Jump to content


nejde namontovat stabilizator?


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

th4cko #1 Posted 25 June 2019 - 09:13 PM

    Private

  • Player
  • 4315 battles
  • 20
  • Member since:
    06-18-2013
Zdravim po dlhšej dobe som nainstalovat opet WOT a vyskumal som si stredny cinsky tank t34-1 a chcem namontovat vert. stabilizator. Lenze ho tam nikde neviem najst v ponuke. mam nabijak vylepseny pohon a chcem aj stabilizator ale ten tam nieje. Da sa to namontovat na tento tank ci nie??. Dakujem za odpovede

Ferenc96 #2 Posted 25 June 2019 - 09:40 PM

    Corporal

  • Player
  • 47847 battles
  • 167
  • Member since:
    03-22-2011

View Postth4cko, on 25 June 2019 - 08:13 PM, said:

Zdravim po dlhšej dobe som nainstalovat opet WOT a vyskumal som si stredny cinsky tank t34-1 a chcem namontovat vert. stabilizator. Lenze ho tam nikde neviem najst v ponuke. mam nabijak vylepseny pohon a chcem aj stabilizator ale ten tam nieje. Da sa to namontovat na tento tank ci nie??. Dakujem za odpovede

 

Když není v nabídce vybavení tak namontovat nejde. Třeba na Cometa (taky 7. tier) už namontovat jde. Ruská (čínská;) technika běžně neoplývá standardy na které jsou zhýčkaní zápaďáci zvyklí ..., v jednoduchosti je síla.

th4cko #3 Posted 25 June 2019 - 09:45 PM

    Private

  • Player
  • 4315 battles
  • 20
  • Member since:
    06-18-2013
v poriadku ale napriklad na 59 16 cinsky lahky tank mi namontovat ide. a taktiez mi to nejde ani na t43 ani na type 58. No tak musim tam dat ventilaciu. aj ked stabilizator tento tank podla mna potrebuje. 

annc79 #4 Posted 26 June 2019 - 09:35 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 26133 battles
  • 479
  • [KHIL] KHIL
  • Member since:
    05-31-2014

podle WIKI:

Available for American Mediums at tier 6 and Heavies at tier 7. Available for all British medium and heavy tanks at tier 7. Available for all other nations starting at tier 8, with the exception of all Light tanks starting from Tier 5.



Hugo_bear #5 Posted 26 June 2019 - 09:55 AM

    Major

  • Player
  • 22581 battles
  • 2,898
  • [_AF_] _AF_
  • Member since:
    10-05-2012

je to jednoduché, pokud to není v nabídce, tak to nelze.

můžeš se divit, můžeš s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co s tim můžeš udělat. :-)



ricfra #6 Posted 28 June 2019 - 09:08 AM

    Private

  • Player
  • 6888 battles
  • 14
  • [_LDN] _LDN
  • Member since:
    11-19-2016

Zkus použít větší šroubovák, francouzák a hrubou sílu :-)

 


Edited by ricfra, 28 June 2019 - 09:09 AM.


Jmeno1 #7 Posted 28 June 2019 - 05:36 PM

    General

  • Player
  • 48011 battles
  • 9,962
  • [_V4L_] _V4L_
  • Member since:
    09-02-2012

View Postannc79, on 26 June 2019 - 10:35 AM, said:

podle WIKI:

Available for American Mediums at tier 6 and Heavies at tier 7. Available for all British medium and heavy tanks at tier 7. Available for all other nations starting at tier 8, with the exception of all Light tanks starting from Tier 5.

 

Ano, tím jsi dokázal, že pro T-34-1 to nelze použít. :great:

J_C_H #8 Posted 30 June 2019 - 02:08 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 20587 battles
  • 866
  • Member since:
    04-15-2016

View Postricfra, on 28 June 2019 - 09:08 AM, said:

Zkus použít větší šroubovák, francouzák a hrubou sílu :-)

 

 

Jsem pro tu hrubou sílu - pokud to nepůjde,zkus ještě větší! :D

Taramtum #9 Posted 01 July 2019 - 08:42 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 14735 battles
  • 453
  • [AF_F] AF_F
  • Member since:
    04-17-2018

To jako myslíš nahackovat se do WG, změnit zdrojové kódy, testery něčím omámit aby si toho nevšimli a pak jen počkat na další patch?

 



Leeroy_YOLO #10 Posted 01 July 2019 - 09:11 AM

    Captain

  • Player
  • 6321 battles
  • 2,436
  • Member since:
    07-04-2011
O jakých testerech je řeč ? O hráčích na live serveru ? To by bylo třeba hodně omamovadla :)




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users