quoted. Usually I use Chrome on mobile devices, so can't say it happened on PC version too...

Jumping_Turtle #5 Posted 08 May 2019 - 10:40 AM

    Lieutenant General

  • Player
  • 65955 battles
  • 6,303
  • [CNUT] CNUT
  • Member since:
    10-15-2013
I never had that at all

Dorander #6 Posted 08 May 2019 - 02:47 PM

    Brigadier

  • Player
  • 20369 battles
  • 4,779
  • Member since:
    05-07-2012

I was wondering what you were talking about, then realized I had the feature off.

 

I can understand why it happens if the notification is generated every time someone presses the Quote button, rather than when a post with your quote in it is posted. To do the split quotes thing, I personally quote somebody, delete everything except the issue I want to address, write a response, quote again, delete all except the second issue, etc..



The_Naa #7 Posted 08 May 2019 - 02:53 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 5834 battles
  • 793
  • [QSF-L] QSF-L
  • Member since:
    11-10-2017

View PostWindSplitter1, on 08 May 2019 - 01:00 AM, said:

Is this global or just happening to me?

 

Can we get an admin to take a look, please?

it usually happens to me when someone quotes my post...

13:54 Added after 0 minutes
...and then posts again after that.

Homer_J #8 Posted 08 May 2019 - 03:40 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 31411 battles
  • 34,205
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View PostWindSplitter1, on 08 May 2019 - 01:00 AM, said:

Is this global or just happening to me?

 

Can we get an admin to take a look, please?

 

It's when someone quotes you then adds to the post.

 

It started when they added the functionality that concatenates posts instead of double/triple posting.



1ncompetenc3 #9 Posted 08 May 2019 - 03:43 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 38065 battles
  • 12,003
  • Member since:
    03-18-2013
Dunno, I don't use notifications in general.

WindSplitter1 #10 Posted 08 May 2019 - 04:05 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 18728 battles
  • 3,133
  • [ORDEM] ORDEM
  • Member since:
    02-07-2016
Hm... Must be just me then...

Homer_J #11 Posted 08 May 2019 - 05:26 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 31411 battles
  • 34,205
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View PostWindSplitter1, on 08 May 2019 - 04:05 PM, said:

Hm... Must be just me then...

 

Nope, me too.  Most people won't even know the notifications are there.

spamhamstar #12 Posted 08 May 2019 - 06:25 PM

    Captain

  • Player
  • 64313 battles
  • 2,043
  • [LLAY] LLAY
  • Member since:
    12-02-2012

View PostHomer_J, on 08 May 2019 - 04:26 PM, said:

 

Nope, me too.  Most people won't even know the notifications are there.

 

Give us a break, some of us have done well just to find the forum.  Someone once told me there's an options menu available in game as well!!!

1ncompetenc3 #13 Posted 08 May 2019 - 07:05 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 38065 battles
  • 12,003
  • Member since:
    03-18-2013

View Postspamhamstar, on 08 May 2019 - 06:25 PM, said:

 

Give us a break, some of us have done well just to find the forum.  Someone once told me there's an options menu available in game as well!!!

 

That's only available if you activate certain boosters in a specific order while you have exactly 8244 gold on your account. I have no idea where they got that specific amount because accessing the options menu only costs 8243 gold. :unsure:

spamhamstar #14 Posted 08 May 2019 - 07:18 PM

    Captain

  • Player
  • 64313 battles
  • 2,043
  • [LLAY] LLAY
  • Member since:
    12-02-2012

View Post1ncompetenc3, on 08 May 2019 - 06:05 PM, said:

 

That's only available if you activate certain boosters in a specific order while you have exactly 8244 gold on your account. I have no idea where they got that specific amount because accessing the options menu only costs 8243 gold. :unsure:

 

That's a total rip off considering most of us manage just fine without a map let alone any of these fancy settings.  I'm not buying a fort knox package just so I can turn the brightness up.  On a side note when did they replace the fort knox package in the prem shop?  I don't like change :izmena:

1ncompetenc3 #15 Posted 08 May 2019 - 07:34 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 38065 battles
  • 12,003
  • Member since:
    03-18-2013

View Postspamhamstar, on 08 May 2019 - 07:18 PM, said:

 

That's a total rip off considering most of us manage just fine without a map let alone any of these fancy settings.  I'm not buying a fort knox package just so I can turn the brightness up.  On a side note when did they replace the fort knox package in the prem shop?  I don't like change :izmena:

 

I know right? At least it proves the game is not p2w but it does seem prohibitive. Then again if the ultra-decadent are willing to throw money at the ability to raise the resolution beyond 1024*768 I can only applaud WG's business sense.

 

Dunno what happened to the FK package but I think the crossed out number in the Jackpot bundle is actually bigger so it is automatically better. :great:



Homer_J #16 Posted 08 May 2019 - 08:02 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 31411 battles
  • 34,205
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View Postspamhamstar, on 08 May 2019 - 07:18 PM, said:

 

That's a total rip off considering most of us manage just fine without a map let alone any of these fancy settings.  I'm not buying a fort knox package just so I can turn the brightness up.  On a side note when did they replace the fort knox package in the prem shop?  I don't like change :izmena:

 

They always alternated Fort Knox and Jackpot.

 

Jackpot doesn't have the RNG reduction and extra 2% win rate but it does have 10% extra chance of a no arty battle.



spamhamstar #17 Posted 09 May 2019 - 06:43 PM

    Captain

  • Player
  • 64313 battles
  • 2,043
  • [LLAY] LLAY
  • Member since:
    12-02-2012

View Post1ncompetenc3, on 08 May 2019 - 06:34 PM, said:

 

I know right? At least it proves the game is not p2w but it does seem prohibitive. Then again if the ultra-decadent are willing to throw money at the ability to raise the resolution beyond 1024*768 I can only applaud WG's business sense.

 

Dunno what happened to the FK package but I think the crossed out number in the Jackpot bundle is actually bigger so it is automatically better. :great:

 

Surely it's what you do with it that counts?

 

View PostHomer_J, on 08 May 2019 - 07:02 PM, said:

 

They always alternated Fort Knox and Jackpot.

 

Jackpot doesn't have the RNG reduction and extra 2% win rate but it does have 10% extra chance of a no arty battle.

 

I clearly don't spend enough money on this game.  Apologies to WG :(




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users