Jump to content


1.5.1.1 niegrywalna, packet lossy w każdej grze


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

silverfizz #1 Posted 18 June 2019 - 07:02 PM

    Private

  • Player
  • 19926 battles
  • 3
  • Member since:
    01-24-2012

Od kilku dni w każdej grze ping skacze do 100-200 i występują kosmiczne packet lossy. W praktyce wygląda to tak, że czołg nie reaguje na żadne naciśnięcie klawisza. Reakcja jest dopiero po 2/3 sekundach. W ekstremalnych warunkach występuje "stop klatka" i co 5 sekund czołgi pojawiają się w innych pozycjach. Gra dosłownie "pływa", czołgi suną po mapie bez żadnych animacji. Restartowanie routera nic nie pomaga, DNS'y ustawione automatycznie. Nowa instalka WoTa nic nie dała, ustawianie ustawień graficznych na low również nie daje. Gdy lagi trafią się w połowie meczu to trwają do jego końca, ale po odpaleniu nowej gry lagi ustają i trafiają się w kompletnie randomowym momencie.

Postaram się puścić testy na PingPlotterze i wstawić w temacie.


Edited by silverfizz, 18 June 2019 - 07:11 PM.


_Patrol #2 Posted 18 June 2019 - 07:09 PM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 40130 battles
  • 34,197
  • [AW-LE] AW-LE
  • Member since:
    03-07-2011

Wczorajem był jakiś problem z serwerami, nie wiem jak dziś.

Szukasz pomocy czy tak wpadłeś, aby podzielić się przemyśleniami? Jeśli szukasz pomocy to napisz do supportu, a jeśli chciałeś napisać, iż winne są serwery gry, to zalecam podlinkowany temat.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/710171-aktualizacja-151-zgloszenia-bledow/page__st__60



DarkAri #3 Posted 18 June 2019 - 07:26 PM

    Moderator

  • Moderator
  • 11 battles
  • 232
  • Member since:
    02-23-2012
Do zgłaszania błędów służy temat za linkowany wyżej, jeśli nadal masz problemy ze stabilnością połączenia może napisz do działu wsparcia : )
Zamykam





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users