Jump to content


Lag for 3 days


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

The_Saki #1 Posted 06 June 2019 - 12:10 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 47165 battles
  • 93
  • Member since:
    08-18-2014
Anyone else? Fix?

jack_timber #2 Posted 06 June 2019 - 12:23 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 40323 battles
  • 3,249
  • Member since:
    07-26-2014

No fine in Bonnie Scotland which is a tad strange as it's been raining, nowt fresh there, and bits of string that BT use normally get wet so ping goes higher....

Seriously though working fine although have noticed, in GBs, that there is occasionally a slight stuttering whether it lag or that documented graphics glitch.



ValkyrionX #3 Posted 06 June 2019 - 12:24 PM

    Captain

  • Player
  • 52704 battles
  • 2,462
  • [RDDT] RDDT
  • Member since:
    02-07-2015
https://www.speedtest.net

Edited by ValkyrionX, 06 June 2019 - 12:24 PM.


TheDrownedApe #4 Posted 06 June 2019 - 02:22 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 49610 battles
  • 6,385
  • [IDEAL] IDEAL
  • Member since:
    03-27-2013
and i thought 100ms was bad, 3 days, WOW

gitgud_cannot #5 Posted 06 June 2019 - 02:24 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 29447 battles
  • 1,394
  • Member since:
    10-31-2013
nope, everything fine here

PayMore #6 Posted 06 June 2019 - 08:36 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 27496 battles
  • 790
  • Member since:
    05-24-2013
Im struggeling. I think Wg sometime put a 50 ping punishment om me, but forgot to take it off. Before i had about 30-40 ms now i have 80-110 ms.

Edited by PayMore, 06 June 2019 - 08:36 PM.


Homer_J #7 Posted 06 June 2019 - 08:47 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 32425 battles
  • 35,427
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View PostValkyrionX, on 06 June 2019 - 12:24 PM, said:

Totally useless.

 

View PostThe_Saki, on 06 June 2019 - 12:10 PM, said:

Anyone else? Fix?

Download pingplotter

Point it at login.p1.worldoftanks.eu for EU1 or login.p2.worldoftanks.eu for EU2

Leave it running and play a coupe of battles.

If you have lag then save the pingplotter trace as an image

Post the image on the forum.



Bordhaw #8 Posted 06 June 2019 - 08:48 PM

    Brigadier

  • Player
  • 14894 battles
  • 4,892
  • Member since:
    01-29-2017

View PostThe_Saki, on 06 June 2019 - 11:10 AM, said:

Anyone else? Fix?

 



onderschepper #9 Posted 06 June 2019 - 10:15 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 2168 battles
  • 698
  • [BOF] BOF
  • Member since:
    05-17-2019

My ping for WoT doubled at the beginning of the week from 30 to 60 (+/-) on EU 1, but EU2 has remained in the 50s and WoWS has been consistently within the 30s during the same time span.

 

 



UserZer00 #10 Posted 07 June 2019 - 04:31 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 12494 battles
  • 825
  • Member since:
    03-05-2013

View PostThe_Saki, on 06 June 2019 - 12:10 PM, said:

Anyone else? Fix?

 

It must be that MOE mod. 

 

You have to either make sure it's updated to the latest version, unistall it or not play games against Skills4U



hierrark #11 Posted 07 June 2019 - 04:47 PM

    Veteran

  • Veteran
  • 1629 battles
  • 161
  • [BII] BII
  • Member since:
    07-17-2017

Hello.

 

Thread redirected to the appropriate sub-forum.

 

If you are struggling with connection issues, you have 2 great options : 

 

- Check the Online Support : https://eu.wargaming...n/products/wot/

 

- Make a ticket to the Customer Service Support for a more personal help, especially if it involve personal data : https://eu.wargaming.net/support/en/

 

Have a great evening.

 

Hierrark



Von_Rimmer #12 Posted 07 June 2019 - 07:09 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 25961 battles
  • 57
  • [R0T] R0T
  • Member since:
    07-20-2012

View PostThe_Saki, on 06 June 2019 - 11:10 AM, said:

Anyone else? Fix?

 

yes had this for several days

the ping rate is not particularly stable( but then wg had been like this for a long long time)

I stumbled upon some news about BT and that they had been experiencing some issues in my area( SE england) and were trying to fix it with some maintenance.

 

so.. basically , wot mess up on a regular basis with their poor flaky server ops and then its compounded by local ( national ) telecoms not doing their maintenance until they have to absolutely do it.

 

 

also aslan wot mod pack has an EU server pinger which you can use to assess just how bad the "internet weather" today..

 

 


Edited by Von_Rimmer, 07 June 2019 - 07:11 PM.


The_Saki #13 Posted 10 June 2019 - 12:21 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 47165 battles
  • 93
  • Member since:
    08-18-2014

Thanks for the replies. Never seems to be a fix for stuff, just starts working again in it's own good time






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users