edited
Edited by 11poseidon11, 11 July 2019 - 06:15 PM.
Bu post moderasyon ekibi tarafindan, küfür sebebi ile degistirilmistir.
edited
Edited by 11poseidon11, 11 July 2019 - 06:15 PM.
Bu post moderasyon ekibi tarafindan, küfür sebebi ile degistirilmistir.
_Willy__Wonka_, on 11 July 2019 - 12:11 PM, said:
Daha önce ittirme olayı olmuyordu sanki? 3. atışta ban yiyeceğini/mavi olacağını bilen her oyuncu iki atış yaptıktan sonra ittirmeye başlıyordu zaten.
Dost ateşinin kapanacağını 2 yıldır söylüyorlardı. Nerede açıklamaları var? Ayrıca senin, benim, onun "hırsını alması" neyi değiştiriyor? Daha çok maçı kaybettiriyor bu hareketler. Random savaşta botlar hep var, malesef hep olacak. Ama bu dost ateşinin kapanmasıyla bu botlar artık oyunu bilen, okuyan, oynayan adamlara oyunu daha az zehir edecek.
Edited by 11poseidon11, 11 July 2019 - 06:17 PM.
Bir de şu çok siniri bozuyordu arkadaşlar, mesela, sen öndesin, o son kill'i senin alacağın kesin ama canın çok az. İşte o zaman takımdaki magandanın biri sizi vurup, o kill'i alabiliyor.
İşte bu durum çooook sinir bozucu oluyordu gerçekten
Sharp1903, on 11 July 2019 - 03:30 PM, said:
Bir de şu çok siniri bozuyordu arkadaşlar, mesela, sen öndesin, o son kill'i senin alacağın kesin ama canın çok az. İşte o zaman takımdaki magandanın biri sizi vurup, o kill'i alabiliyor.
İşte bu durum çooook sinir bozucu oluyordu gerçekten
Ondan daha sinir bozucusu kişisel görev yapıyorsun ikinci şartı canlı kal diyelim, tam görevi yapmışsın derken son saniye takım arkadaşın durduk yere güm seni öldürüyor... Dün görev yapmıyordum ama buna benzer bir olay başıma geldi. T26E4 SP ile iyi bir maç çıkardım, tam maç biterken bizim FV 183 arkadan sıktı (tamamen sebepsiz) ve öldüm. Ekstra kredi gelecek diye ses etmedim ama canlı kal şartlı görev yapıyor olsaydım güzel bir sohbet gerçekleştirip kara listeye eklemiştim direk.
innocenT_deviL, on 11 July 2019 - 08:38 PM, said:
Ondan daha sinir bozucusu kişisel görev yapıyorsun ikinci şartı canlı kal diyelim, tam görevi yapmışsın derken son saniye takım arkadaşın durduk yere güm seni öldürüyor... Dün görev yapmıyordum ama buna benzer bir olay başıma geldi. T26E4 SP ile iyi bir maç çıkardım, tam maç biterken bizim FV 183 arkadan sıktı (tamamen sebepsiz) ve öldüm. Ekstra kredi gelecek diye ses etmedim ama canlı kal şartlı görev yapıyor olsaydım güzel bir sohbet gerçekleştirip kara listeye eklemiştim direk.
Aslında şu artylerin boğulmasına da çare bulmak lazım, boğulamasınlar mesela
şimdi hafif tank artynın yanında takılıyorsa spot yapmıyorsa oyun bu oyuncuya engel olmuyorsa kendı adamına sıkmanın ne kotuluğu var
hafıf tanklar için oyun çizgi çeksin o çizginin gerisine geçtiği an can puanı azalmaya başlasın ilerlediği anda can puanının azalması dursun
bu kararla oyunu 0-6 yaş arası için düzenlediniz gibime geliyor. biz harbi oyuncular için kanlı bıcaklı dost ateşli versiyonu değişmeden kalmalı. sunucu seçenekli ya da MM den ayarlı olsun bari. FF kapalı olanlar ayrı eşleştirilsin FF açık olanlar ayrı.
Tek desteklediğim dost tanklara çarpınca hasar oluşmayacak olması. Çünkü daha oyunun başında baseden ayrılırken gelen geçen çarpa çarpa canın çeyreği gidiyor bazen daha başta moral düşük oyuna başlanıyor.
Artık ağır tanka sahip torllere gün doğdu istediği gibi kalktırıp ittirecek ve düşürüp öldürmediği sürece ceza da almayacak.
WG yaptığın her değişiklikte oyundan daha çok soğuyorum. WG oyun oynama sıklığıma bakabilir. Tadı kaçtıkta eski günlerin hatrına iki girip çıkıyoruz.
onnoZZ, on 11 July 2019 - 11:16 AM, said:
Bu konu ile ilgili okuduğum en mantkılı yorum bu. +1
Edited by Alias_vs_Penetrator, 13 July 2019 - 09:52 AM.
dost ateşi düştüğü yeri yakar boş verin onu bu videoya ıyı bakın adamlar nasıl hile kullanıolar görün rng falan deği hilenin daniskası
https://www.youtube.com/watch?v=k-YqO7uqRF4
0 members, 1 guests, 0 anonymous users