Jump to content


Launcher Problem - A One of a Kind ?

Launcher Cant log in

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

Eisen340 #1 Posted 25 July 2019 - 03:14 PM

    Private

  • Player
  • 10383 battles
  • 13
  • [THUAM] THUAM
  • Member since:
    06-26-2013

Hi !

 

So, I use my launcher and notice that there is today's update. (Yesterday everything was working fine)

The update is being installed. Then, I download a mod (Solo's) in parallel and install it after the update ended. 

Sadly, when the game launches (you should arrive at a window where there is the music, the video behind, and the log-in section, in the middle of the screen, where you put your info to log in) ... but :

-There is no trace of the section where we can put our login informations (email + passW)

-There is no video/image behind, the screen is black (not totally black, but no image/video with tanks and all. No sound either)  

 

What did I try to ''repair'' this ?

-Integrity check. Took some time but everything seemed fine. 

-Re-install the mod, no changes were seen.

-Install the game center and use it, no changes were seen.

-Searching online if this situation was ever encountered and/or resolved, found nothing :-( 

 

Right now, I'm going to restart my pc. If it works, I'll notice the thread. 

Thank in advance for the help !

14:23 Added after 8 minutes

Hey !

 

Tried to restart, no changes. :-/ Hopefully I won't have to uninstall and download the game ? 



Eisen340 #2 Posted 25 July 2019 - 05:20 PM

    Private

  • Player
  • 10383 battles
  • 13
  • [THUAM] THUAM
  • Member since:
    06-26-2013

Hey !

It seems there was some kind of small patch ? I came back to my computer and the release notes were opened.

I was afraid because it was said that the game center no more supports Windows XP and Vista... while I''m using XP... 

However, this time, when I used the launcher, everything worked fine =)

Thank you !

I advise to not delete this thread, since this problem may be encountered by someone else in the future... ? Thanks in all cases and have fun =)



_Patrol #3 Posted 25 July 2019 - 07:04 PM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 40239 battles
  • 34,625
  • [AW-LE] AW-LE
  • Member since:
    03-07-2011

https://worldoftanks.eu/en/content/guide/general/

Quote

Operating System

Windows 7 / 8 / 10

 

 

View PostEisen340, on 25 July 2019 - 06:20 PM, said:

Hey !

It seems there was some kind of small patch ? I came back to my computer and the release notes were opened.

I was afraid because it was said that the game center no more supports Windows XP and Vista... while I''m using XP... 

However, this time, when I used the launcher, everything worked fine =)

Thank you !

I advise to not delete this thread, since this problem may be encountered by someone else in the future... ? Thanks in all cases and have fun =)


1. Uninstall world of tanks.

2. Uninstall game center and restart system

3. Download old good launcher and install > https://wot.gcdn.co/eu/files/WoT_internet_install_eu.exe


Edited by _Patrol, 25 July 2019 - 08:15 PM.


malairt #4 Posted 14 August 2019 - 08:36 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 28251 battles
  • 96
  • [ROC] ROC
  • Member since:
    05-12-2012
That's marvellous my man - super.  I couldn't get the launcher to work on this new machine and used your link instead.

_Patrol #5 Posted 14 August 2019 - 08:44 PM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 40239 battles
  • 34,625
  • [AW-LE] AW-LE
  • Member since:
    03-07-2011
You're welcome :)





Also tagged with Launcher, Cant log in

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users