Falathi, on 25 May 2019 - 03:46 PM, said:
Panowie,
ja rozumiem larum i zamieszanie, ale uwaga: opcję można sprawdzić na serwerze testowym i zweryfikować, czy za jej pomocą można ot tak zrobić sześcioperkowe załogi bez grania i bez wysiłku.
Co tu jest do weryfikowania? Smak czy konsystencja plwociny, którą macie zamiar ochrzcić tych wszystkich, którzy poświęcili masę czasu na podbijanie perków na piechotę?
Już te wasze ostatnie wyskoki z handicapem konta premium, kółkami czy innymi wielce "potrzebnymi" zmianami zahaczają o żart a teraz dajecie coś takiego? Doprawdy nie wiem jaki tytan intelektu to wymyślił ale musiał być mistrzem w unikaniu ciężaru fundowanego przez powszechny obowiązek szkolny.
Wiele potrafię zrozumieć, że gra ma już swoje lata, że księgowy nie odbiera telefonów, że Wiktor nie wypuszcza lejców ze swoich serdelkowatych paluszków ale jak pambu miłosierny nie mam za grosz zrozumienia dla ignorancji i wypinania się na społeczność, która jest z wami od początku. Pal licho*, że uśmierciliście zasadę, która była kiedyś jednym z największych atutów wota czyli znikomą ilość pierwiastków p2w w rozgrywce, wszak czymś trzeba było zapłacić za te wszystkie Oriony, Total Wary czy inne sentymentalne wycieczki Wiktora do czasów młodości. Teraz** jednak pogoń za zarobkiem całkowicie was zaślepiła. Rebalans systemu perków obiecujecie od lat, słusznie, bo to co jest w wot to delikatnie rzecz mówiąc nieszczęśliwy potworek, który spłodził ktoś bez wyobraźni. I co robicie? Zamiast obiecanych zmian, strzał w pysk dla weteranów. Spoko, zapewne zrobiliście stosowne badania marketingowe (tak profesjonale jak upusty na gold dla losowych graczy), jednakże śmiem twierdzić, że człowiek, który jest autorem tego pomysłu nigdy nie widział cyferek xvma określających ilości bitew graczy na randomie na tierach 8-10, podpowiem, że te liczby nie powstały w ciągu miesiąca czy dwóch. WoT obecnie dostaje zadyszki a wy ostentacyjnie pokazujecie ludziom, którzy tworzą kręgosłup tej gry, jak głęboko macie ich w dupie. Doprawdy w takim momencie wszystkim małym hejterom WoTa ręce same lecą pod kołdrę.
Mógłbym skłamać, że jestem wielce rozczarowany waszą indolencją ale bądźmy szczerzy to już od dłuższego czasu pewna norma. Mam nadzieję, że czarnorynkowe przychody zapewnią wam spokojny sen przez następne tygodnie czy nawet miesiące. Jest sukces!
Pozdrawiam serdecznie
Imo: Mam takie pytanko, które mnie nurtuje od dłuższego czasu. Czy ktoś tam z waszej ekipy naprawdę sądził, że nisza jaką są kosmiczne 4x obsadzona przez tuzy z Paradoxu czy Amplitude Studios była realnie do zawojowania?
Albo nie, lepiej nie odpowiadajcie...
* sarkazm
** gruby sarkazm
Edited by giggsior, 27 May 2019 - 06:13 AM.