Jump to content


Game Center ***URGENT***


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

_SpartanWarrior_ #1 Posted 16 May 2019 - 08:43 PM

    Sergeant

  • Player
  • 34948 battles
  • 225
  • [BLOJ] BLOJ
  • Member since:
    01-09-2013
I wanted to install the new CT,but it connected CT+Live Server to the game center.How do I disconnect the live server from WGC and use wot launcher?

Homer_J #2 Posted 16 May 2019 - 08:47 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 31398 battles
  • 34,135
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

It only did that if you allowed it to.

 

Not that it matters, very soon you will have no choice.

 

Even the Luddites had to accept change eventually.



_SpartanWarrior_ #3 Posted 16 May 2019 - 08:50 PM

    Sergeant

  • Player
  • 34948 battles
  • 225
  • [BLOJ] BLOJ
  • Member since:
    01-09-2013

View PostHomer_J, on 16 May 2019 - 07:47 PM, said:

It only did that if you allowed it to.

 

Not that it matters, very soon you will have no choice.

 

Even the Luddites had to accept change eventually.

 

Yeah but is there a way to disconnect it!?

Homer_J #4 Posted 16 May 2019 - 09:01 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 31398 battles
  • 34,135
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View Post_SpartanWarrior_, on 16 May 2019 - 08:50 PM, said:

 

Yeah but is there a way to disconnect it!?

 

When WGC first arrived all you had to do was untick the auto update option but I think now you have to remove the game and WGC and get hold of the launcher.

 

My guess is that you will be able to use the launcher for about 3 weeks, is it worth downloading the whole thing again?


Edited by Homer_J, 16 May 2019 - 09:02 PM.


_SpartanWarrior_ #5 Posted 16 May 2019 - 09:04 PM

    Sergeant

  • Player
  • 34948 battles
  • 225
  • [BLOJ] BLOJ
  • Member since:
    01-09-2013

View PostHomer_J, on 16 May 2019 - 08:01 PM, said:

 

When WGC first arrived all you had to do was untick the auto update option but I think now you have to remove the game and WGC and get hold of the launcher.

 

My guess is that you will be able to use the launcher for about 3 weeks, is it worth downloading the whole thing again?

 

Aw damnit,I will try something because im REALLY not a fan of WGC,even if i could use it for 2 days i would redownload it.I just don't like it.I want to backup all game files,remove game and wgc and put those back,

Homer_J #6 Posted 16 May 2019 - 09:10 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 31398 battles
  • 34,135
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View Post_SpartanWarrior_, on 16 May 2019 - 09:04 PM, said:

 

Aw damnit,I will try something because im REALLY not a fan of WGC,even if i could use it for 2 days i would redownload it.I just don't like it.I want to backup all game files,remove game and wgc and put those back,

 

The last time I tried I could start the game without having WGC started.  Just tell WGC not to run at startup and run the game from Worldoftanks.exe

_SpartanWarrior_ #7 Posted 16 May 2019 - 09:10 PM

    Sergeant

  • Player
  • 34948 battles
  • 225
  • [BLOJ] BLOJ
  • Member since:
    01-09-2013

View PostHomer_J, on 16 May 2019 - 08:10 PM, said:

 

The last time I tried I could start the game without having WGC started.  Just tell WGC not to run at startup and run the game from Worldoftanks.exe

 

Yeah my game does not run at all.I uninstalled WGC and game doesn't run.

EDIT:I can't even remove the shortcut.Its on my desktop,but it says it actually is not.

EDIT2:I uninstalled WGC and tried to reinstall the game,WGC Ran,even if its uninstalled.

20:19 Added after 9 minutes

View PostHomer_J, on 16 May 2019 - 08:10 PM, said:

 

The last time I tried I could start the game without having WGC started.  Just tell WGC not to run at startup and run the game from Worldoftanks.exe

 

I tried,doesn't work..
20:27 Added after 16 minutes
I GIVE UP!I TRIED LITERALLY EVERYTHING BUT IT KEEPS RUNNING WGC,AND I CANNOT DISABLE IT!

Edited by _SpartanWarrior_, 16 May 2019 - 09:14 PM.


Homer_J #8 Posted 16 May 2019 - 09:29 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 31398 battles
  • 34,135
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

Set your WGC options thusly.

Posted Image

 

Then run the game using this.

Posted Image

 

And you only need be bothered by WGC when there is an update to do.

 

Just tested it and logged into the game fine.


Edited by Homer_J, 16 May 2019 - 09:30 PM.


_SpartanWarrior_ #9 Posted 16 May 2019 - 10:09 PM

    Sergeant

  • Player
  • 34948 battles
  • 225
  • [BLOJ] BLOJ
  • Member since:
    01-09-2013

View PostHomer_J, on 16 May 2019 - 08:29 PM, said:

Set your WGC options thusly.

Posted Image

 

Then run the game using this.

Posted Image

 

And you only need be bothered by WGC when there is an update to do.

 

Just tested it and logged into the game fine.

 

i tried it and it didnt work

edit:i clicked wrong setting,it works like a charm!


Edited by _SpartanWarrior_, 16 May 2019 - 10:11 PM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users