Jump to content


LAG iN-GAME


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

xzainer #1 Posted 23 June 2019 - 01:44 PM

    Private

  • Player
  • 8436 battles
  • 44
  • [PT-1] PT-1
  • Member since:
    10-30-2011
Its just me getting 150 to 500 ms today ? .... did speed test's tried other games but only in WoT i get this.... its just me ?

4nt #2 Posted 23 June 2019 - 02:09 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 27826 battles
  • 1,003
  • Member since:
    04-09-2013
Seems to Be so. You have been chosen, use your Power reposnibly!

MrClark56 #3 Posted 23 June 2019 - 05:18 PM

    Major

  • Player
  • 6892 battles
  • 2,516
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-17-2013

View Post4nt, on 23 June 2019 - 02:09 PM, said:

Seems to Be so. You have been chosen, use your Power reposnibly!

 

this has got to be the funniest thing ive read today.. thanks boet..

Homer_J #4 Posted 23 June 2019 - 06:07 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 31717 battles
  • 34,780
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View Postxzainer, on 23 June 2019 - 01:44 PM, said:

Its just me getting 150 to 500 ms today ? .... did speed test's tried other games but only in WoT i get this.... its just me ?

 

Speed test tells you nothing, other games tells you pretty much the same.  Asking other people is also pretty useless because you will always find someone else having lags.

 

Download pingplotter

point it at login.p1.worldoftanks.eu or login.p2.worldoftanks.eu dependig on which server you use (EU1/EU10

Run it while you play, make a note of how much lag you get.

Save the trace as an image and attach it to a reply to this post.

If you quote my post I'm more likely to see your reply.



Wo0opzy #5 Posted 23 June 2019 - 10:21 PM

    Private

  • Player
  • 6911 battles
  • 18
  • [FILO] FILO
  • Member since:
    03-18-2012

Must be the famous weekend warriors visitors from the RU server...

Seriously do as Homer_J says :P

 


Edited by Wo0opzy, 23 June 2019 - 10:28 PM.


Kirk_Helmet #6 Posted 03 July 2019 - 07:29 PM

    Staff Sergeant

  • Beta Tester
  • 40134 battles
  • 321
  • [PAPKO] PAPKO
  • Member since:
    10-25-2010

View PostHomer_J, on 23 June 2019 - 06:07 PM, said:

 

Speed test tells you nothing, other games tells you pretty much the same.  Asking other people is also pretty useless because you will always find someone else having lags.

 

Download pingplotter

point it at login.p1.worldoftanks.eu or login.p2.worldoftanks.eu dependig on which server you use (EU1/EU10

Run it while you play, make a note of how much lag you get.

Save the trace as an image and attach it to a reply to this post.

If you quote my post I'm more likely to see your reply.

 

I have similar problem as op recently. Most of the time my ping is fine but at times it jumps to even 500 or more. One time it's just a lag spike while the other time ping stays high for even half a minute...

 

Anyway I followed your advice and attached there is the trace during one battle:

 

Posted Image

Unfortunately I don't really know how to analize it.

 

 


Edited by Kirk_Helmet, 03 July 2019 - 07:44 PM.


Homer_J #7 Posted 03 July 2019 - 07:45 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 31717 battles
  • 34,780
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View PostKirk_Helmet, on 03 July 2019 - 07:29 PM, said:

 

 

Anyway I followed your advice and attached there is the trace during one battle:

 

Unfortunately I don't really know how to analize it.

 

 

If you click the more reply options button you will get the option to attach pictures.

 

You have to browse to the file, open it, then click the attach button.  It's a bit convoluted and not user friendly.



_Patrol #8 Posted 03 July 2019 - 09:15 PM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 40130 battles
  • 34,227
  • [AW-LE] AW-LE
  • Member since:
    03-07-2011

View PostKirk_Helmet, on 03 July 2019 - 08:29 PM, said:

Unfortunately I don't really know how to analize it.

http://www.dom1n.com/newsy/lagi-utracone-pakiety/


Edited by _Patrol, 03 July 2019 - 09:15 PM.


Homer_J #9 Posted 04 July 2019 - 09:30 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 31717 battles
  • 34,780
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View PostKirk_Helmet, on 03 July 2019 - 07:29 PM, said:

 

I have similar problem as op recently. Most of the time my ping is fine but at times it jumps to even 500 or more. One time it's just a lag spike while the other time ping stays high for even half a minute...

 

Anyway I followed your advice and attached there is the trace during one battle:

 

Posted Image

Unfortunately I don't really know how to analize it.

 

 

 

Now there's an actual image there.

 

There are slow responses all the way down but nothing that points at anything specific.

 

Do you have the same issues on EU1?






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users