Jump to content


Frontline and Homefront free cam bug


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

Wux777 #1 Posted 25 July 2019 - 10:30 AM

    Corporal

  • Player
  • 1970 battles
  • 190
  • Member since:
    08-26-2017

When I die I get free cam mode and I could "fly" across whole map earlier, but now I can't move and I just wait on that spot to end or another tank for 5-7 min.

 

Anyone else have this issue?

 

 



Wux777 #2 Posted 25 July 2019 - 10:52 AM

    Corporal

  • Player
  • 1970 battles
  • 190
  • Member since:
    08-26-2017

Another Homefront bug.

 

After battle game freezes and can't load battle results, for Homefront AND Randoms...so I must restart game after every battle.



Homer_J #3 Posted 25 July 2019 - 12:19 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 31767 battles
  • 34,915
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010
I assume you need to remove or update your mods.

Wux777 #4 Posted 25 July 2019 - 12:32 PM

    Corporal

  • Player
  • 1970 battles
  • 190
  • Member since:
    08-26-2017

I did started game in Safe mode and results are back, but I can't test Homefront now because I'm out of "fuel".

 

I guess that is xvm.



Balc0ra #5 Posted 25 July 2019 - 12:58 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 71481 battles
  • 19,963
  • [WALL] WALL
  • Member since:
    07-10-2012

View PostWux777, on 25 July 2019 - 10:52 AM, said:

Another Homefront bug.

 

After battle game freezes and can't load battle results, for Homefront AND Randoms...so I must restart game after every battle.

 

Well not seen that one. But if you have not updated XVM today. That might be it. As the update today might have broken it if you just moved it over.

Wux777 #6 Posted 25 July 2019 - 01:15 PM

    Corporal

  • Player
  • 1970 battles
  • 190
  • Member since:
    08-26-2017

View PostBalc0ra, on 25 July 2019 - 12:58 PM, said:

 

Well not seen that one. But if you have not updated XVM today. That might be it. As the update today might have broken it if you just moved it over.

 

I did over Aslains modpack....I will check his logs, maybe he wasn't updated xvm.

Wux777 #7 Posted 25 July 2019 - 02:30 PM

    Corporal

  • Player
  • 1970 battles
  • 190
  • Member since:
    08-26-2017
Yup, xvm bug for results, don't know is it for "fly" too. I installed new Aslains modpack.

seva1_1 #8 Posted 15 August 2019 - 02:46 PM

    Private

  • Player
  • 20160 battles
  • 3
  • [USSRX] USSRX
  • Member since:
    12-20-2016

I can not find proper topic.

Can enyone answer my question !!!

I was complete Homefront west front and should receive innovative loading system but i can not find it in my Depot - Stock - Equipment.
I've bought 1 before so I should have 2
Thanks






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users