Jump to content


Problém s načítáním klanových informacích


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

HonzlekCZ #1 Posted 15 June 2019 - 09:15 PM

    Private

  • Player
  • 8321 battles
  • 4
  • [R2ALM] R2ALM
  • Member since:
    03-03-2012

Dobrý den, 
bohužel už od chvíle přechodu do nového klanu, se mi neukauzují informace v klanu...

Viz.printsreeny.Snímek obrazovky 2019-06-15 v 22.06.54.pngSnímek obrazovky 2019-06-15 v 22.03.38.pngSnímek obrazovky 2019-06-15 v 22.07.03.png
Celkem dost mě to štve.

Předem děkuji všem za radu. 


 



Taramtum #2 Posted 16 June 2019 - 09:09 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 14828 battles
  • 457
  • [AF_F] AF_F
  • Member since:
    04-17-2018

Tohle vypadá na nějaký problém s fonty. Buď je to systémový problém, problém wotka, nebo jsi narazil na nějakou vzácnou kombinaci. Asi jediná možnost je to nahlásit jako problém WGčku. Zde ti bohužel asi málokdo poradí co stím ... tedy tak aby fungovalo.

 



Leeroy_YOLO #3 Posted 16 June 2019 - 10:38 AM

    Captain

  • Player
  • 6321 battles
  • 2,436
  • Member since:
    07-04-2011

No případně může zkusit ověřit integritu hry v klientovi jestli nemá něco špatně staženého, případně může zkusit ze složky Users\jmeno_uctu\AppData\Roaming\Wargaming.net\WorldOfTanks\ smazat složku clan_cache, případně tam toho zkusit promazat více (až po záloze samozřejmě ) a pokud mu to pomůže, může zkusit postupně nakopírovat zpět jednotlivé soubory / složky ze zálohy a zjistit, který byl ten "škodlivý ". Vypadá to skoro jako by to nevědělo z jakého klanu má ty informace stáhnout, tak třeba má něco špatně v cache po té změně klanu...

No když si ty soubory nejprve zálohuje, asi nemá co ztratit, když to zkusí, i kdyby to nakonec nezafungovalo, aspoň bude vědět, čím to není... :D



HonzlekCZ #4 Posted 16 June 2019 - 05:36 PM

    Private

  • Player
  • 8321 battles
  • 4
  • [R2ALM] R2ALM
  • Member since:
    03-03-2012
Integritu jsem zkoušel ověřit 3x a beze změny se to děje dál. To s těmi soubory moc riskovat nechci...asi bych to podělal. :/ 

Taramtum #5 Posted 17 June 2019 - 09:18 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 14828 battles
  • 457
  • [AF_F] AF_F
  • Member since:
    04-17-2018

Na cache jsem nevzpoměl. To je vlastně první věc, kterou by bylo vhodné udělat, než reportuješ problém.

 

Návod:

https://eu.wargaming.../article/10218/

 

Soubor  Preferences.xml   bych nemazal jinak budeš muset znova nastavovat hru. Ale kdyby se povedlo, tak se nic neděje, on se zase vytvoří. Zbytek se sám obnoví při startu hry. Není to nic, co by hru položilo. A kdyby se ti to povedlo, tak kontorla integrity do dá zase do pořádku {vyzkoušeno} :-).

 

 



Hugo_bear #6 Posted 17 June 2019 - 09:25 AM

    Major

  • Player
  • 22618 battles
  • 2,901
  • [_AF_] _AF_
  • Member since:
    10-05-2012
čistě náhodou, nějaké mody ?




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users