Jump to content


King Tiger C not received?


  • Please log in to reply
24 replies to this topic

Tomah4wk #1 Posted 31 May 2019 - 08:41 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 31843 battles
  • 379
  • [ARNIE] ARNIE
  • Member since:
    04-16-2011

I have connected Twitch, Amazon and WoT to one another. Got a successful notification that I got the prime loot including the tank in game. However, I don't have it ingame...

 

Instead it says "Rental period ended"

 

Anyone else have this issue?

Already created a ticket with support, let's see what they say.

 

 



tajj7 #2 Posted 31 May 2019 - 08:44 AM

    Field Marshal

  • Player
  • 28260 battles
  • 16,451
  • [RGT] RGT
  • Member since:
    03-30-2014
I just haven't received mine. Says claimed on twitch, everything is linked but nothing has turned up. 

Ceeb #3 Posted 31 May 2019 - 08:55 AM

    Lieutenant General

  • Beta Tester
  • 32647 battles
  • 6,236
  • [BEXF] BEXF
  • Member since:
    01-14-2011

Mine has no rental period against it.... just says "Captured" So assuming its mine as long as I have Prime

 

lol, I'm a poet and I dont know it



undutchable80 #4 Posted 31 May 2019 - 09:19 AM

    Colonel

  • Player
  • 12154 battles
  • 3,947
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    10-30-2014
They only handed out 10k units... :B

Sirebellus #5 Posted 31 May 2019 - 10:05 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 23269 battles
  • 1,063
  • Member since:
    02-04-2016

Have you tried turning it on and turning it off again ?

 

WoT I mean, if you are logged in when you claim on twitch you have to log out of WoT and back in before it shows in your garage



Tomah4wk #6 Posted 31 May 2019 - 10:10 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 31843 battles
  • 379
  • [ARNIE] ARNIE
  • Member since:
    04-16-2011

View PostSirebellus, on 31 May 2019 - 10:05 AM, said:

Have you tried turning it on and turning it off again ?

 

WoT I mean, if you are logged in when you claim on twitch you have to log out of WoT and back in before it shows in your garage

 

Yes, I relogged in, got the success message. Got my 1 day of prem. got the commander and the tank was added. However, not visible in Garage and then it is in my depoy as "Rental period expired"

Haws #7 Posted 31 May 2019 - 10:39 AM

    Private

  • Player
  • 19601 battles
  • 43
  • [LMAGS] LMAGS
  • Member since:
    11-22-2012

Almost the issue here, claimed at 19:00 last night and still don't have it. It says claimed on twitch, but had not confirmation message in game. 

 

Same account as used for the previous four packages so shouldn't be an issue there.



tajj7 #8 Posted 31 May 2019 - 10:39 AM

    Field Marshal

  • Player
  • 28260 battles
  • 16,451
  • [RGT] RGT
  • Member since:
    03-30-2014

View PostHaws, on 31 May 2019 - 09:39 AM, said:

Almost the issue here, claimed at 19:00 last night and still don't have it. It says claimed on twitch, but had not confirmation message in game. 

 

Same account as used for the previous four packages so shouldn't be an issue there.

 

Same I have raised it with support and will see what happens. 

Steve8066 #9 Posted 31 May 2019 - 10:41 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 18131 battles
  • 1,122
  • Member since:
    10-06-2015
same, charlie and delta took arouond 2 hours for me to receive but echo is currently at 12 hours and still not got anything.

Hedgehog_small_tanks #10 Posted 31 May 2019 - 10:42 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 701 battles
  • 328
  • Member since:
    12-28-2012
I'm the same.  No tank, gold garage slots and, oddly, no Twitch Prime subscription within Twitch itself.   I sub to about a half dozen streamers in the chess community these days.

eldrak #11 Posted 31 May 2019 - 10:57 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 51383 battles
  • 1,378
  • [GR-W] GR-W
  • Member since:
    01-27-2011
It took a few hours for mine to show up (had to close client etc) but it's there.

samuelx43a #12 Posted 31 May 2019 - 12:42 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 26928 battles
  • 1,233
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    08-10-2013
looks like I'm not the only one with this problem. In the page it does say that I have claimed the goodies, but nothing has appeared in my garage yet! prolly some issues with twitch maybe, so I hope it is resolved with ease

Ceeb #13 Posted 31 May 2019 - 01:05 PM

    Lieutenant General

  • Beta Tester
  • 32647 battles
  • 6,236
  • [BEXF] BEXF
  • Member since:
    01-14-2011

View Postsamuelx43a, on 31 May 2019 - 11:42 AM, said:

looks like I'm not the only one with this problem. In the page it does say that I have claimed the goodies, but nothing has appeared in my garage yet! prolly some issues with twitch maybe, so I hope it is resolved with ease

 

Anyone tried buying the 81k Consumable bundle ? :)

Suurpolskija #14 Posted 31 May 2019 - 01:19 PM

    Captain

  • Player
  • 22821 battles
  • 2,211
  • [KANKI] KANKI
  • Member since:
    01-26-2016
I had to claim the package twice and link my account after second claiming to get the goodies. 

Steve8066 #15 Posted 31 May 2019 - 01:33 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 18131 battles
  • 1,122
  • Member since:
    10-06-2015

View PostSuurpolskija, on 31 May 2019 - 01:19 PM, said:

I had to claim the package twice and link my account after second claiming to get the goodies. 

 

how can you claim it twice if it already says claimed?

tajj7 #16 Posted 31 May 2019 - 01:34 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 28260 battles
  • 16,451
  • [RGT] RGT
  • Member since:
    03-30-2014

Block Quote

 

Commanders!

Some of you may experience issue where Twitch Prime package is not added to the account.

If you have not received the goods, make sure that your Twitch Prime account is bound to your account you re currently playing.

If the issue still persists, go to your account management page and unbound the Twitch account, after this bound it again and play a battle, goods and missions should be added to the account.

Wargaming Support Team

 

https://eu.wargaming.net/support/en/products/wot/hot-issues/24934/

 

I mean I have tried this but I suppose should keep trying? 

 



ExclamationMark #17 Posted 31 May 2019 - 01:43 PM

    Brigadier

  • Player
  • 16788 battles
  • 4,415
  • [IDEAD] IDEAD
  • Member since:
    04-12-2013
I assume you've restarted your game? You need to do that in order for you to receive the rewards.

Hedgehog_small_tanks #18 Posted 31 May 2019 - 01:49 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 701 battles
  • 328
  • Member since:
    12-28-2012
That fix worked for me.

tajj7 #19 Posted 31 May 2019 - 01:52 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 28260 battles
  • 16,451
  • [RGT] RGT
  • Member since:
    03-30-2014

View PostExclamationMark, on 31 May 2019 - 12:43 PM, said:

I assume you've restarted your game? You need to do that in order for you to receive the rewards.

 

Tried it all, I've unlinked my account from twitch now and re-linked it via the prime loot page to see if that works, I'll find out when I get home I suppose. 

ExclamationMark #20 Posted 31 May 2019 - 01:57 PM

    Brigadier

  • Player
  • 16788 battles
  • 4,415
  • [IDEAD] IDEAD
  • Member since:
    04-12-2013

The whole system is busted. I was trying to make steps in order to redeem it, but it is always so unreliable and you almost always need to try steps more than once, there was no one solution suits all scenario. :sceptic:

I was able to get it, but first thing I did was unlink Twitch on my WG account management page, and went from there, creating a new Amazon account, etc...






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users