Jump to content


Tank Icon is Broken.


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

SharpBlue #1 Posted 12 June 2019 - 09:38 AM

    Sergeant

  • Player
  • 63655 battles
  • 270
  • [-SJA-] -SJA-
  • Member since:
    09-03-2011

The icon above the tanks dont track exactly with the tank, there is a weird lag/delay.

 

So as you move your camera, the icon above the tank lags behind the actual tank.

 

Fix it please.

 

TY

 

 


Edited by SharpBlue, 12 June 2019 - 09:57 AM.


Balc0ra #2 Posted 12 June 2019 - 10:17 AM

    Field Marshal

  • Player
  • 72848 battles
  • 20,703
  • [WALL] WALL
  • Member since:
    07-10-2012
It's only when you turn the camera round fast. Not when you follow a target. It's annoying. But not that annoying... yet.

Smile4MyShell #3 Posted 12 June 2019 - 10:19 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 47420 battles
  • 637
  • Member since:
    09-07-2014
I think you should post this in the bugs thread ?

lostjacket #4 Posted 12 June 2019 - 12:46 PM

    Corporal

  • Player
  • 26946 battles
  • 118
  • Member since:
    10-25-2015
its super annoying

Niktan #5 Posted 12 June 2019 - 06:24 PM

    Private

  • Player
  • 34174 battles
  • 1
  • [-FCR-] -FCR-
  • Member since:
    05-01-2013
How to resolve this problem? Anyone done it?

Branko_B18 #6 Posted 12 June 2019 - 06:36 PM

    Private

  • Player
  • 18557 battles
  • 13
  • [GOOFY] GOOFY
  • Member since:
    06-06-2014
Fix it its annoying as fck!!!!!!!!

OreH75 #7 Posted 12 June 2019 - 06:55 PM

    Major

  • Player
  • 52835 battles
  • 2,864
  • [-NARF] -NARF
  • Member since:
    05-29-2013

View PostBranko_B18, on 12 June 2019 - 06:36 PM, said:

Fix it its annoying as fck!!!!!!!!

 

^^with stupid. Annoying as hell.

 



Pi_314159265358979 #8 Posted 12 June 2019 - 06:56 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 8316 battles
  • 1,034
  • [BURRO] BURRO
  • Member since:
    05-08-2016
I haven't noticed a bug like that... Yet.

NekoPuffer_PPP #9 Posted 12 June 2019 - 07:29 PM

    Colonel

  • Player
  • 34123 battles
  • 3,985
  • [VRTC] VRTC
  • Member since:
    09-13-2013

View PostNiktan, on 12 June 2019 - 06:24 PM, said:

How to resolve this problem? Anyone done it?

 

Tell WG to fix it because it's a game bug.

 

Isn't caused by mods either, I'm completely vanilla until new versions of the garage UI/crew voice mods I use come out.

 

Also yeah, pretty annoying, very distracting.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users